W

Yarbay
11 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
361214 Gün Cezalı
356713 gün 17 s. 5 dk.
Gönderiler Hakkında
W
12 yıl
Üyelim silinsin
Sağlk sebeplerin dolayı üyelimin silinmesini rica ediyorum. İyi forumlar.
W
13 yıl
SAMSUNG 18.5 BX1930N ?
Bizim emektar anibir kararla kendini emekliye ayırmasıyla şu an ortada kaldım. Aslında yer sorunum var ama monitörler evrimleşerek büyümüş. Mümkün olduğunca orta boyutta ve hesaplı tarafında gözüme takılan, kısaca orta şeker olarak tavsiye edermisiniz? veya başka önerileriniz varsa memnun olurum. Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-bx1930n-18.5-bx1930n-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50839 Teşekkürler.
W
13 yıl
Pitbul Saldırdı!
Olay bi kaç saat önce oldu köpeğimi her zamanki gibi iş çıkış saatinde gezintisini bitirmek üzereydikki birden fırladı. Allahtan bizimki ufaktefek bi hayvan değil iki silkeledi fırlattı pit kaçtı gitti. Diğer köpeği gündüzleride sahipsiz salıyorlardı ama akşamları ilk gez görüyorum. İnsanlar ne kadar vurdumduymaz ya ufak bi hayvan olsaydı ya bi çocuk olsaydı? Ama bu son olacak bundan sonra o iti sahipsiz bir kez daha göreyim gördüğüm yerde yapacağımı biliyorum. Siz siz olun emanetsiz hayvan gezdirmeyin.
W
13 yıl
Ekranın Kapanması?
Sorunum bilgisayarı açınca yarım saat içerisinde ekranın kendini kapatması. Bütün fanlar açık ama görüntü gidiyor ve ekran kapalı konuma geçiyor açmaya çalışınca açma düğmesi bilgisayara bağlı değilmiş gibi boş boş duruyor. Monitor 3 yılık ve önceden tuş takımından dolayı servise gitmişliğide var acaba ekonomik ömrünü tamamlamış olabilir?
W
13 yıl
Ankarada Trafik Felç!
Az önce eve ulaştık sitelerden yenimahalle 1.5 saat sürdü yolda ne tuzlama ne bi trafik ekibi nede karayolları ekibi vardı anlaşılan ankara kaderine terk edilmiş. Yola çıkmadıysanız güzergahlar hakkında bilgi almanızı öneririm samasun yolu kilit, konya yolu 1011 kavşağına kadar kilit, aydınlıkevler felç benim gördüğüm durum böyleydi. Bugünde eve ulaştık
W
13 yıl
Nuri Şahin (gerçekmi bu video oO)
W
13 yıl
Msn listesini ele geçirmenin en kolay yolu...
Çok kolay saçma sapan bir mesajı bütün arkadaşlarına gönderiyorsun sonra bu mesajı ileterek microsoftan binlerce dolar kazanabilceğini söylüyorsun hepsi bu kadar. kuzen ikidir böyle mesaj gönderiyor doğal olarak bütün e-posta listesini ve kendine görenlerin listesinde bana göndermiş oluyor. Kız emesenesi lazımsa gönderebilirim(!). O değil arkadaş yüksek lisans yapıyorsun eğitimli adamsın hala bu mesajı yedi kişiye gönder dileklerin kabul olacak saçmalığına inanabiliyorsun yüzüne söyleyince bozuluyor artiz
W
13 yıl
LENOVO V560?
Arkadaşlar yaklaşık 1500 tl bütçe ayırdık hem iş hem biraz oyun amaçlı(abarmıyacaz) dizüstü almayı planlıyoruz. Almışken 2-3 yıl kullanmak niyetindeyiz. Gözüme şu takıldı ama gerçekten kafam çok karıştı başka markada olabilir önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031414&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
W
13 yıl
Başkan para için soyundu
< Resime gitmek için tıklayın >

Warta Poznan'ın güzel başkanı futbolculara olan borçları ödemek için Playboy'a soyundu. Pyzalska, 'Futbol takımı inşa etmek, bina inşa etmek gibi bir şey' diye konuştu

Antrenörün, futbolcuların ve kulüp çalışanlarının parasını ödeyemeyen Warta Poznan'ın kadın başkanı Playboy'a çıplak pozlar verdi
POLONYA, 2. Ligi takımlarından Warta Poznan'ın kadın başkanı Izabella Lukomska-Pyzalska, takımını kurtarmak için soyundu. Antrenör, futbolcular ve diğer çalışanların paralarını ödeyemeyen Warta Poznan'da başkanlık görevini yürüten 33 yaşındaki Pyzalska, Playboy'a poz verdi.
PYZALSKA verdiği pozlarla ilgili olarak, 'Benim için soyunmak sorun değil. Bana göre yemek ve içmek gibi sıradan bir olay' dedi. TVN 24'e konuşan Pyzalska, 'Bina inşa etmek ile futbol takımı inşa etmek arasında büyük bir fark görmüyorum. Hedefimiz önce 1. Lig' diye konuştu. Bu sözler 'Futboldan da anlarım, inşaattan da' diyerek bir dönem gündemi belirleyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sözlerini de hatırlattı.

İlgili resimleri bulamadım haberle idare edin artık
W
13 yıl
Ey Türk Genci!
16 yaşında evlenebilirsin,
17 yaşında motor kullanabilirsin,
18 yaşında araç kullanabilirsin,
20 yaşındaki bir erkek silah kullanmayı ve insan öldürmeyi devlet tarafından öğrenebilir güneydoğuda uygulayabilir,
21 yaşında kendi ruhsatlı silahının sahibi olabilirsin,
22 yaşında ağır vasıta (otobüs-kamyon) sürebilirsin,
24 yaşında ise bi birayı haketmişsindir
Amacım siyasi konu açmak veya tartışmak değil ama bu kadarıda yuh arkadaş yönetimden konuyu silmemelerini rica ediyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.