T

Teğmen
24 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
11 yıl
Sistem Güncelleme de Yapılacaklar
Arkadaşlar merhaba HTC One X kullanıyorum sistem güncelleme uyarısı geldi.. İndir dedim indirdi kurmaya başla dedim telefona reset attı ve aşağıdaki seçenekler geldi. Hangisini seçeceğim bilen varsa acil yardım etsin..

- Reebot System Now
- Install zip from sdcard
- Wip data / factory reset
- wipe cache partiton
- backup and restore
- mount and strage
- Advenced

Yardımlarınızı bekliyorum
T
11 yıl
Ağ\u0027da sarı ünlem işareti
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var. Bu yüzden bilgisayarı downloada bırakamaz oldum. Sağ altda bağlantı simgesinin üstünde sarı ünlem geliyor ve bağlantı gidiyor ara ara. neden olabilir acaba. DNS giriyorum düzelt diyorum düzeliyor daha sonra tekrar aynı şey belirli bir zaman sonra oluyor. Neden olabilir bir fikriniz var mı? Aşağıdaki gibi düzeldi diyor ama sorun daha sonra tekrarlanıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
7 inç Bataryası Güçlü Tablet
Arkadaşlar 7 inç bataryası güçlü tablet arıyorum. Hangisini almak lazım bir ton marka model var. Bana film izlerken 4-5 saat şarzı gitsin yeterli. Ekranı kaliteli olmalı ve FuLL HD filmleri sorunsuz oynatabilmeli... Genelde video için kullanacağım cihazı..

Önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.
T
11 yıl
Windows Puanı hakkında
Merhaba arkadaşlar... Bundan önceki sistemim Core 2 Duo E8400 6MB işlemci 3 gb ddr2 ram ve IDE sabit disk ile windows puanı 5.6 idi..

Sistemi değiştirdim yeni MSI anakart, Intel Core i7 işlemci 4 GB DDR3 ve SSD diske kurulu sistemde de puan 5.9 gösteriyor tekrardan sizce bu normal mi? Daha fazla olması grekmez mi bu parçalar göre sistem puanının.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
DVD çekeniyorum. Geçersiz Blok Hatası
Merhaba arkadaşlar. Yeni makine topladım ve sistemi kuralı çok oldu ama hiç dvd yazma ile ilgili işim olmamıştı. Neyse DVD yazmam gerekti hata verdi 3-4 kere farklı DVD lere denedim sonuç hep aynı oldu. Gittim yeni DVD Writer aldım sorun yine aynı.

"Geçersiz Blok Adresi" dşye bir hata veriyor Nero..

< Resime gitmek için tıklayın >


Başka programlarla da yazdırmayı denedim yine hata verdi.

Ne yapmak gerek arkadaşlar bir fikir verin gittim boşu boşuna DVDwriter aldım elimdeki bozuktur diye...

Araştırdım bazı yerlerd virüs programını kapatın demişler ama virüs programı yok bende.

Bazı yerlerde de sata diske bağlı kablodan güç alıyorsa sorun yapıyor demişler.

Ne yapmak gerek?
T
12 yıl
4 inç Android Telefon tavsiyesi
Arkadaşlar bana geniş ekranlı android telefon lazım... Ne önerirsiniz? İşlemcisi çok çok hızlı olmasına gerek yok. Takılmadan çalışsın basit android uygulamaları ve oyunlarda kasmasın yeterli.. bütçe 600-700..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.