I

Yüzbaşı
04 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
326 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
4 yıl
Hacettepe İktisat okuyorum. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
Merhabalar,

2017-2018'de bu forumu aktif olarak kullandım. 2018'de hacettepe ingilizce iktisat bölümünü kazanmıştım. Hazırlık ve 1.sınıfı bitirdim. Üniversiteyle, bölümle alakalı sorularınız olursa yardımcı olabilirim.
I
5 yıl
üniversitede okuduğum halde tecilim yapılmamış
geçen sene üniyi kazandım, edevletten askerlik durumunu kontrol ettiğimde 31/12/2019 yazıyordu. yani neden otomatik olarak tecil olmadı? öğrenci işlerini aradım, askerlik şubesine gitmen lazım dedi. mezuna falan kalmadım. niye böyle oldu anlamıyorum. neyse artık kendim askerlik şubesine kitmekten başka çarem yok. öğrenci belgesi ile gitsem yeterli olur mu?
I
5 yıl
Türkçe için hoca önerisi?
sınava hazırlanan kardeşim için soruyorum, benim zamanımda önder hoca vardı ama artık yok galiba. başka düzgün türkçe hocası öenrir misiniz?
I
5 yıl
İktisat isteyenler İTÜ tutmazsa ne yapacaksınız?
Evet bu seneki hedefi iktisat olan arkadaşlara bir sorum var. İktisat isteyenler İTÜ tutmazsa ne yapacaksınız? Mezuna mı kalacaksınız? İTÜ'nün altına başka bir üni yazacak mısınız?

Sizin gibi ben de geçen sene aynı soruyu kendime sordum ve mezuna kalmak istemediğim için hacettepe yazdım. Acaba bu sene sınava girenler nasıl düşünüyor, merak ediyorum.
I
5 yıl
lingualeo kullanan?
geçen 1 yıllık paket satın aldım, şimdilik sadece gramer alıştırması yapıyorum. eklentiyi yükledim, internette bilmediğim kelimeleri sözlüğüme yüklüyorum. başka nasıl daha verimli kullanabilirim? yardımcı olursanız sevinirim. (hazırlık okuyorum)
I
5 yıl
Trilogic Scorpion Gbt424 Android Gamepad kullanan?
bu gamepadi kullanan var mı, ppsspp oyunları oynamak için almayı düşünüyorum da işe yarar mı sizce?
https://www.hepsiburada.com/trilogic-scorpion-gbt424-pc-ps3-ios-android-kablosuz-gamepad-p-HBV000004RQY1
I
6 yıl
silinsin
silinebilir
I
6 yıl
Termos Tavsiyesi
50-60tl aralığında bardak termos önerebilir misiniz?
I
6 yıl
2000-2300tl fiyat aralığında alınabilecek telefon önerisi
bu fiyat aralığında bir android telefon arıyorum. kamera çözünürlüğünü önemsemiyorum. uzun ömürlü olması yeterli (en az 3-4 sene gitsin)

aklımda şimdilik 2 telefon var.

nokia 8
asus zenfone 5


tavsiyelerinizi bekliyorum.
I
6 yıl
YTÜ İKTİSATA GİRECEK OLAN VAR MI?
itü ekonomiye sıralaması yetmediği için ytü iktisata girecek olan var mı?

sıralamam 32k
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.