B

Yüzbaşı
18 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
X7 Macro Resetleme
Merhaba arkadaşlar a4tech x7 mousa sahibim daha önceleri mouse için birkaç macro indirip farklı tuşlara o macroları uygulamıştım fakat şimdi başka bir macro yüklemek istediğimde "OK" a basmama rağmen hiç bir işlem yapmıyor.Ayarlardan makroyu kaydedebiliyorum fakat tuşa basınca eski makroyu uyguluyor.Bunun çözümü nedir ?
B
9 yıl
Kick-Box mu Body mi ?
Merhaba 1 senedir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum , yaşım 16, 75 kiloyum ve 1.70 boyundayım.Şimdi size sorum vücut geliştirmeye başlamadan önce oldukça cılızdım(55 kiloydum)tabi bundan önce çocukluğum şişman bir şekilde geçmişti.14 yaşımda 75 kilodan 55 kiloya 3 ayda düşmüştüm sadece tatlıyı kısmıştım,her yemekten azar azar sık sık yemiştim ve her akşam 1-1.30 saat koşu yapmıştım.

Zayıflamıştım fakat özvügenim pek yerine gelmemişti.

Liseye başladığımda ise vücut geliştirmeye başladım özgüvenim o zaman azda olsa yerine geldi,öncelerde çok zayıfladığım için kambur duruyordum spordan sonra duruşum düzeldi,vücudumda az da olsa değişiklikler oldu.

Şimdi ise tekrar 75 kilo oldum ve yağlandım.Özgüvenimi yine yitirmeye başladım ve okuldakilere vücut geliştirmeye gittiğimi söyledikten sonra bana bulaşmaya başladılar,bende genelde sakin birisi olduğum için kimseye karşılık vermem olay uzamasın diye.

Artık bu durumdan sıkılmaya başladım ve kendimi savunmak,özgüven kazanmak,güç kazanmak için kick-boxu düşündüm.

Fakat kafamda bir sürü soru var ve bunlara cevap bulamadığımdan sizlere danışmaya karar verdim.Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ve bana neyi tavsiye edersiniz ?
B
9 yıl
Bulk mı Definisyon mu ?
Merhaba 8 aydır vg yapıyorum.Fakat vücudumun şu anki halinden memnun değilim.Yağlı bir vücuda sahibim etrafımdaki insanlar bulk yapmamı söylüyor fakat benim istediğim vücut yağ oranını düşürüp lean bulk yapmak siz ne öneririrsiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
İtunes Restore 2005 Hatası
Merhaba arkadaşlar bugün iphone5s cihazımı restore etmek istedim sürümü 7.1.1.Uygun olan sürümü indirdim sonrasında itunes ile shift enter yöntemi ile dosyayı yüklemeyi denedim ilk önce 3194 hatası verdi host dosyasını değiştirdim.Sonrasında 2005 hatası verdi ve ne yapacağımı bilemiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
B
10 yıl
Ketojen Diyet Hakkında
Merhaba 2 sene önce 75 kilodan 55 kiloya düştüm fakat şimdi kilo aldım ve kilom 65 oldu.Vücut geliştirme sporuna başladım ve kendime bir diyet listesi yapmak istiyorum.Ketojen diyeti araştırdım fakat nelerle besleneceğimle ilgili bir yazı bulamadım.Sizden bu konu hakkında yardım istiyorum,Ketojen diyet hakkında bilgisi olan birisi varsa bilgilerini paylaşabilir mi ?
B
10 yıl
İFile ve Fotoğraflar Donma Sorunu ?
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce iphone 5s 7.1.1 cihazıma PanGu Jailbreak yaptım ve buradaki Ana Konulara bakarak uygun tweakler yükledim.Fakat bazı sorunlarla karşılaştım.

1-İnternetten resim veya video indirdiğimde o dosyalar fotoğraflar ve videolar kısmına gelmiyor.İfile ile videoyu açtığımda cihaz donuyor yada fotoğraflara girdiğimde bunun çözümü nedir ?

2-İndirdiğim resim veya videoların yerini nasıl değiştirebilirim yani resimleri fotoğraflar,videoları ise videolar kısmına nasıl aktarabilirim ?

Yardımcı olursanız sevinirim.İyi Forumlar.
B
10 yıl
Yalın-Aşk Diye İfşa Team Konuya Bekleniyor
Merhaba arkadaşlar Yalın'ın Yeni çıkardığı "Aşk Diye" isimli klipteki kızı bir arkadaşım görmüş ve adını merak ediyor bulan varsa,paylaşırsa sevinirim.Kızın resmi bu.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
İphone5 Ve İphone5S Hakkında !!
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almak üzereyim ve tercihim İphone'lardan yana fakat merak ettiğim bazı sorular var.

1-İphone5 i şimdi alsam beni 2-3 sene idare eder mi ?
2-İphone5S ile arasında çok fazla performans farkı var mı ?
3-İOS6'lı bir İphone5 aldığımda JailBreak etme şansım var mı ?
B
10 yıl
Telefon Seçimi Hakkında
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yazın ortası gibi telefon almak istiyorum fakat hangi telefonu almalıyım kararsızım.Yakınlarım bana GM Discovery öneriyor.Max bütçem 1100 tl,bu fiyata göre beni idare edecek oyun,kamera,performans açısından bir telefon önerebilir misiniz ? Teşekkürler.
B
10 yıl
Saat 00:00:00
Görelim sizi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.