M

Binbaşı
01 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Ne yapmam lazim?
Merhabalar. 12. sinif ogrencisiyim onumde ygs lys var.Bu yasima kadar kitap yuzu acmadim test cozmedim,anlayacaginiz gibi bircok konu eksigim var ve nereden baslamam gerek bilmiyorum. Ygs1 puanim 250 civarlarinda,cok zor ama bilgisayar muhendisi olmak istiyorum,gec de olsa aklim basima geldi sayilir,yuksek puanlar alan yasitlarim ya da mezunlar yardim ederse ne yapmam gerektigi hakkinda sevinirim,tesekkurler.
M
9 yıl
Xposed modulu yardim
Merhabalar bu gun xposed modullerini kurcalarken birsey buldum ekran parlakligini normal ayarlardan daha fazla kisabildigini iddia ediyordu.Yukledim,parlakligi kistim fakat tamamen kisildi yani ekranin acik haliyle kapali halinin bir farki yoktu,telefonum rootlu,stock rom kullaniyorum ve cwm kullanmiyorum. Nasil hayata dondururum telefonu?
M
9 yıl
2000 tlye kadar oyun laptopu
Merhaba arkadaslar bi arkadasim laptop almak istiyor oyun oynamayi sever o yuzden oyunlarda sorun cikarmadan 2000tlnin hakkini verecek bir bilgisayar onerirseniz sevinirim.Mumkunse freedos olmasin arkadasim pek anlamaz bu islerden. Tesekkurler
M
10 yıl
Uygun fiyatli yeni başlayan için chopper öneri
Merhabalar. Aklımda olanlar Kuba superlight 150 ve Regal Raptor dd 150 e-2. Fiyatlari 4.500 tl civari. Bu iki modeli önerir misiniz? Yoksa bu fiyat aralığında başka önerilerinizi de alabilirim. Teşekkürler.
M
10 yıl
Blogum nasil olmus?
Merhabalar yaz aylarinda yapacak birsey bulamadigim icin eglencesine bu blogu actim genelde korku oyunlariyla ilgili inceleme yapacagim bir arkadasim da bana katildi sizde olumlu gordugunuz veya eksik kalan yanlari nelerdir blogumun yorumlarinizla belirtirseniz sevinirim tesekkurler

http://continuestories.blogspot.com.tr
M
10 yıl
Prcfrog hakkinda
Merhaba arkadaslar,prcfrog u nasil bilirsiniz? Daha onceden alisveris yapaniniz var mi? Turkiye`ye gonderimde bir sorunlari var mi? Guvenilir bir site mi?
Yaklasik 1 hafta once inew v3 golden siparis ettim,hala Processing yaziyor.Ne zaman kargoya verilir?
M
10 yıl
170$ civari telefon
Merhaba.Dun 160$a xiaomi hongmi almaya calistim fakat aliexpressteki satici Turkiyeye gondermeyi reddetti.Bu yuzden tekrar siparis etmeden onerilerinizi almak istedim.170 $ civari hangi telefonu alabilirim,onerebileceginiz saticilar-siteler var mi,gumrukten kolay gecebilmesi icin neler yapabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar.
M
10 yıl
wat
silinsin pls
M
10 yıl
Bir meme vardi?
Tarif etmek gerekirse su sekildeydi

Birsey diyecekmis gibi elini kaldiriyor sonra eli havada kaliyor ve yuzu asiliyor gibi birseydi arkadaslar.


Memein ismini bilmiyorum bulamadim o yuzden,bilen varsa o memei atar ve ismini yazarsa sevinirim
M
10 yıl
-
-
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.