D

Yarbay
27 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
999 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
ARAÇ TAVAN DÖŞEMESİNDE NOKTA NOKTA LEKELER ? (FOTOLU)
arkadaşlar yakın bir zamanda dacia logan aldık. aldığımızda tavan döşemesinde nokta nokta lekeler vardı (arka tarafta ve kapı tutmaçlarının olduğu yerlerde daha yoğun) biz de heralde yağmur yağarken cam açık kaldı falan dedik çünkü arabayı akşam incelediğimizde fark etmedik.
sonrasında sildik komple tavanı ve çoğu gitti.

ama dün akşam yağmur yağdı ve bu sabah tekrar fark ettim belli yerlerde nokta nokta lekeler tekrar oluşmuş. sizce neden olabilir çözümü var mı ? nemlendikten sonra pas kusması diyenler var.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
D
2 yıl
BU SERVİS FATURASI NORMAL Mİ ?
D
3 yıl
YİNE BİR KADIN CİNAYETİ. ÜLKE YANIYOR!
söndürelemeyen yangınlar yetmezmiş gibi kadın cinayetleri de asla bitmiyor ve devlet çözmek için hiçbir adım atmıyor.

alın bakın hayalleri olan gencecik bir üniversite öğrencisi. bir emlakçı tarafından önce tecavüze uğruyor, sonra da parçalanıp valize koyularak gömülüyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/azra-gulendam-haytaoglundan-korkunc-haber-tecavuze-ugrayip-vahsice-oldurulmus-6569971/
D
3 yıl
ÜNİVERSİTEDE EVE ÇIKMAK ?
arkadaşlar birkaç sorum var. şimdi diyelim ki ağustos-eylül gibi ev bulup yerleştik, kira anlaşmaları 1 yıllık mı oluyor ? eğer 1 yıllıksa o zaman biz sonraki sene yaz ayları evde kalmadığımız halde boş eve kira ve fatura mı ödüyoruz ? yoksa öğrenciler 9 ay kalıp sonra evi boşaltıyor mu ?
D
3 yıl
ÖZELDE OKUYUP KYK’DA KALMAK ?
Arkadaşlar böyle bir durumda olan veya özel okulda okuyan arkadaşların çevresinde böyle kişiler var mı ?

Örneğin Bilgi’nin yurdu yok ve duyduğuma göre kampüse yakın özel yurtlar çok pahalı. Tam burslu öğrenciler nerede kalıyor aylık giderleri nasıl oluyor ? Okul herhangi bir maddi burs da vermiyor.
D
3 yıl
ÖZEL ÜNİ\u0027DE OKUYUP KYK\u0027DA KALAN VAR MIDIR ?
arkadaşlar böyle bir şey duydunuz mu ? bilgi, bahçeşehir gibi okulların yurdu yok veya çok pahalı. burslu öğrenciler nerelerde konaklıyor ? örneğin bilginin kampüsünün yakınlarında bir kyk yurdu var mı ?
D
3 yıl
BOĞAZİÇİ ODTÜ İLK 100\u0027E GİREMİYORCULAR GELSİN
D
3 yıl
DERS KAYIT DÖNEMİNİ KAÇIRDIM YARDIM (SGK İPTAL OLMUŞ)
arkadaşlar zaten sene sonunda okul değiştireceğim için ders kayıt aklımdan çıkmış ancak bugün hastanede parayla muayene olmak zorunda kaldım ve ilaçlarımı alamadım. Sigorta sisteminden anında çıkarmışlar sanırım çünkü şuan öğrenciliğim pasif gözüküyor.

Dün ekle-bırak dönemi başladı ben de hemen tüm derslere kayıt oldum. Derslerim onaylandıktan sonra öğrenciliğim tekrar aktif olur mu ve sistem otomatik tekrardan sigortaya alır mı beni ?
D
3 yıl
“KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM” (HABER)
Hayatımda bu kadar kan donduran bir olay daha duymamıştım. Bünyesi hassas olanlar hiç girmesin bile konuya.

Önce şöyle haberi bırakayım: https://www.haberler.com/intihara-kalkisip-yataga-bagimli-kalan-magdurun-13876959-haberi//


Benim saydığım suçlar: Kaçırma, alıkoyma, tecavüz etme, işkence ve olaydan sonra defalarca tehdit etme.

Ve tahmin edin ne oldu ? Evet yine bir halta yaramayan Türk mahkemeleri bunları yapan ve masum işinde gücünde anne olan bir kadının hayatını karartan adamları TUTUKSUZ YARGILAMIŞ.... Benim diyecek hiçbir şeyim yok. Bu ülkeye dair olan 1gr inancım da artık yok olmuştur. Gerekirse temizlikçi olurum yine de yurtdışına yerleşip eşimin çocuklarımın bu adaletsiz ve cahil düzende yaşamamasını sağlarım.
D
3 yıl
UBUNTU HER ŞEY ÇOK KÜÇÜK GÖZÜKÜYOR ?
arkadaşlar 20.04 sürüm ubuntu kurdum. ekranım 14 inç ve uygulamalarda her şey inanılmaz küçük gözüküyor nasıl düzelteceğimi bulamadım. örnek olarak zoom uygulamasını atıyorum, aynı sorun chromiumda da var.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.