V

Teğmen
10 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
359858 Gün Cezalı
356363 gün 9 s. 46 dk.
Gönderiler Hakkında
V
10 yıl
2.ELDE TOPLADIĞIM SİSTEM (SİSTEM TOPLUCAK OLANLAR BAKABİLİR)
Merhaba arkadaşlar. Doların yükselmesiyle malumunuz oem bileşenleri de nasibini almış bulunmakta. Sıfır fiyatları bir çok bileşende can yakarken benim gibi masaüstü sistemlerden vazgeçemeyenlerde 2.ele yöneliyorlar. Forumun 2.el bölümünde fazlasıyla güvenilir ve tertemiz ürünler satan bir çok arkadaşımız bulunmakta. Nacizane fikrim illaha sıfır takıntınız yoksa en azından bazı parçaları 2.el alarak hem bütçenizi hafifletmiş hem de 2.el satan arkadaşların işini görmüş olursunuz. Ben sadece kasa ve power'ı sıfır olarak aldım diğer bütün bileşenler DH'den 2.el olarak alınmıştır. Benim gibi sıfırına fazla para bayılmak istemeyenler ya da bütçesi kısıtlı olup da 2.ele yönelmek isteyenlere bir fikir oluşturması için açtım konuyu. Bütün sistem kargolar da dahil toplam: 1050 TL ye gelmiştir. Açıkçası fazla oyun oynamasam dahi tek eksiği 550ti diye düşünüyorum(çok da rezalet bir kart değil tabi) ileride +100tl ekleme yaparak 7850 2gb a geçilir ve aşağı yukarı bu sisteme denk sıfır bir sistem toplamak 1700 liradan aşağı tutmaz herhalde.




  • Gigabyte 970A-UD3 (Rev 3) (Garantili, kutulu, faturalı) (Banderas* nickli üye'den alınmıştır)

  • AMD Phenom II x4 955 @3.2ghz (Sadece işlemci) (Neccromancer nickli üye'den alınmıştır)

  • GSkill RipjawsX 2x4gb 1333mhz cl9 1.5v (Garantili, kutulu, faturalı) (sadiksadik nickli üye'den alınmıştır)

  • Xigmatek HDT-D1284 Cpu soğutucu (Kutulu, aparatları tam) (Neccromancer nickli üye'den alınmıştır)

  • Asus Gtx550 Ti DirectCu 1GB GDDR5 (Garantili, kutulu, faturalı) (Forum dışı alınmıştır)

  • Xilence Gaming (R3) 600W 80+ Bronze (Sıfır) (n11'den alınmıştır)

  • Aerocool GT Black Edition Mid Tower (Sıfır) (n11'den alınmıştır)

  • Inca IL-1023HD 23'' FullHD Led HDMI (Kutulu, faturalı) (Tècnics nickli üye'den alınmıştır)

  • Western Digital 2 TB Sata3 64Mb WD20EARX (Sadece harddisk) (kulaksiztavsan nickli üye'den alınmıştır)
V
10 yıl
Terhisime 10 gün kala kavgadan mahkemelik oldum
Olayin fazla detayina inmeye gerek yok. Kavga ettigim eleman, yanimda ki arkadasla tartisirken (ufak capli itis kakis da oldu) ben de "ikiniz de ayni haltsiniz" dedim bunun disinda herhangi bir küfür,hakaret yada agir tahrik edici bir söz söylemedigim halde ben otururken (kendisi ayakta) adam bogazima sarilip vurmaya basladi. Bende dayanamayip kalkip buna giristim. Sol gözü baya sisti. Bende hicbir sey yok. Olayi goren sahit arkadaslarda benim kendimi savunmak icin vurdugumu soyluyorlar. Velhasil kelam komutan mahkemeye verecegini söyledi. Buyuk ihtimal sivile yansicak. Bu durum da ne olur? ne çikar sonuc olarak? Suana kadar sivilde sicilimi birakin karakola dahi gitmisligim yok. Tertemiz.
V
10 yıl
Safak 41 günler gecmiyor :S
Safak 250 derken kafa cok daha rahatti. Hic bir seyi kafaya takmiyordum. Safak kac diye aklima bile gelmiyordu bir bakmisin 15 gün gecmis, ay bitmis vay be ne cabuk geciyor zamam diyordum. Suan 41 diyorum fakat hic bitmicek gibi geliyor. Ayrica suan gececiyim ve çok sükür 9 aydir taburun en yatis islerinden birinde görevliyim (S-2 istihbarat ve IKK) Velhasil kelam ne kadar rahat olsam da bir gün su kapidan cikip gidecegime inanamiyorum sanki o gün gelmicek gibi.

Yeni bot bagliyan ve bagliyacak olan arkadaslarimiza Allah sabir versin.

Gaziantep den sevgilerle..
V
10 yıl
i3 4130 ve Hd7950/R9-280
Merhaba arkadaslar. Sizce i3 4130, Hd7950/R9-280 tarzi ekran kartlarini besleyebilir mi? Aslina bakilirsa aklimda hep fx-6300 vardi fakat yok oc yok sogutucu yok stabilite falan fistan ugrasmak istemiyorum. Malum 6300 de 4,5ghz alti pek bi halta yaramiyor. Bu yuzden 4130 a yoneldim. Daha onceden de 2120 deneyimim var islemciden inanilmaz derece memnundum. Eger 4130 da belirttigim kartlari besleme de sorun cikartmicaksa kesinlikle ilk tercihim olucak. Ya da en kötü 4130 + hd7870 tercih edicem.
V
10 yıl
Tüm bölügün önünde komutandan dayak yedim
Merhaba arkadaslar. Gaziantep de askerlik gorevimi yapmaktayim. Bugün basima talihsiz bir olay geldi. Kisaca anlatayim;

Gece yarisi 12 gibi nobetci amir beni cagirtmis. Gonderdigi eleman da bizim istihbarat odasinda gündüzcü arkadas. Geldi yanima (ben uyuyorum tabi 12 ye kadar istirahatliydim) komutan seni cagiriyor dedi anahtari birakti 5-10 sn icinde uctu gitti. Tabi bende uyku sersemligi kalkamadim. Aradan 1 saat gecti nobetci onbasiyi gondertmis. Bir vukuat varsa beni arasin yoksa rahatsiz etmesin uyucam demis. Bende hemen kalktim ustumu giyindim indim asagi baktim bi sorun, vukuat yok arayip rahatsiz etmedim. Neyse gelelim asil olaya;

19 mayis töreni oncesi bl.astsubayi (gece ki nöb. amir) toren alaninda beni ve gündüzcü arkadasi yanina cagirdi. Bana, gece niye gelmedin diye sordu bende ayni buradaki gibi olayi izah ettim. Sonra dondu diger arkadasa sen niye bunu kaldirmadin dedi. Eleman tam birsey soylicekken gerizekalilar diye 2 mize de girismeye basladi. Once tum gucuyle omzuma yumruk salladi. Ardindan baya sert bir sekilde karin bosluguma vurdu. Ardindan ben dik dik gozlerinin icine bakinca iteleyip kakmaya basladi en son eliyle yüzüme vurur sekilde iteleyip s....r git lan beni mi dovcen diyip kovdu. Bu esnada tabi tum bolukte sinema salonundaymis gibi bizi izliyor. Bu yaptiklarindan 1 saat sonra da gazino girisinde karsilastik. Yanina cagirtip niye bana artistlik yapiyon lan diyip pazularini gosterdi beni mi dovcen falan dedi. Hic ses etmedim gittim yanindan. Belirttigim gibi ayni sekilde arkadasi da dovdu. Tabi tabur da ilk dovdugu adamlar degiliz.

Neyse velhasil kelam biz bu konuda ne yapabiliriz? askerligin bitmesine 3 ay kaldi. Bazen bosver demek istiyorum ama 24 yasinda 150 tane adamin karsisinda sopa yemek adamin gucune gidiyor. Bu yaptigini yanina birakmak istemiyorum nerelere basvurup ne yapmaliyim? Herhangi bir sonuc alabilirmiyim? yoksa bosa mi ugrasmis olurum?
V
10 yıl
Htc sensation xe alinir mi?
Bir arkadasima degisimden 0 olarak gelen 7 ay daha garantisi devam eden sensation xe beats audio telefonu satiyor. 550 lira ya bu telefon alinir mi sizce arkadaslar? arastirdigim kadariyla kotu bir telefon degil fakat cagin cok gerisinde kaldi, ustune az daha koy sunu al diyebileceginiz telefon var mi acaba?

Simdiden yardimci olan arkadaslara tesekkur ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.