L

Yüzbaşı
20 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
200 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
6 yıl
Yalova Hukuk
var mı yerleşen
L
6 yıl
BARAJLAR DÜŞÜRÜLDÜ!
Burak Kılanç


@burakkilanc
5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Barajlar düşürüldü...

https://twitter.com/burakkilanc/status/1025443342728028160
L
6 yıl
Burak Kılanç\u0027ı dinlemek daha mantıklı
Bu zamana kadar konuşma yapan rehberlikçiler içerisindeki "en donanımlı" insan. Yayınlandığı tablo da gayet mantıklı.

"@burakkilanc
Burak KILANÇ, İkiz Babası, İEL, BOUN, Imperial, İSÜ Genel Sekr. İELEV Yön Kur. Üyesi, DoğruTercih, Üniversite Tercih Merkezi, YÖNVER, YÖK Atlas, İBB Tercih"

yayınladığı istatistik:https://twitter.com/burakkilanc/status/1025018139283734529
L
6 yıl
Boğaziçi Yönetim bilişim ve Uluslararası Ticaret
Geçen yıl YBS ygs6'da 21k dan Uluslararası ygs6'da 54 k dan almış bu sene de Ea'ya geçmiş. Sizce bu yıl kaç k dan alır?
L
6 yıl
İlk 30k\u0027dakiler hukuk için nereleri yazabilir?
Arkadaşlar onlarca konu var sitede ve gördüm ki sitede bu aralıkta sıralamaya giren cok kişi var. Ben de bunlardan biriyim. Sizce bu sıralamaya girenler geçmiş yıllara göre hangi sıralama aralığındaki üniversiteleri dikkate alsınlar?
L
6 yıl
Bilinçli bir algı operasyonu var
Bu iş ciddiye bindi artık. 2-3 gazeteci dese neyse diyeceğim ama her muhabir
"Aykur Fener'den kalmalı"
"Aykut giderse Fener biter"
...
Daha onlarcası. Aspordaki bütün yorumcular sabahtan akşama Aykut güzellemesi yapıyor. Twitter'da sözde Fenerbahçeli muhabirler + rakip takım muhabirleri Aykut kalmalı diye durmadan twit atıyor. Bu yazdıklarım sallama falan değil inanmayan gitsin Twitter adreslerine baksın şu şahısların:
Volkan Demir
Ahmet selim kul
Yakup sevindik
Ahmet ercanlar
....
Buna ek olarak programda Gürcan bilgiç, Alper Yemenciler, beindeki Serkan yanlarındaki diğer muhabirler. Abi hepsi seferber olmuş resmen. Ben böyle bir şey görmedim aga. Malum şahısın arkasınds bu kadar medya gücü yok. Neymiş lan bu artık. Yorumlamayı geçtim adamlar nir de bizim adımıza karar veriyor "Aykut Fener'de kalmalı." Güler misin ağlar mısın? Ali Koç da Aykut'u göndermeyerek bu adamlara prim veriyor. Süreç uzadıkça ortalık daha da geriliyor. Ali Koç arkasına aldığı rüzgarı kaybetmek istemiyorsa bir an önce karar vermeli. Yoksa bu yalaka muhabirler yüzünden Fenerbahçe çok zarar görecek.
L
6 yıl
Hızlı konuşma problemi ve konuşurken harfleri yuvarlama
Arkadaşlar ben çok hızlı konuşuyorum ve konuşurken bazı harfleri yutuyorum buna ek olarak bazen kelimeleri bile tam söyleyemiyorum. Örneğin: "kırkbir sayısını normal bir söyleyebiliyorum ama cümle içerisinde kırkbir derken ortadaki o k sesi çıkmıyor. Bu ve buna benzer şeyler işte.". Bunun yanı sıra ara sıra tekliyorum, heyecanlanıyorum ve üstelik bazen konuşurken ne söyleyeceğimi unutup öylece donup kalıyorum. Bu hızlı konuşma illeti beni mahvetti desem yeridir. Artık buna ciddi bir çözüm bulmak istiyorum. İnternette araştırdım yapmadığım egzersiz kalmadı. Hatta gittim "Diksiyon eğitim seti" bile aldım ama yine kalıcı bir faydası olmadı. Eskiye oranla bir nebze daha iyiyim lakin yine de şu heyecanlı ve hızlı konuşma işini bir türlü halledemedim.
Denediğim yöntemler: Ağıza kalem koyup sesli kitap okuma; çene, dil, dudak ve nefes egzersizleri vs.
Geçenlerde bir arkadaşım "Konuşma ve Dil Terapisti'ne" git dedi. Yaşadığım şehirde olmadığı için internette araştırdım. En yakın İzmir'de varmış. Aradım seansı 300 tl (Oha!) deyince teşekkür edip telefonu kapattım. Tedavi kısa da değilmiş, birkaç yıl sürüyormuş. Sürsün sürmesine de her seanstan da para alıyorlarmış. Anlayacağınız bayağı bir tuzlu olacak bu iş. Benim gibi bu dertten muzdarip olup da bu sorunun halledebilen var mı arkadaşlar? Çünkü hayatımı nasıl olumsuz etkilediğini bir ben bilirim. En basitinden insanın özgüvenini paramparça ediyor. Konuşma ortamında çekimser olmana sebep oluyor, derdini tam anlatamıyorsun kestirip atıyorsun vs. Yani demem o ki arkadaşlar bu ve buna benzer sorunu olup da sorununu çözüme kavuşturabilen var mı?
L
6 yıl
Motivasyonum dip yaptı.
2017'de istediğim yer olmadığı için mezuna kalmıştım. Ardından aşırı bir çalışma programına girip netlerimi çok iyi seviyelere çektim. Tyt netlerim türkçe ve mat : 35-40, sosyal: 15-20 den aşağıya gelmedi. Fen'e ise pek bakmadım. Ayt' de baya iyi seviyelerdeydi. Fakat şu son 2 haftadır ders çalışmayı bıraktım. Bir türlü motive olamıyorum. Ne güzel şahlanıp giderken "ulan bu sene ilk 10 k ya gireceğim" diyordum fakat inanılmaz bir biçimde motivasyonum dip yaptı. Hayır kendimi zorluyorum fakat elim kalemei kitaba gitmiyor abi. Nasıl aşacağım bunu? 2 haftadır tek deneme çözmedim. Ara ara Geo testi çözdüm canım sıkıldığı için. Başka da yok. Bildiklerimi de unutursam diye tribe girdim şimdi. Biliyorum, "Otur çalış" diyeceksiniz. Fakat inanın söz geçmiyor kafaya. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı bunu?
L
6 yıl
Maç Tekrar Edilirse Sahaya Çıkmam
https://www.haberler.com/senol-gunes-kestirip-atti-mac-tekrar-edilirse-10785710-haberi/


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın tekrar edileceği yönündeki iddiaların ardından "Böyle bir şeyi kabul etmem. Maç tekrar edilirse o sahaya çıkmam." dedi.
24 Nisan 2018 Salı 11:21


Şu haberi de hortlatalım. Görelim bakalım Şenol Güneş sözünün eri mi değil mi?
L
6 yıl
Bu fiyatlar ne yahu böyle? (DENEME FİYATLARI)
Yayın Denizi YKS 4 TANE DENEME 23 tl (İNDİRİMSİZ 27 TL)

KAREKÖK 6lı DENEME 27 TL (İNDİRİMSİZ 39 TL)

yani daha onlarcası. geçen sene bu kadar pahalı değildi. bizim milletin eline fırsat geçmesin abi, hemen köklüyorlar fiyatları
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.