M

Teğmen
28 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
silinsin
silinsin
M
7 yıl
Uçağa biniyorum soruları alayım
Uçağa biniyorum soruları alayım.
Edit 1 saat rötar yaptı hala binemedim.
M
8 yıl
silinsin
Beyler 5 aydır platonik olarak sevdiğim kıza bugün açılacağım ne olursa olsun pek önemli değil zaten anti depresan kullandığım için hiç birşeye alınmıyorum bugün üzerine çaydanlık döküldü sıcaktı arkadaşa ağzımı bile açmadım. Kızı boş yakaladığımda söyleyeceğim yakalayamazsadam arayacağım başka fikri olan var mı.

Csb olmadığının kanıtı açtığım konu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120414606&p=1


Edit imla

Edit1
Okul çıkışı Göl bahçede 3 arkadaş bekledik ve x ve arkadaşları geldi ve geçip gitti tabi bizi görmedi bizde başladık takibe ayrıldılar bunlar bende arkadaşlardan ayrıldım ve konuşmak için koştum x dedim meraba nasılsın oda hep arkadan geliyorsun dedi
Sonra konuya girdim sana birşeyler söyleyeceğim dedim hiç birşey demedi dinledi #aslıjda geçen sene söyleyecektim ama hem derslerin yoğunluğu hemde senin vereceğin tepkiyi bilmediğimden söylemedim gerçi şimdide ne tepki verirsin bilmiyorum ben senden çok hoşlanıyorum dedim. # sonra kıza baktım abi gülüyor ben sana öyle bakmadım dedi hiç ters tepki vermedi sadece güldü sonra biraz yürüdük gülüşün yeter dedim dene öyle dedi (çok güzel gülüyorsun abi) Sonra istersen düşün tarzında bir cümle kurdum ve oda düşünecek birşey yok dedi sonra el sıkışıp ayrıldık görüşürüz veya görüşmeyiz dedim.

Edit2
Kızdan red yedim ama seviyorum yani bana s*tir git istemiyorum diyene kadar devam edeceğim.
Tavsiye istiyorum beyler yardım.

Edit3
Kıza ara sıra yazdım biraz konuştuk ve 2 saat önce aradım buluşup konuşalım dedim yemek yapıyorum dedi müsait değilim dedi bende ne zaman olabilir dedim yarın dedi yani yarın buluşacağım inşallah.

Edit4
Beyler bugün aradım kızı açmadı sonra mesaj attı müsait değilim dersten önce veya sonra konuşalım bende konuşmak istiyorum dedi ayrıca bugün gördüm kızı arkadaş grubuyla ayrılırken bana gülerek görüşürüz dedi ne diyecek merak ediyorum yarın göreceğiz.
Son edit
Kız Tamamen Hayır dedi bende birkaç hafta sıkıntı çektim sonra yeni bir kız buldum daha doğrusu o beni buldu açıldığı kıza göre karakter olarak çok iyi fikirlerimiz uyuşuyor diğer kızın ne kadar boş olduğunu anladım İnşallah böyle devam eder.
M
8 yıl
Kız meselesi
Soru: Bir erkeğin arkadaşı olduğu bir kıza, kızın doğum günü hiçbir yerde yazmamasına rağmen gece 01.03de doğum gününü kutlaması kız için neyi ifade eder? Kız ne anlar yani

Konu günceldir
Konu bizim sınıftan bir kızı seviyorum daha doğrusu 5 aydır Platoniğin kız anlamış olabilir mi şuan normal konuşmaya devam ediyoruz okul başlayınca en fazla 1 ay daha uğraşacağım tavsiye lazım.
M
8 yıl
Quadcopter yapımı
Merhaba
Elimde syma x5c motorları var(3.7v) ve ben bunların hız kontrolünü yapmak istiyorum hangi entegre mosfet veya Transistör kullanmam gerekli internete bir türlü bulamadım buldukalrımda Türkiye'de yok.
M
8 yıl
3.7v motor sürme
Merhaba ben arduino ile 3.7v motor sürmeye çalışıyorum bd135 kullanıyorum ama tam verim alamıyorum ve 3.7v 650mah lipo pil iki motor olunca döndürmüyor normalde 2 motoru lipo direk çalıştırıyor ne tür bir Transistör kullanmalıyım.
M
8 yıl
Pamukkale üniversitesinde okuyorum soruları alayım
Bekliyorum
M
8 yıl
z1 flashtool rom atımı
Arkadaşımın z1inde ekran titremesi vardı ama her zaman değil mesela ayarlarda hiç titreme yok bizde yazılımsal olduğunu düşünerek rom atalım dedik flashtool ile çokça ftf dosyası denedim hiç biri çalışmadı yani telefon açılmıyor açılsada hemen kendini resetliyor. Telefonu eski haline nasıl getirebilirim.Teşekkürler.
M
9 yıl
Arduino Aliexpress
M
10 yıl
Ankara\u0027lılar aştiden Hacettepe Beytepe Kampüsüne Nasıl Giderim
Üniversite kaydı için aştiden Hacettepe Beytepe kampüsüne nasıl gidilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.