A

Teğmen
06 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
6.50 güncellemesi ile gelen PS4 güncelleme hatası (SU-42118-6)
Arkadaşlar dün gelen 6.50 güncellemesini indirdim 5 yıldır güncellemelerde falan hiç bir sıkıntı yaşamadım PS4'te, 468 mblik gereksiz güncellemeyi indiriyor, kuruyor daha sonra makine kendini resetliyor ve güvenli moda çekip yazılım güncellemesinde hata oluştu diyor.Tekrar resetliyor kendini ve açıyor yine aynı 6.50'yi nidiriyor yine aynı şeylerin döngüsü devam ediyor.
Sistemi dahi sıfırladım, usb ile güncellemeyi atmayı denedim, eski sürüme çevirmeyi denedim vs vs olmuyor yok yani. Ağız tadıyla bir haftasonu oyun oynayalım dedik saçma sapan bir ios remote play şu bu için bir sürü uğraştık.
Var mı bu sorun hakkında bir fikri veya bilgisi olan ? Şimdiden teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Aliexpress Razer Raiju Orjinal mi Replika mı ?
Arkadaşlar Merhaba öncelikle.
Razer Raiju PS4 kontrolcüsünü almaya karar verdim.Amazona baktım vergi kargo vs derken 190 dolara geliyor oda 760 civarı bir ücret yapıyor güncel kurdan.
Daha sonra aliexpress’e baktım şuan 691 lira kargo ve gümrük içerisinde fiyat.Satıcıyla irtibata geçtim kesinlikle orjinal ürün dedi ve kurdan dolayı biraz indirim istediğimde 20 lira civarı bir indirim yaptı.Yorumlara baktım orjinal yazıyor hep alanların yorumu ve memnun kalmışlar.Arkadaşlara sordum en kötü replika vs gelirse iade eder parayı alırız diyorlar.
Sizce hangisinden almak mantıklı ve Aliexpress’teki ürün replika mıdır yoksa orjinal midir ?
Şimdiden teşekkürler
A
6 yıl
PS4 için FPS oyunlara En ideal kulaklık önerileriniz nedir ?
Arkadaşlar 1 yıldır PS4 için kulaklık arıyorum şuan Razer Kraken USB kullanıyorum ama özelliklede az ses veriyor enteresan şekilde.
Bundan dolayı Gold Headset baktım daha sonra Platinum Headset baktım ve aklım hyperx modellerine gitti en sonda Razer’in thresher ultimate PS modeline baktım.Sizin PS4’te denediğiniz çok iyi ses veren özelliklede taktiksel FPS oynadığım için güzel,yüksek ve doğrusal ses verecek bir kulaklık öneriniz var mı ?
Birde seskartlı modeller mesela Hyperx gibi PS4’te daha iyi ses verir mi ? Neye dikkat etmeli ne almalıyım yardımcı olabilir misiniz ?
A
7 yıl
PS4 için Razer Kraken Chroma mı yoksa Gold Headset mi ?
Kullanımı sadece PS4 üzerinde yapacağım.Şuanda Razer Kraken USB kullanıyorum.Ancak 7.1 desteğini vermiyor PS4'te.Veya ben öyle biliyorum.
Çokta yüksek ses vermiyor.Ayak sesi gibi sesleri şeyleri pür dikkat dinlerseniz duyabiliyorsunuz ve sesin nerden geldiğini tam iletemiyor.
Bunun üzerine 7.1 desteği veren Sony'nin kendi kulaklığını almaya karar verdim ancak o fiyat skalasında Kraken Chroma'da var özellikle Rainbow Six Siege oynayan birisi olduğum için en iyi ses kalitesini veren kulaklığı almak istiyorum.
Sizce hangisini almak mantıklı olur ?

İyi forumlar.
A
7 yıl
PS4 en ideal Mouse Klavye Veya Kontrolcü tavsiyeleri
Arkadaşlar iyi forumlar.

Pazartesi günü internet üzerinden Hori Tac 4 aldım PS4 için.Özellikle Rainbow Six Siege oynadığım için sürekli ve FPS oyunları ağırlıklı bir oyun beğenim olduğu için ve özelliklede son zamanlarda Konsolda Mouse klavye kullanan sayısının artmasıyla birlikte gerçekçi olalım Rainbowda rank olarak iyice yükselmemin etkisiyle Mouse klavye aldım.
Aldım ancak yaklaşık PS3 döneminden beri 8 yıl civarı oldu koldan başka bir kontrolcüyle oyun oynamadım.Neyse cihaz geldi tahmin ettiğiniz gibi baya zorlandım.Özellikle RSS gibi hata kaldırmayan bir oyunda bildiğiniz 1 level bir oyuncu haline geldim.Neyse 1-2 gün uğraştım ayar falan yaptım ama yok olmadı DS4'e geçince sanki kendimi bulmaya başlıyorum o derece. Yani maç çevirme seviyesine geliyorum.Ve Mouse Klavye ile o kadar kötü oynuyorum ki bazen kick başlatıyorlar.
Konuyu açmamın temel nedeni sizden tavsiye almaktır bu konuda.Yani ne yapmalıyım.Bu Tac 4'ü sayıp Tac Pro'ya geçsem fark eder mi ? Veya Xim 4 gibi farklı alternatifler beni mutlu eder mi ? Veya kontrolcüyle iyi oynuyorum özellikle her maç en az 3-5 kill alıyorum Platin maçlarımda.Bu yüzden DS4 veya Nacon Revolution,Razer raiju gibi PRO alternatiflere mi yönelmeliyim ? Bunları kullanan arkadaşlar memnun mudur ?
Kafam çok karışık beyler konuya hakim arkadaşlar cevaplarsanız çok çok sevinirim iyi forumlar dilerim.
A
7 yıl
PS4 için monitör tavisyesi
Arkadaşlar ps4 için maksimum 500 liraya veya mümkünse daha ucuza bir monitör almak istyorum.FPS oyun oynadığım için ve PS4'ü Masaüstü tarzda kullandığım için performanslı ve küçük ekran bir model arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
A
8 yıl
PS4 için En ideal Ekran tavsiyesi
Herkese iyi Forumlar arkadaşlar,

Öncelikle 1 sene önce PS4 ile birlikte aldığım Beko B22BLEMBU adlı TV'imden açıkçası ortalama olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.100 HZ 5MS ve 24'' veya 22'' civarı bir ekran büyüklüğüne sahip. Bu güne kadar çok çok büyük sıkıntılar yaşamadım.İnputlag konusunda biraz sıkıntılarım oldu. Genelde FPS ve yarış oyunları oynadığım içinde bu bende bir problem olmaya başladı.
Cihazı resimlerde olduğu üzere masaüstü kullanıyorum. O yüzden şuan bu ekran bile bana büyük geliyor.
İnputlag yaşamayacağım Performanslı ve bana grafik ve Gaming bakımından sıkıntı çıkarmayacak masaüstü kullanacağım için küçük ekrnalı bir monitör aramaya başladım ve taramalarıma Asus VX238H modelini çok uygun buldum. 1MS tepkimesi vs gayet uygun ve iyi duruyor. Bu cihaz hakkında artı veya eksiler neler olur ?
Ayrıca arkadaşımın bir monitör ve TV karşılaştırması oldu ve bana HZ'nin akıcılıkta çok önemli olduğunu ve elimdeki parayla HZ'si yüksek TV almamı önerdi.
Sizin tavsiyeniz ne olur acaba ? HZ yüksek TV mi yoksa MS si daha iyi monitör mü benim işimi daha çok görür ? Ve akıcılıkta HZ düşük olmasından dolayı monitörde sıkıntı yaşarmıyım ?

Ayrıca büyük ekran TV önermezseniz sevinirim. Masaüstü kullanacağım için küçük ekranlı cihaz alacağım.
Şimdiden teşekkürler,iyi Forumlar.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
PS4\u0027te FPS oyunları için en ideal monitör Tavsiyesi !
Arkadaşlar herkese Merhaba.

PS4 kullanıcısı olarak nerdeyse sürekli FPS oyunlar oynayan birisiyim.PS3 döneminden kalma Led bir beko TV'im var 27'' gibi bir model odamdaki.ANcak açıkçası pek memnun değilim.5 ms tepkime süresi ve PS4'ün grafiğini yeterince yansıtmayan bir performansı var oyunlarda.Bunun içinde Sizden tavsiye almaya ihtiyacım var.Foruma biraz göz gezdirdim ancak bu tarz bir konu bulamadım.Grafik olarak PS4'ten max verimi alabileceğim ayrıca tepkime süresi v.s gibi konulardada FPS oyunlar için ideal olacak bir mönitör tavsiyeniz var mı acaba ?

Bütçem Max 600 tl.

Benq Esports geçmişinden dolayı şu modele yakınım.http://www.n11.com/benq-rl2240he-215-1920-x-1080-1ms-full-hd-sarisiyah-P47273274?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwiN6sBRDK2vOO_vaRs5cBEiQAfsnJCZCb2IzijFJi-3ih8Av5V9ZAxX7harLrlqi8I1C79KcaAgWl8P8HAQ

Ancak bu Monitörün PS4 performansı konusunda aklımda soru işaretleri mevcut.Yani PS4'ten istediğim grafik kalitesini ve FPS performansını verebilirmi bana ? Tavsiyeleriniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar herkese
A
9 yıl
PS4 CE-32753-0 Hatası
Arkadaşlar merhaba 3 aydır PS4'ü açmıyorum bu gün açtım 2.50 güncellemesini yükledi ancak daha sonrasında şuan oyunlarda CE-32753-0 hatasını alıyorum ve güncelleyemiyorum maalesef ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler...
A
9 yıl
PS4 sahibiyim XboxOne ile değişim veya takas önerirmisiniz ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba PS4'ü alalı aşağı yukarı 10 ay civarı oldu bu 10 ayda cihazda ufak tefek problemler olsada oyunlarla v.s ile ilgili öyle büyük bir problem yaşamadım.Ayrıca 6 kutulu oyunum 2 dijital olmak üzere plus oyunları hariç 8 oyunum var artı makinenin dikey stand ve 2. dualshock 4 gibi ekipmanları mevcut.Genelde FPS ve araba yarışları oynarım nadir şekilde de olsa TPS oyunlarıda oynarım.Ancak üzülerek belirtmeliyim ki Sony'nin exc oyunları beni pek heyecanlandırmıyor GTA5 bile pek oynamayan biriyim.Yani tam bir FPS oyuncusuyum desem yeridir.Bundan dolayı arkadaşlarımın önerileri var eğer Sony exc oyunlarını pek takmıyorsan FPS oyunlar için gamepad ve sistem olarak daha iyi olan taraf Xbox diyorlar ve açıkçası kafam karışmış durumda kime sorsam bu cevabı almam beni acabaya sevk etmiş durumda bu yüzden ciddi ciddi Xbox alma düşüncem oluşmaya başladı.Günde en az 5-6 saat konsolla vakit geçiren birisiyim sizin tavsiyeniz ne olur bu durumda ? Yani Xbox almam yararıma olur mu yoksa PS4'le devam mı etmeliyim ? Bu arada PS4'ün analogları 2 saatten sonra bildiğiniz elinizde eriyor gibi bir hale bürüyor Xbox'ta böylebir problemle karşılaşırmıyım ?

Amacım kesinlikle tartışma çıkarmak değildir sadece tavsiye almak istiyorum kararsız kalmış durumdayım şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.