S

Çavuş
14 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
silinsin
silinsin
S
5 yıl
Gibson LPJ Hakkında
Gibson LPJ model gitarların 0 satışları durduruldu mu? Eğer durdurulmadıysa Türkiye'de nerede bulabiliirim bu gitar modelini?
S
5 yıl
Bu işaret ne anlama geliyor
Otobüste yaşlı, hamile, engelli bireyler için ayrılmış koltuklarda tek tek bu halde olan insanları simgeleyen işaretler koltuğa konulmuş. Peki bu nedir bilen var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Bir ss arıyorum
John Petrucci'nin konserde arkadaki dev ekrandaki görüntüden daha önden gittiği bir fotoğrafı vardı. Yardım et DH acil lazım.
S
6 yıl
Duvar kağıdı boyutlandırma
Merhabalar, aşağıdaki duvar kağınını Iphone 6 (1334 x 750) boyutlarına optimal şekilde ayarlayabilecek arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
50 Günlük kedimle aramızdaki sorun
**Biraz uzun bir spru ama tecrübeli ve bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ilk kez kedi bakıyorum çünkü**

Merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce 45 günlük bir erkek kedi saihplendim. İlk 3-4 gün aramız süperde gece ayrı uyuyup sabah yanımdan çıkıyordu oyun oynarken ısırması vs tüy dokunmuş gibiydi durudk yere kucağıma gelip sevdirirdi kendini fakat 2-3 gündür ishal oldu ve hiç yanıma gelmiyor, kucağıma alıyorum hemen kaçıyor başka yere yatıyor, sevdirmiyor uzaklaşıyor, uyumadan önce mahmurlaşmış bir haldeyden bile sevdiğim zaman yer değiştiriyor ve bu esnada mıyk mıyk sanki canı acımış içi sıkılmış (bu genel sorunun cevabı olabilir fakat sürekli böyle aralıksız 3 gündür) gibi yattığı yerden bana kıçını dönüyor ve sevdiğimde hırlamıyor huzursuz görünüyor. Odadan dışarıya kendi başına yeni yeni salmaya başladım biraz bilinçlenmesi için beklemiştim. Bu gün yine odanın dışındayken kontrol etmek için onun yanına gittim -beni görüyordu yani aniden karşısına çıkıp onu korkutmadım- birden üzerime atladı ve ısırdı çok küçük olduğu için acıtamasa da ciddi bi ısırık denemesiydi pençerini çıkardı kulaklarını arkaya yatırdı tekrar tekrar bacağıma saldırdı hatta onu sevmek için eğildiğimde koluma da aynı şekilde saldırdı.

Neden böyle davrandığına dair bir kaç sebep olabilecek birkaç şey:

Oyun oynarken elimle göbeğini sevdirmeye alışmasını sağlamaya çalışıyorum ısırdığında ciddi bi sesle hayır diyorum ve yavaşa yavaş buna alıştı ısırmayı kesip yalamaya başlıyor, o zaman ise aferim deyip ben de onu öpüyorum. Arada da hayır deyip ağzına oyuncak veriyorum. Yüzüne üflüyorum kucağıma alığ ve yine hayır diyorum aynı zamanda.

Çok küçük olduğu için 3'lü priz gibi olup olmadık şeylere sarıyor o zamanlar da hayır diyorum aynı şekilde. Yine yüzüne üfleyip hayır diyorum.

Bazen de kakasını yaparken patilerine kuyruğuna bulaştırıyo onları su bazlı bebek ıslak mediliyle siliyorum bu yeterli olmazsa sadece pislenen bölgeyi yıkıyorum.



Bunlar hariç çok ısırmaya çalıştığında ağzına parmağımla dokunma şiddetinde vuruyorum.

3 gündür de kalsiyum veriyorum onu da yemiyo zorla ağzına burnuna sürüyorum yalıyo, gazı vardı bi ara damlasını ytturamıyordum yine zorluyordum mecburen.
S
6 yıl
Yazın Cem Köksal konserine gitmek istiyorum
Başlıkta da belirttiğim gibi eğer Cem Köksal rock barlar da çalmaya devam ediyorsa -ki öyle duymuştum en son takip ettiğim zamanlarda- yaz aylarında dinlemek istiyorum kendisini biraz araştırdım 2014ten yeni haberi konser bilgisi hiçbir şeyi yok bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinicem.
S
6 yıl
Bu kedilerin cinsini bilen yardım edebilir mi?
Bilgi sahibi olmayan cevap vermezse sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
DH\u0027nin android beta reklam taktiği
Geçenlerde yazdığım bir mesajın ss'ini aşağıya bıraktım. Yaklaşık 4 senedir IOS işletim sistemi kullanıyorum Sizce bu bir hata mı yoksa gereksiz bir reklam hamlesi mi? Bence bilerek yapılmış.
< Resime gitmek için tıklayın >

NOT: Mesajı Windows işletim sistemli bilgisayarımdan attım ve çok uzun zamandır foruma mobilden girmiyorum toplasan zaten 10 kez girmemişimdir.

NOT2: Bu konuyu da bilgisayarımdan açtım yine dh betadan atıldı yazıyor.
S
6 yıl
silinsin
silinsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.