Merhaba,

Artık bir çok programa, crack, serial vb. zararlı yazılımlarla uğraşmadan, bilgisayarınızı riske atmadan kolay bir şekilde ücretsiz olarak sahip olma şansı yakalayacaksınız. Üretici firma sponsorluğunda sitemiz ile ortak düzenlenen program/lisans kampanyalarını güncel olarak buradan sizlere duyuracağız. Kolay bir şekilde programa ve lisansa sahip olabileceksiniz.

Takipte kalın...

Güncel Kampanyalar Aşağıdaki Gibidir;

Wise Care 365 Pro (Hediye / Giveaway) 8 Gün

< Resime gitmek için tıklayın >


Tüm ziyaretçilerimize çekilişsiz, kurasız her biri $29.95 değerinde Wise Care 365 Pro lisansı hediye ediyoruz. Lisans kazanmak için kampanya sayfasına uğramanız yeterlidir.

Wise Care 365 Pro, bilgisayarınızı tek tıklamada daha güvenli ve hızlı hale getiren sistem temizleme ve bakım programıdır. Wise Care 365, Kayıt Defteri düzenlemesi, disk bakımı ve bunların haricinde sunduğu birçok sistem araçları ile bilgisayarınızın performansını artırmanızı sağlar. Yazılım, sistemdeki gereksiz kalıntıları temizler ve gereken sistem optimizasyonu ile bilgisayarınızın yavaşlamasını önler. Kayıt Defteri düzenleme, disk temizleme, sistem bakımı, gizliliğinizi koruma gibi birçok özelliği bulunan tam özellikli bir sistem bakım aracıdır. Türkçe dil desteğine sahiptir.

Kampanya Ayrıntıları, Yorum sayfası


İyi Günlerde Kullanın