S

Teğmen
03 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
156 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Bayanlara görüntülü konuşarak para kazanın diyen iş ilanları
Merhaba arkadaşlar bu tarz bir sürü ilan görüyorum bu iş ilanlarının olayı nedir bileniniz var mı? Bu görüntülü görüşmelerin içeriği nedir ki bu kadar yüksek meblağlar teklif edebiliyorlar?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Xiaomi Telefonlarda Sadece Bildirim Sesini Kapatma
Xiaomi - Redmi telefonlarda cihazı sessize aldığınızda hem çağrılar hem bildirimler-mesajlar sessize alınıyor. Sadece bildirimler-mesajların sesini kapatmak isteyen yüzlerce binlerce kişi var biliyorum. Bu yüzden bunun çözümünü paylaşmak istedim. 

Bu yolu izleyin: Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet/Mesajlaşma
"Sese izin ver" ibaresinin tikini kaldırın. 

Bu ayarı sesli bildirim almak istemediğiniz tüm uygulamalar için uygulayabilirsiniz. 
< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
R7 265 FurMark Sonuçları Nasıl?
İkinci el powecolor R7 265 2 GB ekran kartı alıyorum. Satıcı FurMark sonuçlarını attı bir analiz eder misiniz? 1280X720 olmasını anlayamadım ben. Sonuçlar normal çıksın diye mi bu çözünürlükte ve MSAA kapalı teste sokmuş?
Sistemim:
Xeon E5450 (OC'siz. Darboğaz yapmaz inşallah)
MSI G41M-P33 combo.
8 GB DDR3 RAM.
300W PSU (yeni 450-500W alınacak )

< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Kan, EKG, Akciğer Testlerini Ücretsiz Yaptırmak
< Resime gitmek için tıklayın >




Burun ameliyatı için bu testler isteniyor. Sağlık ocağında hekimim edirnede gözüktüğü için yapamıyorum (İstanbuldayım). Kan testi, EKG ve Akciğer testini hızlı ve ücretsiz veya uygun fiyata nerede yaptırabilirim?
S
4 yıl
Osmanlıca bilen biri yardım edebilir mi?
Osmanlı Türkçesi bilen biri var ise anlayamadığım çok kelime olduğu için metnin tamamını atmak isterim ona. Şimdilik bu kadarını çevirebilecek varsa sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >



Mehmed ..... 'nın uzak seferlere gitmek için yaptırdığı saltanat kadırgası gayet zarif idi... diye gidiyor parça. Aralarda anlamadığım kelimeler var.
S
4 yıl
Siz beni aşktan sevgiden insanlıktan soğuttunuz
Kimdi bunu diyen şairimiz
S
4 yıl
kapansın
.
S
4 yıl
Kız beni aşırı çok seviyor ama ben... (Ss\u0027li)
çözüldü teşekkürler
S
4 yıl
Hac İbadeti Neden Farz? Neden İslamın Şartları Arasında?
Allah ezeli ve ebedi bilendir. Bugünlerin böyle olacağını biliyordu. Müslümanlar, farz olan ve islamın şartlarından biri olan hac ibadetini yerine getirmek için milyarlarca para verip arap topraklarına gidiyorlar. Arap prensleri, şeyhleri, gariban müslümanların bu paralarını saraylarda kadınlarla, mankenlerle yiyor. Allah arap topraklarına petrol bahşetmiş. Petrolden kazandıkları paralarla güllük gülistanlık yaşıyorlar. Bırakın müslümanlanın hakkını gözetmeyi, amerikanın uşağı olup dolaylı yoldan müslümanları öldürüyorlar. Şimdi Allah böyle olacağını biliyordu peki neden hac ibadetini farz kıldı? Neden arap topraklarını mekkeyi medineyi görmeyi zorunlu kıldı? Neden arapları böyle zengin kıldı?
S
4 yıl
Uygun Fiyatlı Burun Estetiği
Kyk kredimi biriktirip bu ameliyatı olacağım için uygun fiyatlı olması şart. Nefes alamama problemim var, estetikle birlikte ameliyat olacağım. İnstagramda yüzlerce doktora fiyat sordum. Takipçi sayısı çok yüksek kişilere hiç fiyat sormadım bile. Ünlüler falan onlara yaptırdığı için çok yüksek fiyat veriyorlar. Fiyat sorduğumda asistanıyla görüşmemi söyleyen, numara verip arayın diyenleri de aramadım. Salih Canpolat'ı da instagramda buldum konuştuk. 5 bin lira fiyat verdi. Fiyat çok uygun o yüzden bu hocaya olmayı düşünüyorum. Hakkında instagram hesabında güzel yorumlar var, google'da pek fazla yorum yok birkaç tane onlar da sahte, youtubeda ona yaptıran bir kişinin videosu var. İnstagramda yaptığı burunları paylaşıyor bu işten anlayanlar Salih Canpolat aratıp bi bakabilirler mi yaptığı burunlar düzgün mü? Ve 5-6 bin lira civarlarında bildiğiniz burun estetiği yapan doktor varsa rica ediyorum önerir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.