B

Yüzbaşı
26 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
C üzerindeki dosya sistemi denetleniyor takılı kaldı
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım kapandı ve açılışta c üzerindeki dosya sistemmi denetleniyor yazısı çıktı. Bir yere kadar ilerliyor fakat biyerden sonra takılı kalıyor ilerlemiyor bilgisayarım açılmıyor. Ne yapmam lazım ? Yardımlarınız iiçin teşekkürler
B
8 yıl
site beni engellemiş
arkadaşlar sitede you have been banned yazıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ıp adresimi değiştirsem giriş yapabilir miyim
B
9 yıl
baskı boyutu ayarlama
arkadaşlar merhaba elimde bir fotoğraf var.Bu fotoğraf 18x24 şeklinde ayarlanıp kenarlarına üstten alttan 1 er cm yanlardan da 3 er cm siyah kenarlık yapılıp basılması gerekiyor yani baskı boyutu 20x30 olacak son olarak bu dediğim olayı nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek arkadaş varsa ilgilenirse sevinirim teşekkürler.
B
9 yıl
urbanears kulaklık nasıl
arkadaşlar 50 tl civarı bi kulaklık almayı düşünüyorum aklımda urbanears kransen var bu kulaklık nasıldır kullanan var mı fiyat performans olark nasıl ve son olarak 50 tl civarı bundan iyi kulaklık tavsiyeleriniz var mı teşekkürler.
B
9 yıl
arkadaslar yardım
Arkadaslar elimde sony dcr dvd 201e video kamerasi var bu makinenin ikinci el fiyati nedir arkadaslar kolay satilan bi makine midir bu satmak istesem kaca satilir yardimlariniz icin tesekkurler.
B
9 yıl
Flaşta slave mod yardım
arkadaşlar 430 ex flaşım var.Bu flaşın slave modunu kullanmak istiyorum fakat yapamadım.Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
B
9 yıl
sarı prenses ve iceman yardım
arkadaşlar akaryumda 5 adet sarı prenses 5 adet iceman ve bi tane de japon var :)

İlk sorum sarı prenses ve icemanların cinsini kesin olarak nasıl anlayabilirim ben çat pat baktım prenseslerde 1dişi 4erkek varmış gibi geldi durum facia kesin bi bakış yöntemi varsa nedir.

İkinci sorum yemlemesini nasıl yapmalıyım.

Üçüncü sorum bi tane küçük vatoz bulunmakta yeterli midir bi tane daha almalı mıyım.

Dördüncü sorum yavru alımı hakkında bi bilgim yok nasıl yavru alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

cevaplarınız için teşekkürler ....
B
10 yıl
sound forge yardım
arkadaşlar sound forge 11 ile ortamdaki sesi azaltıp insan sesini nasıl ön plana çıkarıyoruz mesela bi düğünde müziğin sesini azaltıp ordaki bi kişinin ne dediğini duymak istiyorum bunu soun forge ile nasıl yapabilirim yada önereceğiniz başka program var mı ?
B
10 yıl
sound forge yardım
arkadaşlar sound forge 11 ile ortamdaki sesleri azaltıp insan sesin nasıl arttırıyoruz mesela bi düğünde müziğin sesini kısıp bi kşinin ne dediğinii duymak istiyorum bunu sound forge ile nasıl yapabilirim yada hangi programla yapabilirim.
B
10 yıl
arkadaşlar adaptör seçimi yardımm
arkdaşlar elimde soligor 135 mm f2.8 manuel lens mevcut ama canon eos için hangi adaptörü kullanacağımı bilemedim fotoğrafını aşağıya koyuyorum yardım lütfen...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.