E

Yüzbaşı
02 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
Origin Kart Ekleme Sorunu
Arkadaşlar sorun şu . Yapı kredi sanal kartım ile Fifa 18 almak istedim. Kartı kaydettim origine. Satın aldım fakat ucuz olsun diye Hong-Kong dan aldım. Farkettimki TR dil desteği yok iyi güzel ben bunu iade ettim. Sonrasında 1 gün sonra normal 15 euro ya Fifa 18 alayım dedim alamadım Card unable hatası alıyorum . Dedim bir de origin access almayı deneyim o da olmadı. Kartı kaldırdım. Yeniden ekleyim dedim o da olmadı. Desteğe yazdım. Destek işte şöyle böyle tam çözemedi belkide benim pek yeterli olmayan ingilizcem yüzünden. Ne yapmalıyım ?
E
6 yıl
Mikrofon Sorunu----Jack ---Siberia 200
Elimde steelseries Siberia 200 adlı kulaklık mevcut.
Üründe malum çift jack var . Kendi PC ´m de kullanırken bir sorun yok. Fakat adaptör ile notebook´a taktığımda mikrofonu görüyor fakat ses gelmiyor . 3 çeşit adaptör alıp denedim yanında gelen adaptörle beraber 4 adaptör denedim fakat laptopta microfondan ses alamadım . mikrofonu tek başına takınca gene ses alıyorum.
E
6 yıl
Amazondan laptop almak
Arkadaşlar amazon üzerinden laptop alacağım.

Ürün:https://www.amazon.com/gp/product/B0764HW117/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2DASUUP9BYKG8&psc=1

Baktımda bir türlü voltaj ile ilgili bir şey bulamadım. Herhangi bir sorun yaşarmıyım ?
E
7 yıl
Yakın Doğu Universitesi Kazanan var mı ?
Merhaba arkadaşlar . Yakın Doğu universitesi kazanan var mı veya kazanmış okuyanlar ?
E
7 yıl
Biyoloji Kitap Seçimi
Biyolojim iyidir. Sizce hangisini almalıyım. (palme çözdüm geçen sene )
E
8 yıl
yanlış fail silinsin
silinsin
E
8 yıl
silinsin
silinebilir
E
8 yıl
Kitap alacağım
Arkadaşlar YGS LYS için kitap sipariş edeceğim . Kitapsarayi.com güvenilir mi ? Başka uygun fiyatlı site öneriniz var mı ? Tavsiyelere açığım.
E
8 yıl
YGS KAÇ K Yeter LA
Beyler şu konuları açanlanırınızın bir kısmı troll burda insanları saptrap altına alıp çalışmalarına mani olmayın . Trollük yapmanın manası yok . Adam yazmış 39 1 39 1 39 1 39 1 kardeşim tr 1. sin tamam anladık reklamını yapmanın ne anlamı var ayın 25 inde çıkarsın tv ye hep braber izleriz seni tabi doğru söylüyorsan. Kimi de yazmıs 38 2 40 40 37 3 20 k gelir mi . Hocam allasen ne yaşadınız. Uzun lafın kısası gençler moralinizi bozdurmayın 3 5 çapulcuya . Lys de hedeflerinize ulaşırnız dileğiyle . İyi geceler
E
8 yıl
LYS Denemesi
Elimde denge denemeleri ve palme lys denemeleri . Başka çözülmesi gerekli deneme var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.