A

Yarbay
25 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
46 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
sdü hukuk kazananlar wp grubu için dm atabilir
Fakültemizi kazandıklarına ilişkin belgenin ssini ve numarasını dm den atan arkadaşları resmi whatsapp grubuna alabiliriz.
A
3 yıl
Bitfinex kullanan var mı ?
4 yıl önce girmiştim bu borsaya param hala içeride .Ufak ufak al-sat yapıyorum ama bazı kısımlar çok karışık geliyor kaldıraçı vs tam anlayamadım.Kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?
A
3 yıl
Ekran kartı fiyatları neden yükseldi?
Arkadaşıma ikinci el pc topluyordum, bu fiyatlar ne kadar saçma fiyatlar? kur ile alakasız bir oranda yükselme var resmen.

Bundan tam 8 yıl önce 400 TL’ye aldığım 7870xt kartını adam 650 TL’ye satıyor ? Şaka mı arkadaş bu sebebi nedir düzelir mi yakın zamanda piyasa ?
A
3 yıl
fps oyunları için kulaklık önerisi?
Yıllardır Logitech G930 kullanıyordum, artık kullanılamaz hale geldi.Yayın açıyorum ve Valorant oynuyorum.Mikrofonu iyi olsun, ses kasmamda sorun olmasın oyundayken.Sanırım 7.1 olursa daha iyi ses kasabiliyorum(emin değilim).
Bütçem yok neredeyse, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için.200-300 TL civarına kulaklıklar gördüm James Donkey falandı markası sanırım.Fikirleriniz var mıdır?
A
3 yıl
yalan mı söylemeliyim doğru mu
soru bu kadar basit detaylı cevaplarınızı bekliyorum
A
3 yıl
izoly pc alınır mı ?
Arkadaşıma pc toplamayı düşünüyorduk alt seviye lol oynatacak cinsten.Bana şöyle bir pc attı bu fiyata bu gpu ya sahip bir pc yi toplamak imkansız geldi.Sizce bunu almak mantıksız mı ? işlemcinin güncel olmadığını vs biliyoruz zaten upgrade yapmayacak 5 yıl boyunca lol oynasa yeterli.O yüzden bana gayet mantıklı geldi şu şartlar altında.Ancak fiyatları topladım böyle bir pc yi nasıl bu paraya satabiliyorlar pek açıklayamadım.Eğer bu marka hakkında fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/izoly-n13p-intel-core-i5-3474-16gb-120gb-ssd-gtx-1650-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000FK568?magaza=İzoly
A
4 yıl
cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor hatası
Arkadaşlar masaüstü PC’m de bu hatayı aldım dün.Windows sitesinden win10 indirip rufus ile boot ettim.Kurulum esnasında yüzde kaç olduğunu göremedim yüklemenin çeşitli ekran bozulmaları oldu,anakartın açılıştaki arayüzü falan gözüküyordu.Her neyse devam etmeme engel bir şey yoktu kurulumu yaptım.Ama ekran kartını görmüyordu driver indireyim dedim yine aynı mavi ekranı verdi.Tekrar format attım yine aynı hatayı aldım tam 4 kez format attım ve hepsinde 2-3 dakika içinde mavi ekran verdi ve resetleyince geri kurtarma falan geliyordu kurtarılmıyordu döngüye girmiş oluyordu.1 yıldır kullanıyorum pc de bir sorun oldığunu sanmıyorum.Bu sıralae bu hatayı alan başka insanlar da gördüm forumlarda windowsun sitesindeki iso dosyası problemli olabilir mi ? Bir de formatı attıktan sonra UEFİ bios modundan çıkarıp normal modda başlatırsam düzeleceğini söyleyenler oldu.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? bugün yoruldum artık yarın tekrar deneyeceğim ve çok vaktim yok 1-2 saat içerisinde halletmem gerekli, şehir değiştireceğim bu işi halletmem gerekiyor.
A
4 yıl
4000 tl sistem+monitör tavsiyesi
Arkadaşım için oyun amacıyla kullanılacak.5 yıldır vs takip etmiyorum donanımları.İntel olma şansı var mı sistemin,bilmiyorum herkes amd öneriyor ancak intelin 3.nesilini kullanıyorum 7 yıldır ve memnunum hala.Düşüncelerinizi bekliyorum.

Ekipman için de 500 tl lik bütçe ayırıyor,lol oynuyor.Ayrıca tavsiyeniz var ise onu da dinlemek isterim.

Şöyle bir şey atmış bana ama fiyatı mantıksız gelmedi,siz ne dersiniz?https://www.teknogenetik.com/amd-ryzen-5-1600-32ghz-12nm-8gb-ddr4-ram-rx570-4gb-240gb-ssd-lg-22-1ms-75hz-gaming-monitor-oyun-bilgisayari-pmu53336
A
4 yıl
türk telekom hız problemi (antalya-konya-ısparta civarı)
Bu problemi şu an yaşayan çok kişi olduğu sölyeniyor.Problemle ilgili fikri olan var mı ne zaman düzelir ?
A
5 yıl
i3 2100 gtx 1050ti\u0027a darboğaz yapar mı ?
evet arkadaslar sizce sorun cıkartır mı 1050 ti ın tam verimini alabilir miyim ? 2 çekirdek olması konusunda oyunlarda sorun çıkartacağını sanmıyorum.Mühendislik programları vs de kullanmayacağım bu yüzden iş görür gibime geliyor.Ne derece bir performans alırım?

i5 i3 arasında farkı hisseder miyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.