D

Onbaşı
05 Mayıs 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Bu parçanın adı nedir? (Palio 99 Model)
Arkadaşlar selamlar. Fotoğrafta 1 numara olarak işaretlediğim hortumun adı nedir? Dün benzin kokusu almam sonucunda yaptığım araştırmalarda bu hortumdan benzin fışkırdığını gördüm. Yerine klasik benzin hortumu taktım ama doğru mu yaptım bilemedim. Tamircilere bu boru benzeri olan şeyin ne olduğunu da tarif edemedim, yine internette araştırdım ama bulamadım ne olduğunu. Bu nedenle size sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca 2 numara olarak işaretlediğim hava filtresi hortumunun ortasından bulunan yer delik. Ufak bir delik değil bildiğiniz oval şeklinde delik. Aşağıdan gelen ve hava filtresi hortumuna giren parça bu hava filtresi hortumundan ayrı. ben elimle bu parçayı hava filtresi hortumunun içerisine sokuyorum. Ne gibi zararı olabilir bunun?

NOT : Fotoğraftaki araç benim değil, burada bir arkadaşa ait, onun aracını göstererek soru sorduğum için kusura bakmasın. < Resime gitmek için tıklayın >
D
22 yıl
400 mılyona en ıyı foto mak.
Selamlar. Ben dıgıtal foto makınası almak ıstıyorum. 400 mılyon cıvarı olursa anca alabılırım. Ozellık olarak Vıdeo goruntusu cekerken seslı cekmesı gerek. Zoom farketmez.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.