B

Yarbay
22 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
563 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
B
geçen yıl
4.5G Çalışmama Sorunu
Merhaba, iPhone 14 Pro Max cihazımız var. Türk Telekom hat internet ayarlarından 4.5G ve Volte seçenekleri aktif olmasına rağmen internet sadece 3G olarak çalışıyor, hâliyle yavaş, işlerimiz aksıyor. Denediğimiz çözümler:

- Farklı telefonlarda denedik, durum aynı. Bu telefonlarda başka hatlar da denedik LTE onlarda çalışıyor, yani telefon kaynaklı değil hat kaynaklı bir sorun
- Hat resetlemeyi denedik
- Operatör güncellemelerini denedik
- Telefon kapat-aç, hat çıkar-tak gibi bariz çözümleri de denedik
- Müşteri hizmetlerine kayıt açtırmayı denedik, hâlâ cevap bekliyoruz
- Sim kartını değiştirmeyi denedik, yeni sim kartı aldık durum aynı

Sorun ne olabilir, aklıma gelmeyen başka çözümler nelerdir, başına benzer durum gelip de çözen var mı daha önce? Yardımcı olursanız sevinirim.
B
geçen yıl
Devamlılık Kamerası için Telefon Aparatı
Selamlar, bildiğiniz gibi MacOS Ventura ile telefonumuzu webcam olarak kullanabiliyoruz. Ancak bunun için aparat bulamadım. Ben Macbook'u harici monitöre bağlı kullandığım için daha çok monitöre takmayı düşünüyorum. Bu tür bir aparatı nereden temin edebiliriz bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
B
geçen yıl
Silinebilir
Yanlış yere açmışım admin silebilir.
B
8 yıl
AppStore\u0027dan Bir Uygulamanın Herhangi Bir Versiyonunu İndirme Yöntemi
Arkadaşlar böyle bir videoya rast geldim bazılarına faydalı olabilir diye paylaşıyorum. Bu yöntemle bir uygulamanın herhangi eski bir sürümünü seçerek indirebiliyorsunuz iTunes üzerinden, ve sonra cihaza atabiliyorsunuz. Jailbreak falan da gerektirmiyor.

Kendim bunu AvPlayerHD için denedim. En son 2013'te güncellemeyle DTS ses codec desteği kaldırılmıştı, o versiyondan bir öncekini indirebildim ve artık eskisi gibi tüm ses codeclerini destekliyor. iTunes'tan bu yöntemle ve sorunsuz çalışıyor. Bu şekilde bir uygulamanın belli bir eski versiyonunu indirmek isteyenler için faydalı bir yöntem.

Videoyu izlemek için tıklayınız
B
9 yıl
3500 TL Toplama Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi
Oyun için masaüstü bilgisayar toplayacağım. Tecrübeli arkadaşlardan aşağıdaki kriterlere göre kaliteli bir sistem tavsiyesi bekliyorum.

- Bütçe 3500 TL , bu bütçeye herşey dahil. Kasa, bileşenler, monitör vs. Sıfırdan toplayacağım sistemi tek seferde herşeyi alıp bir daha para harcamamalıyım ekstra şeyler için.

- Mümkünse Vatan Computer gibi elden alıp kurdurabileceğim bir yer olsun önerdiğiniz fiyatlar, daha önce masaüstü toplamadım ve birleştirmeyi bilmiyorum.

- Intel – NVIDIA kombinasyonu olarak istiyorum işlemci – ekran kartını.

- Depolama SSD + en az 1-2 TB HDD şeklinde olmalı.

- Monitör Full HD maksimum 23-24 inç olsa yeter.

- Isınma sorunu istemiyorum. Kasa ve soğutma sistemi buna uygun olmalı uzun süreli oyun seanslarına vs dayanmalı ve bana sorun çıkarmamalı.

- İleride 3-4 yıl sonra ekran kartını upgrade yapmaya müsait olmalı kasa ve bileşenler.

- OC yapmayacağım o yüzden hız aşırtma için özel yapım modellere fazladan para harcamaya gerek yok. Ama ekran kartı ne kadar iyi olursa o kadar iyi, bir ekran kartının farklı üreticileri var ASUS, EVGA vs gördüğüm kadarıyla bunların farkları neler bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar bunlardan en iyilerini önerirler diye umuyorum.

Dolar şuan yüksek olduğu için şuan toplamak mantıklı değil sanırım, Ocak gibi toplamayı düşünüyorum zaten sistemi. Notebook'umu satıp üzerine ekleyerek satın alacağım o yüzden şimdiden kafamda birşeyler oluşturmak istediğim için açtım bu konuyu. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
B
10 yıl
LG 49LB550V 49\" Alınır mı?
Arkadaşlar merhaba, bu aralar evimize yeni bir tv alma arefesindeyiz ve tüplü tv'den geçeceğiz bu tv'ye o yüzden heyecanlıyız biraz
Bir süredir araştırıyorum ve çoğu tv'de benim kullanmayacağım özellikler olduğunu bu yüzden fiyatların yüksek olduğunu gördüm.

Benim kullanacağım özellikler; HD TV izleme, HDMI veya USB'den film izleme ve yine HDMI ile oyun oynama.
İstemediğim yani kullanmayacağım özellikler; Smart TV, Wifi, 3D vs gibi özellikler..

Bu seçeneklere uygun en iyi aşağıdaki TV'yi buldum. LG'nin tasarımlarını beğeniyorum çerçevenin çok ince olmasından dolayı ve boyutu da çok iyi. 2014 modelmiş ama sanırım pek kullanan yok fazla inceleme bulamadım. Kullanan veya bilen varsa siz tavsiye eder misiniz ne dersiniz benim ihtiyaçlarımı göz önüne alırsak alınır mı yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-49lb550v-49-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-led-tv-3-aylik-digiturk-hd-paket-hediye/productDetails.aspx?productId=evlg49lb550&categoryId=163192
B
11 yıl
iPhone 5S Erken Pasaport Kaydı?
Bu ayın sonuna doğru Amerika'dan bir tanıdığım vasıtasıyla iPhone 5S getireceğim. Yalnız şöyle bir olay var; Şimdi yarın veya öbürgün internetten siparişi vercem arkadaşın ikamet ettiği adrese gitcek kargoyla ürün. Benim kendi pasaportuma kaydetmem içinde Ekim'in 18'inden önce kayıt yaptırmam gerekiyor çünkü en son 18 Eylül'de yurtdışından geldim. Lakin bu arkadaş Türkiye'ye 20'sinden sonra gelecek büyük ihtimal.. Şimdi bu arkadaşa ürün 18'inden önce eline geçse, ordan bana telefonun kutusundan IMEI numarasını yollasa da ben benim pasaport sürem geçmeden telefon henüz gelmemişken burdan kayıt yaptırabilir miyim? Türkiye'ye geldiğinde direk kullanmaya başlarım böylece ve de kendi pasaportuma kaydetmiş olurum. Bilen biri cevaplayabilirse sevinirim.
B
11 yıl
iBooks\u0027ta Türkçe Yayınevleri Kitapları Neden Yok ?
Selamlar arkadaşlar,

Bugünlerde yeni bi meraka sardım, malum her haltı yapabiliyoruz iPad'lerimizde, neden birazda yararlı bişeylere yaramasın şu alet deyip bu aralar iPad'de kitap okuma merakına sardım. İnternetten E-Book kitap arşivi buldum bunları iBooks'a atıp okumaya başladım, yerli-yabancı kitaplar içeren güzel bi arşiv. Ancak bildiğiniz gibi bu ePub formatındaki kitaplar yasal olmayan yollarla hazırlandığından dolayı, satır atlama, karakter vs küçük küçük sorunları var. Benim merakım iBooks gibi hem yasal, hem kaliteli bi kitaplık varken, ve bu kadar kolay ulaşılıyorken neden orda hiç Türkçe kitaplar yok ? Yani demek istediğim yayınevleri çıkardıkları kitapları dijital olarak hazırlayıp Apple ile anlaşma yapabilir ve burdanda gayet satış yapabilir. Ordaki ingilizce kitaplar gayet özenli ve düzgün bişekilde hazırlanmış çokta rahat okunmakta. Hem iTunes'ta yakın zamanda Türkçe müzik, film vs desteklemeye başladı kiralama veya satın alma işlemiyle, sonra Türkçe klavye çıktı (hernekadar Cumhurbaşkanımızın ricası üzerine olsada), peki neden Türkçe kitaplar çıkmasın ? Hem yararlı bişey, günümüzde herşeyin artık bi dijital versiyonu olduğunu ve çoğunun tuttuğunu düşünürsek, hemde iPhone/iPad'lerde mis gibi kitap okuma şansımız olur.

Bu konudaki düşünceler nelerdir ? Daha önce bu konuda hiç girişim oldu mu merak ettim ?

Saygılarımla
B
11 yıl
FİFA 13 19,99 TL [TÜKENDİ]
Beyler markafonide Aral Game in kampanyası var FİFA 13 orijinal almak isteyenler kaçırmasın 19,99 TL gibi baya uygun fiyat

http://www.markafoni.com/product/3019671/
B
12 yıl
P150EM mSATA SSD
Monster Notebook un Facebook sayfasında P150EM modeline 2. disk olarak micro SATA SSD desteği gelmiştir deniyor. Bu doğrumu doğruysa siparişe ne zaman eklenilecek yöneticilerden açıklama bekliyoruz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.