R

Yüzbaşı
02 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Bilkent Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Soru Cevap (Bu Yıl Mezun Oldum)
Merhabalar, 2017 yılında Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümüne tam burslu olarak girmiştim ve bu haziranda mezun oldum. Bu tercih döneminde sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Herkese güzel bir tercih dönemi diliyorum.
R
6 yıl
Dell 7577 vs Lenovo y520
R
6 yıl
Sınav Değerlendirmesi
Geçen sene mf’de ilk 500’den yerleşmiş biri olarak bugün sınava öylesine ne kadar paslanmışız diye bir gireyim dedim.Sınavın genel anlamda çok seçici veya özgün soru içerdiğini düşünmüyorum ama zaman kontrolü epey bir öğrenciyi eleyecek gibi gözüküyor.Türkçe ve sosyal’i zorluk olarak 2017’den çok farklı değildi fakat fen ve matematiği bir iki tık:) daha kolaydı bence.Dolayısıyla asıl seçici kısım yarınki ayt’de olur büyük ihtimal.
Sizden tek ricam buralarda çok takılmayıp ayt’ye odaklanın,konu eksiğiniz varsa oralara bakın,tyt adına yaptığınızı yaptınız zaten yarın akşam bakarsınız sorulara ilerde pişman olmayın sonra çünkü dediğim gibi belirleyici kısım ayt olacaktır.
R
6 yıl
Ps4 pro görüntü alamama sorunu
Merhaba..Ps4’ü uzun bir süredir monitörde kullanıyorum ve şu zamana kadar hiçbir problem yaşamamıştım fakat 2-3 gündür hiçbir değişiklik yapılmamasına rağmen monitörden ses alabiliyorum fakat görüntü gelmiyor.Tv’ye bağladığımda bir sorun yok,hdmi kablosunda bir sorun yok,monitöre pc bağladığımda da bir sorun yok fakat ps4-monitör ikilisi olunca böyle oluyor araştırdığım kadarıyla buna benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar olmuş kimisi fişi çekip takınca kimisi güvenlik modunda başlatınca düzeltmiş fakat ben bir türlü çözemedim..Yardımcı olursanız sevinirim.
R
7 yıl
Laptop Tavsiyesi
En az 128 gb SSD
i7 işlemci
En az 8 gb ram
En az nvidia gtx 960 ekran kartı
Mümkünse ips ekran

Bu özelliklere sahip bir dizüstü önerebilir misiniz?
R
10 yıl
Okuduğunu anlama..
Merhaba,başlıkta da belirttiğim üzere Ingilizce altyazılı bir oyun oynarken veya bir film/dizi izlerken orada yazanları büyük ölçüde anlamak istiyorum ve bu yönde bir çalışma yapmak niyetindeyim.Şu an Ingilizce bir metin okuduğumda maalesef pek anlayamıyorum.Neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
R
10 yıl
Cevap: ★★★ PLAYSTATİON®4 OYUNCULAR KULÜBÜ (ANA KONU) ★★★








İlerideki bina kaplamaları yaklaşınca düzeliyor.Sorun makinede mi? Teşekkürler..
R
10 yıl
Hadi skeç yazalım
İki asker arkadaş savaştasınız..Aranızdaki diyaloglar nasıl olur?
Turgut:Necmi düşmanlar geliyor!
R
10 yıl
Beyond Two Souls mu Battlefield 4 mü ?
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum..Başlıkta da görüldüğü gibi ps3 için battlefield 4 mü almalıyım yoksa beyond two souls mu?..İkisi de farklı tür oyunlar evet ama birini seçmeliyim..Hangisinden daha çok keyif alırım sizce..Yardımcı olursanız sevinirim..Teşekkürler.
R
11 yıl
İtalyanca bilen biri bakabilir mi ?
Şu cümleyi bana düzgün bir biçimde çevirirseniz sevinirim translate ler pek sağlıklı olmuyor..

É inutile sentirsi libero avendo una gabbia dentro
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.