A

Yüzbaşı
19 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Ankara Uno 70s Sahibinden ACİL
SİNİFİNİN EN İYİ EN TEMİZİ. 198binde arac. Gidisinde hicbi sikinti yoktur arac temizdir. Sahibinden no:399236088
A
7 yıl
Neden tr serverında sıralı kapalı seçim yok ?
westte oynuyordum. ranked oynamak istemiyorum ama laneleri seçmek istiyorum. tr serverında neden bu imkan yok ?
A
7 yıl
fps problemi
2 gün önceye kadar 200 fps ile oyun oynarken suan farkettım ki 30 40 bazen 20ye kadar düşüyor oyun oynarken. i7 işlemci var geforce 840m ekran kartı 8gb ram var. nasıl bu kadar düştü anlamış değilim. ne yaptıysam düzeltemedim. -console -novid -high -threads 4 -nojoy -nod3d9ex -freq 60 -refresh 60 -tickrate 128 bu kodları denedım olmadı oyun ayarlarını en düşüğe çektim ki 200 fps alırken en yüksekteydi. düşürdüğüm halde yine 20 30 arası fps alıyorum. sizce ne yapmalıyım ?
A
8 yıl
Leptop Ramı okumuyor.
Leptoba format attım. Driverlerıda yükledim aygıt yöneticisinden baktım sorun yok. gerek dxdiag olsun gerek cpu-z olsun baktıgımda 8 gb ram gözüküyor. Fakat oyunlara girdiğimde request 2 gb ram. youre using 1 gb ram gibi sıkıntılarla karşılaşıyorum. 3 farklı oyunda da aynı yetersiz ram uyarısını alıyorum. Ne yapmam lazım ?
A
8 yıl
OBP alabilecek miyim ?
İlk yılımda çankırı güzel sanatlar fak. gittim ilk yarı sonunda orayı bıraktım. yıl 2014

sonraki senemde açıköğretim işletmeye kayıt oldum yıl 2015

bu senede tekrar girdim sınava 160k oldum ygsde. lysde aynı oranla geçti ama okul puanı alabilecekmiyim onu merak ediyorum. şimdi bildiğim kadarıyla bi yere kayıt olduktan sonraki sene puan alamıyosun ama 2 sene geçerse alabiliyosun. etrafa bir sordurdum. bazıları yarısını alırsın açıkogretım yazdıgın için diyor. kimisi acıkogretımde sayılıo yine alamazsın diyo. bileniniz varsa bilgilendirebilir mi beni ?
A
8 yıl
Oyun açamıyorum. Telif Sorunu
İkinci el ps3 aldim. Eve gelince psn kullanicisini cikarip kendi olusturdugum kullaniciyla giris yaptim. Bunu yaptiktan sonra ps3un icine olan oyunlari acmamaya basladi. Telif hatasi gibi birseyden bahsediyor. Onceki aldigjm adamin hesabindan girebiliyorum oyuna. Oyunlari kendi hesabimda acmanin bir yontemi var midir ?
A
8 yıl
WoD yüklerken hata yaptım.
Normalde battlechest wow2de gözüküyor. wow1de bişey yokken ben oraya girdim keyi ve doğal olarak wod eklentisini oynayamıyorum. Ticket atsam wow1dekini wow2ye geçirirler mi ?
A
8 yıl
Solo Adventure haritaları ne zaman açılmalı ?
card pack ile adventure'lar arasında gidip geliyorum. Aslında bakarsanız cok fazla bi kartım yok. Ama adventure ödülleride çok tatlı geliyor. Ne yapmam lazım ?
A
9 yıl
LoL 500 ping
oyun gg wp arkadaşlar
A
9 yıl
Takım kurucu için arkadaş arıyorum.
4 veya 5 kişiye ihtiyacım var. Ranked oynamaktan vazgeçmiş durumdayım. Neden diye sormayın durum malum. En azından bildik bi 4 kişi ile oyun oynarsam daha eğlenceli olacaktır. Günde 3 veya 4 oyun oynuyorum. Eklemek isteyenler TempausteRe ekleyebilirler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.