S

Yüzbaşı
20 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 ay
Sizce hangisi
S
5 yıl
62.000 TL ye kadar konforlu hb araç
Bekar işi olacak, İkinci elde üzmeyecek, 2010 ve üzeri modelli, genelde şehir içi. sene de iki kere uzun yol yaparım (6-7 bin km) kadar. düşük kmli; [polo, astra h, focus, fiesta, i. 20] Manuel-otomatik fark etmez. LPG li ya da dizelde olabilir. şehir dısına gideceğim için konforlu da olması tercihim. Bu saydığım modeller arasında veya dısında tavsiyeniz ne olabilir..
S
8 yıl
25 bine kadar konforlu araba
şehirler arası kullanılacak, 20kuruştan fazla yakmayacak, içeri fazla ses almayacak, konforlu olacak, adamı yormayacak, iki senden sonra satılacak bir araba arıyorum.
S
8 yıl
1500TL\u0027ye kadar MTB önerisi
Düşük donanımlara sahip olan marka bisiklet yerine, iyi-orta donanımlara sahip bir bisiklet almak istiyorum, donanımlardan fazla anlamadığım için tecrübeli arkadaşlardan tavsiye niteliğinde bisiklet önerilerine açığım. 26-28 jant, 17-18 inç
S
8 yıl
Beramusta satılık Gb
Alıcılar pm atsın
S
8 yıl
Beramus GB SATILIK
alıcılar pmden iletişime geçsin
S
8 yıl
22bin TL\u0027ye kadar HB araba tavsiyesi
Fiesta, Getz, Ibıza üçlüsünden biri seçeneklerimin arasında. Ayda 600km civarında yol yapacağım.Konforlu olması ve az yakması önemli. Sizin tavsiyeniz nedir?
S
8 yıl
Alınık as20 pedal
Ciddi satıcılar pm atsın.
S
8 yıl
TRT HD yayınlarda bulanıklık var \u003cSS İçerir\u003c
kendinden uydu alıcılı altus televizyonum var. Geçen uyducu geldi sinyal bilgilerini maksimuma getirdi.
sinyal bilgileri ve kalitesi iyi olduğu halde "TRT"nin bütün hd yayınlarında" fotolarda görüldüğü gibi bulanıklık oluşuyor, donma olmuyor. Diğer hd kanallarda hiç bir problem olmuyor. Sorun neyden kaynaklanıyor, çözümü nedir?

http://i.hizliresim.com/YWdN1E.jpg
S
8 yıl
s4 aşırı ısınıyor
Bugun ikinci el s4 aldim. Oncesinde s3 mini kullaniyordum. Boyle isinan telefon elime almamistim. Sizce bu normal mi oyun bile oynamiyorum sadece wifiden oyun indiriyorum. G2 de vardi onu nu almaliydim. Pisman oldum yardim ltfn:(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.