R

Çavuş
30 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
geçen yıl
77,000 TRY Sistem Yorum (RTX 4080) - Monitor hariç
R
4 yıl
Erangele gittik beyler..
Beyler Erangelde kırmızı araba bulduk, dağa çıkıyorduk. Arkadaşlar o sırada Loot yapıyordu bi foto cekeyim dedim.

Gerçek konum: Adrasan>Sazak koyu yolu. Beydağıları Milli Parkı
< Resime gitmek için tıklayın >l
< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Pro 10.5 Ekranda Beyaz Parlama ( 2018 - 4 aylık cihaz )
Arkadaslar fotolarda görünüyor bu beyazlık nedir. Pixel ölmesi mi nedir bu? Cihaz hiç düşürülmedi, akşamları 3-4 saat kullanılan cihaz, durduk yere bu beyaz ışık nerden cıktı ? Tuş kilidi kapalıyken görünmüyor, cihazı kullanırken görünüyor, en cok siyah da belli oluyor. Daha önce basına gelen oldu mu? Direkt yeni cihaz mi isteyim? Servise gideceğim bu pazar, randevu aldım
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Ekleme: Cihazda piksel sorunu varmış.
Arkadaşlar dünya kavruluyor ama hala güzel şeyler de oluyor. Türkiye de olmamıza rağmen, tüketici olmamıza rağmen,haklı olduğumuz halde hep hakkımızı rezalet başlıkları açarak aramak zorunda kalmışken... dışa bağımlı, raydan çıkmış bir trenin içindeymişiz misali..

Dün vermiştim cihazı yetkili servise, bugün takip için verdikleri siteden girdim baktım. “-Test edildi, yeni ürün ile değişimi yapılacak.” diye not düşmüşler. Şok oldum. Ben çoktan gözden çıkarmıştım cihazı :) Yine Rezil olacaz anasını satayim diyordum.. müşteri hatası falan demelerini bile bekledim. Yeni cihaz kutulu gelmeyecekse sıkıntı ama. Neyse , Belki Apple diye böyle şansımız yaver gitti :)) Sagolsunlar hakkımızı aramak zorunda bırakmalar.
R
6 yıl
1500 TL DRONE TAVSIYESI
Merhaba arkadaşlar.
1500 TL aşmamak kaydıyla bir drone almak istiyorum. En önemli şey görüntü kalitesi 720p, olursa 1080p , 2k olabilir ama bu paraya 1080p üzeri olacağını sanmıyorum. Hız manevra hiç sorun değil, rüzgarda titremesin yeter, zaten pek rüzgarda kullanmam ama ufak rüzgarda da görüntü titremesin. Dediğim gibi görüntü kalitesi en önemlisi.
Daha önce hiç drone kullanmadım ama alıştırmalık drone alacak durumum yok aldığım drone ile alışırım çarpıp kırmayı göze aldım. Zaten pek kullanmam. Gittiğim yerlerde (drone serbest ise) 5 dakikalık çekimler yapıp bırakacağım.

( amazon.de , amazon.uk , aliexpress kaynak farketmez heryerden satın alabilirim güvenilir olduğu sürece )
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.