J

Yüzbaşı
11 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
360124 Gün Cezalı
356368 gün 19 s. 52 dk.
Gönderiler Hakkında
J
12 yıl
Boğaz ağrısı için vodka
1.5 haftadır boğaz ağrısı çekiyordum yutkunurken baya bir acıyordu. Hatta bi azalıp bi artıyordu bi çok şey denememe rağmen. Geçen gün dışarı çıktık arkadaşlarla. Bir yudum vodka aldım tatmak için, boğazımı çok yaktı. Birkaç saniye sonra boğazımdaki o acı,ağrı gitmişti. Bilmiyorum ne kadar doğru ama boğaz ağrınız varsa bi deneyin derim .
J
13 yıl
Çift Tıklama Ctrl\u0027ye basılmasına neden oluyor
özellikle fps oyunlarında ateş ederken adam bi oturuyor bi kalkıyor bu da büyük zorluk veriyor tabii. sebebi ne olabilir sizce?
J
13 yıl
Kontrol Mühendisliği
Kontrol Mühendisliğinin Türkçe veya İngilizce olması çok fark yaratır mı ?
J
13 yıl
Kontrol Mühendisliği
Kontrol Mühendisliğinin Türkçe veya İngilizce olması çok fark yaratır mı ?
J
13 yıl
Odtü Metalurji ve Malzeme mi Yeditepe Biyomedikal(%100 Burslu) mi?
İkisi de farklı şehirlerde farklı bölümler. İki bölüme de ilgim var diyebilirim. Yeditepe biraz da burslu olması yönünden ilgimi çekiyor. İş alanları vs. bakımından değerlendirirsek fikirleriniz nedir ?
J
13 yıl
Ağaçların Zararları
Hep yararlarından bahsediliyor ağaçların, peki hiç zararı yok mudur ?
J
13 yıl
Rüya
Merhabalar. İnternette biraz araştırma yaptım fakat hakkında bir şey bulamadım. Rüya görürken neden çarpık bi görüşümüz vardır? Normal hayattaki görüş açımız gibi dümdüz olmayan yani. Bilmiyorum anlatabildim mi ama, dün gece tesadüfen rüyamın farkına vardım ve uzun uzun test ettim bunu. Son derece şaşı bir şekilde görüş de diyebiliriz sanırım.
J
13 yıl
El mikroskobu / Mini mikroskop
Geçen gün bir arkadaşım gösterdi el feneri gibi bir şey. Ufak da bir ışığı var. Biraz eski olduğundan pek güzel göstermese de çok hoşuma gitti. Tam olarak ne şekilde isimlendirildiğini bilmediğim için el mikroskobu dedim ben. Bilginiz var mı acaba bu konu hakkında?
J
14 yıl
Endüstriyel Tasarım
Bölüm olarak oldukça ilgimi çekti. Düşünceleriniz nelerdir?
J
14 yıl
Aşırı Düşünmek
Bir konu hakkında çok fazla düşündüğüm zamanlar oluyor, hatta bütün gün. Takıntılı olduğumu düşünmeye başladım. Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.