M

Teğmen
04 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Direksiyon Standı Öneris
Selamlar arkadaşlar. Umarım iyisinizdir. Masamı değiştirmek zorunda kaldım ve şuanki masamda maalesef direksiyon bağlayamıyorum :( Ancak aşırı şekilde de direksiyon ile oyun oynamak istiyorum. Biraz baktığımda direksiyon standı almak daha mantıklı gibi geliyor ancak fiyatları inanılmaz şekilde uçuk. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı G29 ile uyumlu direksiyon standı var mıdır ? Ek olarak elimde boşta bir tane koltuk var. Eğer kendinizin yaptığı bir stand var ise tecrübelerinizi paylaşabilirseniz bu standı yaptırarak koltuğu da değerlendirebilirim
M
3 yıl
250-270.000 TL arasında araç önerisi
Selamlar. Şuanda 2011 model Peugeot 5008 sahibiyiz. Aracın km'si ve yaşı geldiği için ve biraz da farklı araçlar denemek istediğim için yeni bir araç arayışına geçtim. Bütçem başlıkta da yazdığı gibi o aralıkta. Aracı da kredi ile alacağım için bir yaş kriteri devreye giriyor. Yeni bir şoför sayılırım ve 5008'de hiç zorlanmadım ve çok keyif alıyorum kullanmaktan. Eski aracımı aratmayacak yeni bir araç önerileriniz var mı? VW'de T-Roc ve Tiguan'lara baktım ve gerçekten çok güzel araçlar. Ancak DSG beni hep korkutuyor. Yorumlarınız nelerdir. Şimdiden girip okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
M
3 yıl
Upgrade Önerisi
Selamlar herkese. Elimdeki GTX 970'i artık değiştireyim diyorum ancak biraz da kararsız kaldım malum sistem biraz eski. Sistem içerisindeki parçalarım aşağıdaki gibi. Düşüncem ise RTX 3070'e geçmek ancak darboğaz gibi durumlarla karşılaşır mıyım orası da biraz soru işareti. (Kesin olarak olacak ama boyutu önemli tabii) Aklımda ram'i daha yüksek hızlı bir ram ile değiştirmek de var eğer bu upgrade'i yaparsam. Ne düşünüyorsunuz ? İnternet üzerinde pek düzgün içerikler de bulamadım açıkçası

Anakart : MSI Z97 Gaming 5
İşlemci : Intel i7-4790K
RAM : Corsair Vengeance PRO 2x4 8GB 1.600MHz
Ekran Kartı : MSI GTX 970 Gaming 4G

Şimdiden herkese vakit ayırdığı için teşekkür ederim.

Ekleme : Eklemeyi unutmuşum. Mevcutta kullandığım monitör ise G-SYNC özellikli 1080P 144HZ destekli bir monitör.
M
4 yıl
İşlemci Soğtucusu Tavsiyesi
Selamlar herkese. Umarım iyi ve sağlıklısınızdır. Bir süredir sistemin çok ısınıyor olmasından şikayetçiyim. Bu sorun için 2 bileşenden şüpheleniyorum ve ikisi de değişecek ancak öncelikli olarak işlemci soğutucusunu değiştirmeliyim diye düşünüyorum. Şu anda Cooler Master Hyper TX3 Evo kullanıyorum ve bilgisayar boşta iken işlemci 40 dereceyi görüyor. Kasam ise Cooler Master K350. Diğer bileşenlerim de aşağıdaki gibi. Ortalama bütçem 350-500₺ arasında. Hava veya sıvı fark etmez. Zaten bu fiyata pek sıvı soğutma olacağını düşünmüyorum. Aynı zamanda aynı bütçelerde psu suz kasa da arıyorum. Önerileriniz varsa onu da paylaşabilir misiniz ?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.


İşlemci : Intel i7 4790k
Kasa : Cooler Master K350
Anakart : MSI Z97 Gaming 5
M
4 yıl
Kulaklık Tavsiyesi
Selamlar herkese. Umarım iyisinizdir. Bir süredir Razer Kraken 7.1 Chroma kullanıyordum ve sol taraf bozulunca AirPods ile devam ettim. Şuanda yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Açıkçası kablosuz kullandığım için kablosuzun rahatlığına çok alıştım ve hep kablosuz bakıyordum. Ancak bir süredir de aklımda olan Logitech G Pro X e baktım ve aklımı kurcaladı . Çıkabileceğim max. tutar 1.000-1.300 ₺ civarı. Bu noktada kulaklık önerilerinize açığım. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
M
5 yıl
Bisiklet Tavsiyesi
Selamlar herkese. Umarım iyi bir gün geçirmişsinizdir / geçiriyorsunuzdur. Bir süredir aklımda bisiklet almak vardı. Elime de para geçince açıkçası daha ciddi düşünmeye başladım. Biraz internet üzerinden bakındım fakat çok fazla detayla karşılaşınca en iyisi bilenlerden tavsiye almak diye düşündüm. Bütçem 1000-1500 civarı. Boy kilo olarak ise pek tartan bir şey olur mu bilemiyorum ama 1.80 e 115 kg yim. Ek olarak bisiklet yanında alınması gereken şeylerde de bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum :)

Şimdiden teşekkür ederim.
M
5 yıl
Türk Telekom ilginç tarife fiyatları
Selamlar herkese. Umuyorum ki konumu doğru yere açtım. Ocak ayının başında 100mbps lik internet için 92 ve 115₺ olmak üzere 2 farklı fiyat alırken , şuan dün biten taahhütümden sonra 50mbps için 167₺ gibi ilginç bir rakam istendi. Bu olaya bir dur diyemiyor muyuz ? İnsanları AKN kalktığı için pişman etmeye uğraşıyorlar sanırım. Apartmanımda superonline altyapısı yok. Kablonet ile görüştüm. Onlar da 100mbps için 80 küsür TL istediler. Ancak işin çakallığını bulmuşlar ve saat 19:00-00:00 arasında 20-25mbps , geri kalan saatlerde ise 100mbps diyorlar. Turknet 25mbps ye kadar verebiliyor. Son 5-6 gündür kafayı yemek üzereyim. Bu soyguna ne dur diyebiliyoruz ne de bu duruma ses çıkartabiliyoruz. Ne yapmak gerek var mı öneriniz ?


NOT : Eğer yanlış yere açtıysam lütfen doğru yeri gösterirseniz oraya açayım. Teşekkürler.
M
6 yıl
Bütün oyunlarda performans sorunu yaşıyorum.
Selam herkese.Sistemim i7 4790k,GTX 970 ve 8GB 1600mhz ram.Call of Duty WW2,Bo3,IW,GTA 5,Watch_Dogs,Watch_Dogs 2.Bu oyunların hepsini sürekli kitlenmeleri ve fps düşüşleri sebebiyle oynayamıyorum.Abime Ryzen 5 1500x,8gb 2400mhz ram(2133 de olabilir tam hatırlamıyorum.) ve GTX 1050Ti lı bir sistem topladık.Gta ve CoD WW2 yi sorunsuz bir biçimde oynayabiliyor.Ben ilk olarak diskimden kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyordum.HD sentinel ve CrystalDisk Info üzerinden harddiskimin sağlık durumuna baktığımda %100 ve Good yazıyor.Bir arkadaşımla görüştüm Afterburner üzerinden LOG file oluşturup gönderdim ve RAM den kaynaklı bir problem yaşadığımı söyledi.Her iki sistemde de SSD yok bu arada.Sizce sorun ne olabilir ?

Bu arada Afterburner Log dosyasına şuradan ulaşabilirsiniz :https://1drv.ms/u/s!AkpcuakXvso9iRBaJzeKiKWAg0-B


Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
M
6 yıl
Mouse imleci kasıyor.
Selamlar herkese.Son zamanlarda bilgisayarda WhatsApp açınca veya oyundan alt+tab atınca mouse imleci kasa kasa ilerliyor.Disklerimin health statuslerine Hard Disk Sentinel ile baktım ama hepsi %100.Windowsdan Ram Diagnostic yaptım o da herhangi bir problemle karşılaşmadı.Sizce sebebi ne olabilir ? Bu tarz bir sorun yaşayan var mı?
M
7 yıl
Monitör tavsiyesi.
Selamlar herkese.2 Adet ürün alıcam bütçem ortalama 200-210 $ (Ürün başına.)
Linkteki ürün iyi midir ? Kullanacağım kartlar Nvidia olacak bu arada.Şimdiden teşekkürler herkese.
https://www.amazon.com/gp/product/B06ZYHZ6R6/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.