T

Yüzbaşı
12 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
138 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Periyodik Bakım Filtrelerini İnternetten mi almalı?
Biz ilk arabamızı 2 yıl önce Opel corsa D aldık. Aldığımız yıl dayım sanayiye götürüp (güzel kazık yediğimizi düşünüyorum) yağ değişimi yaptırdık. Castrol magne tech galiba 4 L civarında koydu. Yağ filtresini değişti. Hava filtresini değişmedi! Polen değişmedi! 200 tl aldı. Bi bakıyorum periyodik değişim paketinehttps://www.onlineyedekparca.com/urun/opel-corsa-d-filtron-1-2-1-4-benzinli-motor-bakim-seti-gm-5w30-4-lt-yagli-2008-2014 190 tl hava ve polen filtresi dahil. Sizce ne yapmalıyım bu paketi yada daha kaliteli parçalar alıp (hava filtresini Mann filan) bir yerde mi taktırmalıyım yoksa sanayiye daha güvenilir birine mi gitmeliyim? Birde bu filtron marka güvenilir mi?
T
5 yıl
Android RTS oyun önerisi
Sıra tabanlı olmayan bir Rts önerisi var mı? Pc deki c&c generals ı özledim ve bu oyuna en yakın oyun olarak Rusted warfare i buldum tek eksisi 3D olmaması. Bu yüzden tam bir çatışma havası vermiyor. Önerisi olan?
T
6 yıl
Acces Point den Veri Trafiği Önceliği vb Nasıl Yapılır?
Soru sorma şeklim yanlış ş Kb. Yurt İnternetini birileri çok kullanıyor biz çok mağdur oluyoruz. Bu acces point den Veri öncrliği sınırı benzeri şeyleti nasıl yapabiliriz?
T
7 yıl
Laptop cihazını android bir telefon üzerinden alarm çaldırmak.
Başlıkta belirttiğim gibi laptopu kapalı iken ve sadece wifi ile nasıl açıp alarm çaldırırım.
T
8 yıl
2000 tl yi aşmayan laptop önerisi
2000 tl yi aşmayan laptop önerisi istiyorum. Olabildiğince ekran kartı yüksek olsun. Eğer çok fark olur derseniz 200 tl artırırım.
T
9 yıl
Şifre Kaldıramıyorum Xperia Kullanıcıları Baksın
Ben M4 Aqua alalı 1 hafta oldu ama ayarları kurcalarken vpn ye girdim şifre koymamı istedi bende koydum şimdi kaldırmak istiyorum ama ekran kilidi menüsünde ekran kilidi yok ve kaydırma devre dışı diyor. Diğer pin desen ve şifre koyma açık nasıl çözebilirim?
T
9 yıl
M4 Aqua nasıldır? Alınır mı?
Lenovo vibe shot dan vazgeçtim. Vazgeçme sebebim telefonu rahat ve tasarımı beklediğim gibi olmayışı. Şuan yeni konu açıp forumda konu kirliliği yapmak istemiyorum. Sony xperia M4 Aqua yı çok beğendim. Bu telefonun kronik sorunları ve eksileri nelerdir. 1100 tl ve aşağı fiyatta önerebiliceğiniz tasarımı güzel telefonlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Konuyu vibe shot konusunu yeniledim alttaki güncel up up mesajıma kadar olanlar eskidir.
T
9 yıl
Xbox 360 bedava arcade oyun ve dlc (konsol korsan oyun oynatsın yada oynatmasın)
Bu yöntem drm free oyunlarda oluyor. Ben saints row 3 mafia 2 dlc indirdim ve serious sam indirdim hepsi çalıştı. Ancak az oyun ve dlc var ama olsun.

http://www.xbox360iso.com/drm-free-downloads/402156-dlc-xbla-drm-free-content.html

Bu siteye ilk önce kaydolun yoksa site görünmüyor. Kaydolduktan sonra (yeniden bu linke tıklayınız) oradan istediğiniz şeyi indirin.
Usb ye atmak için ilk önce usb yi xboxta formatlayın (Bende güncelleme den sonra pc deki gibi format atıyor. Bu yüzden ben harddiski çıkardım ve storage de usb ye y ye basınca başka bir şey daha geldi o yeni gelen seçeneği Seçin ve format atın)

Formattan sonra usb yi pc ye takın indirdiğiniz rar ı masaüstüne açın yani bir dosya şeklinde olacak. Sonra horizon programını açın ve oraya sürükleyin karşınıza oyunun resmi olan bi kutu çıkacak sağ üstte seçenekler var. Tıklayın ve usb to device gibi bi seçenek var ona tıklayın. Birşey olmuyor gibi gözüksede bekleyin atma işlemi bittiğinde uyarı verecek ok deyin ve usb yi xboxa takın. Ve içeriği aktarın. Oyunu açın. Bu kadar.
Asla ban tehlikesi yoktur. Ben 2 aydır dlc ile oynuyorum ve xbox live da bağlı. Sorun varsa söleyin
T
10 yıl
Call of duty black ops 2 disk sorunu
Disk çalşıyor ama oyunda silah gözükmüyor.Oyun HDD yede yüklenmiyor.Eğer hdd ye oyunu başka bi şekilde yükleme yöntemi varsa söyleyin veya sizin marketplacede cod bo2 niz varsa benimle paylaşın bende season pass veririm.
T
11 yıl
Battlefield bad company online pass?
BF bad company ve BF bad company 2, battlefield 3 gibi online pass istior mu?Bad company2 nin vip kodu varmış o bf 3 gibi premium kod mu yoksa online pass kodu mu?Birde bad company 1 ve bad company 2 nin multiplayer da oyuncu sıkıntısı var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.