C

Yüzbaşı
15 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Sıfır araç klozu hakkı da
Selamlar, sıfır km araç alımında yeni araç değer klozu varmış ve bir yıl geçerliymiş sadece. Bu klozdan faydalanabilmek için mevcut kaskonun iptal edilip yeni kasko mu kesilmesi gerekli yoksa mevcut kaskoda araç değişimi göstermek de oluyor mu?
C
6 yıl
Çocuklar için akıllı saatler
7 yaşında olan oğluma akıllı saat almayı düşünüyorum. Gps özelliği var, sos özelliği var ve sadece kayıtlı numaralardan aranabiliyor. Upwatch ya da wikky 2 almayı düşünüyorum. Kullanan var mı acaba? Sağlık yönünden de etkilerini araştırıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
C
6 yıl
Açılan gizli özellik akünün bitmesine sebep olabilir mi?
4 gün aracım kullanılmadı. Döndüğümüzde kapılar dahi açılmıyordu. Aracımın, yağmur yağdığında camları ve tavanı kapatan gizli özelliği aktif ettirmiştim. Biz yokken de İzmir’ de yağmur yağmış sürekli. Bu özellik akü bitmesine sebep olabilir mi? Çünkü sürekli bekleme konumunda araç ve bir enerji harcıyordur. Siz ne dersiniz? Kapattırayım mı tekrardan bu özelliği? Araç Tiguan ve oto kamerası, android multimedia(navimex 9902), elektrikli bagaj ve led iç aydınlatma-plakalık aydınlatma sonradan yapılanlar.
C
7 yıl
Toshiba daiseikai hata kodu bulma hk. yardım
Merhaba,
Klima arızalandığında hata kodunu tarayıp nasıl görebilirim. Geçtiğimiz yıl arızalandığında hata kodunu görebilmiştim ancak şimdi nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ve internette de bulamıyorum . Bilgisi olan yazarsa sevinirim, teşekkürler.
C
8 yıl
Sarj kesici yazılım hakkında
Monsterda, sarj ederken yüzde 50 ya da ayarladığım başka bir değer olunca batarya dolmadan sarj etmeyi kesiyor ve pil ömrünü uzatıyordu. Bataryam, prize takılıyken bile her zaman %50 dolu kalıyordu. MSI da bulamadım böyle bir uygulama, var mı acaba?
C
8 yıl
Araç kamerasının faydasını görecektim neredeyse
Yaklaşık bir saat önce kırmızı ışıkta geçen arabayla çarpışacaktık. Yeşil ışıkta geçtiğimin ıspatı olacaktı kamera.
https://youtu.be/BOBRw88WXnk
C
9 yıl
IOS 8.3 ilginç kullanım süresi hatası
Kullanım süresini yanlış gösteriyor, başka dikkatini çeken ya da sebebini bilen var mı acaba. Fotografta da görüleceği gibi 13 saat gösteriyor ve sarj yüzde 50 de ??? Tabiki mümkün değil, sanırım ios 8.3 hatası.Telefon 6 plus, ios 8.3 yüklü.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
miraLAX powder var mı?
Merhabalar. 4 yaşındaki oğluma Miralax powder yazıldı. Ancak ilaç Türkiyede yok. Amerikadan sipariş vereceğim ama gelmesi 10-15 günü bulur. Elinde evinde fazla olan var mı acaba?
C
9 yıl
6 plus\u0027ın şarjı 4 saat gitmeye başladı, restore için yardım
Battery doctoru 6 plusta ilk defa kullandım, ondan mı bilmiyorum ama 8-10 saat giden sarj 4 saatte bitmeye başladı ve telefon kullanımda aşırı ısınmaya başladı.Gemide olduğumdan uçuş modunda sadece wifi açık halde 4 saat sonra bitiyor. Yavaş uydu internet bağlantım var, restore edip temiz bir kurulum yaparsam düzelir belki diye düşünüyorum ancak restore yaparken laptopımdaki ios 8.1.2 dosyasını gösterip kurabilir miyim yoksa illa serverden kendisi son ios sürümünü mü indirmeye çalışacak? 8.1.2 zaten son sürüm ,bilgisayardakini yüklemeyi tercih ettirir mi? Ettirmezse 2 gb lık dosyayı indiremem. Restore a başlamadan bunun cevabını bulmam lazım. İnşallah anlatabilmişimdir. Bir de böyle bir durum yaşayan duydunuz mu 6 plusta, sarjın birden yarı yarıya hızlı bitmeye başlaması? Bu arada mail hesabımı kapattım, konum servisleri kapalı ama değişen birşey olmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
ios 8.1.1 wi-fi ve 3g bir defada hemen kapanmıyor
Wifi'yi ya da 3G yi kapatmaya çalıştığımda ilkinde kapanmıyor, geri çıkıp tekrar kontrol ettiğimde halen açık durumdalar.2. Defa kapatmaya çalıştığımda kapanıyorlar. Telefon 4s. Sizde de var mı bu durum? Resimde de wifi kapalı görünüyor ancak aslında kapalı değil, tekrar açıp kapattığımda gerçekten kapandı.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.