C

Teğmen
07 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
LezzetLi Forum - Türkiye\u0027deki İlk ve Tek İl/ilçe Bazlı Gıda/mekan Forumu

Arkadaşlar merhaba,

Türkiye'deki ilk ve tek il/ilçe bazlı gıda/mekan forumu LezzetLi Türkiye Forum'u açtım. Hangi şehir ve hangi ilçe olduğu bağımsız, tanıdığınız mekan sahipleri varsa söyleyebilirseniz sevinirim. Ne kadar içerik, o kadar görünürlük katar :)

Forum içinde "LezzetLi Hakkında" kısmından forum ile alakalı tüm bilgileri de alabilirsiniz.

Link : LezzetLi Forum
C
6 yıl
Nvidia GTX 1060 3G 1106TL - 8GB DDR4 RAM 339TL!!!
Gençler, Hepsiburada'da şu an 18% KDV indirimi var... Çok iyi fiyatlı 2 ürün var

Manli GTX 1060 3G:https://www.hepsiburada.com/manli-m-ngtx1060-nvidia-gtx-1060-ddr5-192bit-3gb-ekran-karti-ithalatci-firma-garantili-p-HBV00000AHD26

Adata 8GB DDR4 RAM:https://www.hepsiburada.com/adata-8gb-2133mhz-ddr4-ram-ad4u213338g15-s-p-HBV000007HYJZ

Benim gibi uygun fiyata oyun PC'si yapmak istiyorsanız direk alın bence, fiyatlar kaç saat böyle kalır, bilmiyorum.

İyi forumlar
C
9 yıl
Ktunnel Alternatifi Sitem
Selam arkadaşlar,

Ktunnel'i biliyorsunuz. Sitelere girmek için arkasında proxy kullanan bir site.
Ben de benimkini açtım; buyrunuz :)

http://proxyfield.com

Bari benim siteyi kullanın da hem siz istediğiniz yere girin hem de ben 1-2 kuruş bir şey kazanayım

Sevgiler.
C
9 yıl
Dar Bilgisayar Masası ve İdeal Soğutma
Selam arkadaşlar. Dark Orion kasam vardı, fanlar titreşim yaptığı için gittim Corsair R400 aldım.

Şimdi sorun şu; normalde üstte 2 egzos, arkada 1 egzos, önde 1 içeri üfleyen, yan kapakta da 1 içeri üfleyen fan var. Lakin bilgisayar masasının kasa yeri içinde kasa durduğu için sıcağı pek atamıyor.

Sorum şu; R400 kasanın önünde 2 fan bölgesi var. Bunları egzos olarak ayarlasam, yan kapakta 2 fan yeri var, onları da içeri doğru ayarlasam çok iyi verim alırım diye düşünüyorum çünkü kasanın önü bomboş olduğundan tüm sıcak havayı atacaktır diye düşünüyorum. Diğer durumda hep sıcak hava kasa kabini içine gömülüp kalıyor...

Acaba hiç bunu tecrübe eden var mı? (1 Saat içinde kuruluma başlıyorum, inşallah bir cevap alırım )
C
9 yıl
Elektronikçiler buraya - Acer GD245HQ Açılmama Sorunu
Selam arkadaşlar.

Acer GD245HQ monitör kullanıyorum. Son 6 aydır enteresan bir sorunu var. Elektrikler gitsin diyelim, elektrik 1-2 saat sonra geldiğinde monitör açılmıyor. Önce açma kapama tuşundan zannediyordum ama sonra cihazın tepkisine bakınca tamamen elektronik bir sorun olduğuna karar verdim. Çünkü ne zaman ki ben bu aleti 8-9 saat prizden çekik tutayım, sonra takınca çalışıyor.

Test olarak kendim normal elektik varken prizden de çektim ve taktıktan sonra yine çalışmadı. Fikirleriniz nedir? Bu arada akım korumalı prizde de aynısını yapıyor, direk şebekeye takınca da yapıyor. Bir tür elektronik sigorta sorunu galiba.

Fikirlerinizi almak ve bunun onarımını yapabilecek istanbul'da düzgün mekanlar varsa almak isterim. Şimdi gidip 1000-1200 TL arası verip başka bir 3D monitör almak istemiyorum, ha bu böyle devam ederse camdan atacağım o başka Kaç tane işimi baltaladı çünkü. En lazım zamanlarda elektrikler gidiyor... UPS önerebilirsiniz bu sorun için, derdim UPS ile çözmek çözüm değil, ben düzgün çalışan bir monitör istiyorum, sakatı ayakta tutmak değil Teşekkürler.

Güncelleme: Bu sefer monitör eve geldiğimde kafasına göre çalışmadı. Cinnete bağlayıp düğmesine çılgınlar gibi basıp basıp elektrik kablosunu takıp çıkarıp durdum... ve cinnetime cevap geldi, çalıştı
C
9 yıl
Kısa, Öz ve Masrafsız, Cointellect\u0027te doğru yol
***BU KONU BITCOIN'E YABANCI OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN YAZILMIŞTIR***

Arkadaşlar merhaba,

Defalarca açılmış bir konu CoinTellect lakin ben bizzat kontratlara para yatırmadan nasıl para kazanabilirsiniz buna değineceğim.
Öncelikle Cointellect'ten haberi olmayan arkadaşlar için çok kısa olarak diyebilirim ki, Cointellect bir tür DOGECOIN havuzu. Nasıl havuzlarda para kasıyorsanız burada da aynısı yapılıyor. Ne eksik ne fazla.
Lakin şöyle bir şey var, Cointellect'in getirisi inanılmayacak kadar yüksek. Evet, herhangi bir pool'da günde 15-20cent kazanabileceğiniz bir donanım ile Cointellect'te rahat rahat 1 euroya yakın kazanabilirsiniz.

Buradan üye olun, davetiyesiz üye olunmuyor.
http://cointellect.com/?code=feb26364

Üyeliğini tamamlayıp ana menuye girin. **KONTRAT ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ** Kazanç hoşunuza giderse sonra alabilirsiniz. Ben aldım. Neyse,
Cointellect menusunden Download'a gelin ve sayfanın en altına inip "Advanced miner? See ASIC setup guide" bölümüne tıklayın.
Burada klasik miner lar ile coin çıkartmak için yönergeler var. Evet , tabi ki sitenin kendi uygulamasına ihtiyacınız yok ;) Server'ı, size özel kullanıcı adını not alın. Şifre kafanıza göre zaten.

Neyse ben bilinen "uygulamasını indir makinen kassın" uygulamasını bir kenara bırakıyorum. Öncelikle bir miktar bitcoin yapın. 3-4 mBTC yetecektir. İsterseniz BTC Turk'ten alabilirsiniz veya reklam siteleri sevenseniz Click2Dad ile kazanabilirsiniz.

Click2Dad Üyelik :http://tf.org/?ref=coolindark

Click2Dad'da düzgün bir 1 ay geçirip, hesabınız altına stratejik üyeler satın alırsanız her ay güzel Bitcoin kazanırsınız.

Neyse diyelim ki şimdi Bitcoin'imiz var. MiningRigRentals'a giriyoruz.

http://miningrigrentals.com

Buraya üye olup dileğimiz kadar bitcoin'i buradaki hesaba yatırıyoruz. Peki bu site neye yarıyor; bu sitede bitcoin/altcoin kasacak donanımı olan arkaşlar makine güçlerini kiralıyorlar. Tam da Cointellect'te ihtiyacımız olan şey değil mi ;)
DOGECOIN Scrypt bir kriptolamaya sahip olduğu için Scrypt'i seçiyoruz. Filtre kısmına gelip, maximum gücü 5MH olarak ayarlayıp filtreleyin. (Çünkü cointellect'te 3MH üzeri ne kadar kasarsanız kasın yine 1,5 Euro kazanıyorsunuz -21/11/2014 e kadar bu böyle). Fiyata göre de dizip kendinize en ucuz Rig i bulun ve minimum 24 saatliğine kiralayın. Server kısmına daha önce not aldığımız server ve kullanıcı adını yazıp şifremizi kafamıza göre belirleyelim. Site cointellect server'ı için performans sorunu yaşayabilirsiniz, çok rapor edilen bir sunucu diyecektir. Sallamayın, siz yine de güzel para kazanacaksınız.

İşlem bu kadar. Rig kiralayın ve saat gece 12 den 12 ye takip edin.
**ÖDEME YAPIYORLAR** yeter ki hesabınız altına yine başka hesaplar eklemek gibi hile hurdaya girmeyin. DOGECOIN olarak hemen ödeme alın veya biriktirin 50euro Paypal'a alın. Bu şekilde kiralamaya 1 birim yatırıyorsanız karşılığında en az 5 birim, çok çakalca bir rig düşürebilirseniz 20 birime kadar para kazanabilirsiniz

Elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışacağım, ama temel konuları cevaplamayacağım arkadaşlar. Yanlış anlaşılmasın, zaman pek bulamadığımdan; temel "Bitcoin nasıl çıkartılıyor, cüzdan'ı nasıl temin edeceğim, DOGECOIN alıyorum ama bitcoin nasıl ödeme yapacağım" gibi konulara girersek bu konu çok dağılır.

Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Umarım para kazanırsınız :)
C
10 yıl
1147.org ve teear.com Satılık
1147.org = 100$
teear.com = 150$

Satış GoDaddy üzerinden yapılacak. Alacak kişinin de işine gelir, çünkü Registrar Godaddy olduğundan transfer için uğraş yok ve hemen teslim alabilecekler.

Sitelerin domain yaşları:
1147.org = 12 sene 1 ay
teear.com = 5 sene 10 ay

Site üzerinden erişime geçebilirsiniz.
Herkese iyi forumlar
C
10 yıl
l4e.net ve hk0.net Satılık
Domainlerin tanesi 150$
Biri GoDaddy'de biri Afternic'te parklı. Fakat satış olursa GoDaddy üzerinden yapılacak. Alacak kişinin de işine gelir, çünkü Registrar Godaddy olduğundan transfer için uğraş yok ve hemen teslim alabilecekler.

Sitelerin domain yaşları:
l4e.net = 11 sene 7 ay
hk0 = 9 sene 9 ay

Site üzerinden erişime geçebilirsiniz.
Herkese iyi forumlar
C
10 yıl
5.25 disk kızağı
Selam arkadaşlar. Eskiden bilgisayar kasalarına monte edilebilen disk kızakları olurdu. Hazır sata portlar hot-plug iken hala böyle kızaklar üretilmiyor mu? Ben bıktım disk kutusu ile uğraşmaktan, örnek ve satan yer belirtirseniz fiyata göre almak istiyorum.

Piyasada bir Logilink'in ürününü gördüm, ona da notebook diski takılamaz...

Teşekkürler
C
10 yıl
Xeon E5-1620 için stock hızda minimum güvenli voltaj denemem \u0026 min.voltajda max. OC testi
Merhaba arkadaşlar,

Xeon E5-16xx serisi kullanan arkadaşlar bilir. 130W TDP ye sahip bu işlemciler layığıyla ısınıyorlar. Tam yük altında benim gibi bilgisayar masası kullandığınız bir yapıya sahipseniz, yani kasanız yeterince hava alamıyorsa su soğutma da kullansanız tam yükte 60C leri görüyorsunuz ve su soğutmanızın fanı tam devirde çalıştığı için ağır işlemler yaparken kafanız şişebiliyor.

Ben de bugün oturdum ve voltaj düşürme çalıştım. Mevcut kullanıdığım işlemci E5-1620 (ES CPU değil, retail işlemci)

Bildiğiniz gibi Xeon işlemciler stabilite için yaratıldıkları için daha düşük voltajlarda çalışabiliyorlar, fakat ben bu işlemcide bu kadar uçurum olduğunu tahmin etmiyordum.

Core voltajı -0,115 volt'a kadar düşürdüm ve yaklaşık 3 saattir Prime 95 ile test ediyorum. Şu an bu yazıyı yazarken CoolerMaster Seidon 120XL su soğutma, minimum devirde çalışıyor ve işlemci 56-57C arasında çalışıyor.
Cinebench testleri de normal voltaj ile aynı değerleri veriyor.

Yani kafa ütüleme sorunu aşılmış durumda

Belki voltaj daha da düşürülebilir fakat benim için fazlası ile yeterli durumda. Tam yük altında 1,12 volt cıvarında, mp3 dinleme ve webde gezme gibi hafif işlerde ise cpu Vcore voltajı 0.89-0,95 volta düşüyor. Yüksüz ortamda ise 38-39C arası. Dediğim gibi kasa çok az hava alıyor.

Umarım size de feyz olmuştur. Herkese iyi forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.