D

Yüzbaşı
02 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Hunter Benim İşim Diyen Arkadaşlar
Hunter benim işim diyen arkadaşlar pvp olarak uzun süre oynadığım rogue ma ihanet edip bir hunter açtım ama alışmadık da don durmuyor maalesef :D

Pvp ağırlıkla oynuyorum sv hunter açtık bana glyhp , talent , rotasyon ve macro lar için yardım edebilecek arkadaşlar yardımını esirgemezse sevinirim . Herkese iyi forumlar teşekkürler :D
D
9 yıl
Sadece sistem ve Wow için ssd önerisi .
Merhaba arkadaşlar şu an bilgisayarımda WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk . Pc deki program ve oyunlar yine bu diskte kalacak ama ben sadece windows u kurmak ve Wow u oynamak için bir ssd almak istiyorum bana öneride bulunabilir misiniz ? Fiyat olarak 250 tl düşündüm .
D
10 yıl
Trafik Kazasında Babamı Kaybettim
Arkadaşlar nereye kime yazacağımı bilemediğim için konuyu buraya açıyorum gerçekten bilgili olanlar biraz akıl verir yol gösterirse minnettar kalırım . Yaklaşık 3 ay önce babamı trafik kazasında kaybettim . Ailem Zonguldakta babam ise Alanyada bir otelde aşçı olarak çalışıyordu . Annemle uzun bir müddet tartışmışlar . Ardından babam mesaisi bitince soluklanmak için sahile gitmiş anneme 2-3 tane tehditvari mesaj atmış ardından alt geçitinde olduğu bir yerde yolun ortasına oturmuş . Gelip geçen araçlardan bir iki tane insan evladı babamı yolun kenarına kadar getirmişler ardından adamlar gidince yine babam yolun ortasına oturmuş . O sırada yasal sınırı 80 olan yerde yaklaşık 140-150 km/sa hızla babama çarpmış ardından aracı kenara çekip babamın yanına kadar geliyor . Yerde can çekişen babamı seyrediyor ve hiçbirşey olmamış gibi 112 yi falan aramıyor ve aracına binip gidiyor bu esnada şöförün yan koltuğunda oturan bir turist var bu turisti hava alanına götürüyor turist , katil babamı seyrederken bir kenara geçiyor ve küçük tuvaletini yapıyor sonra olay yerinden uzaklaşıyorlar olay yerine ambulans geldiğinde babam hayatını kaybetmiş oluyor .Çarpan araç bölgede faaliyet gösteren bir tur şirketinin aracı. Biz bu görüntüleri orada bulunan otelin yolda olan güvenlik kamerasından izledik . Anlattığımın tamamı % 100 doğrudur . Bu sırada cenaze adli tıpa götürülüyor otopsi yapılıyor rahmetlinin kanında hiçbir şekilde bir alkol yada uyuşturucu bulunmuyor . Hangi avukata gittiysek tazminat davası ile ilgili burun kıvırdılar . Kabul etmediler yada uğraşmak istemediler . Tazminatın miktarını beğenmediler . 3 aydır avukatlar tarafından defedilmekten bıktım . Ne yapmam gerek bir akıl verecek yol gösterecek birisi varmıdır .
D
10 yıl
.
.
D
10 yıl
Nexus 4 Tavsiye eder misiniz ?
.
D
11 yıl
400-600 arası ekran kartı yardım lütfen .
Çok ultra takıntım yok ama 2 sene en az high ayarlarda 1920-1080 oyun oynayabilecegim bir kart arıyorum . Crysis 3 olsun yok Battlefield 4 olsun ama ultra olsun diye bir takıntımda yok . 400-600 arası limit koydum illaki zorlayacağım diye birsey yok .
Sapphire 7870XT
Asus 7870
Asus 660
Asus 650 TI Boost

İşlemcim Fx6300
Güç kaybağımda Corsair 200r ile gelen vs 550 yardımlarınızı bekliyorum . Sövecekseniz lütfen özelden yazın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.