A

Teğmen
11 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Steam hesabıma erişemiyorum
İyi günler steam hesabıma girmeye çalıştım ama şifremi kabul etmedi defalarca denedim olmadı sonra şifreyi değiştirmeye çalıştım ama mail adresine mail gelmedi hotmail ile alakalı birşey mi anlamadım bir de siteden girmeye çalıştım mail adresimi yazıyorum mail adresiniz bulunamadı gibisinden bir şey diyor yardımlarınızı bekliyorum
A
11 yıl
Eşitsizlikler
2x'-7x<x'-6 eşitsizliğini sağlayan x tamsayılarının toplamı kaçtır? ( " ' "kare manasına geliyor :D )
A
11 yıl
Beyler bir oyun vardı
Beyler böyle 5-6 sene önce bir oyun oynamıştım reflexive arcade oyunuydu sanırsam böyle gemin vardı 2 boyutluluydu karayiplerde geçiyordu caracas prot royale falan vardı governourlardan görev falan alıyorduk haritada bazen hortumö şeklinde şeyler oluşuyordu savaşta çok hasar yersen topların falan kırılıyordu böyle o oyunun ismi neydi
A
11 yıl
Amazon sipariş verme ürünü takip etme (YARDIM)
Merhaba arkadaşlar ben amazondan şu ürünü sipariş etmeyi planlıyorum:
http://www.amazon.com/NECA-Gordon-Freeman-Deluxe-Action/dp/B008BCPEH8

Ama daha önce yurtdışından sipariş vermediğim için kargo takibini nasıl yapacağını bilmiyorum, gümrükten geçince kdv falan ek bir ücret isterler mi benden veya gümrükte herhangi bir sorun çıkar mı bana açıklayabilir misiniz?
A
11 yıl
Sayın bonkör DH halkı :D
Evet arkadaşlar steamden bana Skyrim'in 5 dolarlık heartfire DLC'sini hediye olarak yollayacak bir arkadaş var mı acaba?
A
11 yıl
Kart önerisi
Merhaba arkadaşlar ben bundan 2 sene önce ilk defa toplama olmadan bir bilgisayar almıştım ve AMD HD6510'un ne mal olduğundan haberim yoktu ve şuan değiştirme zamanının geldiğini anladım, üst sınır 430 TL olmak üzere yeni nesil oyunları rahat oynayabileceğim bir ekran kartı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
A
11 yıl
windows 7 de mavi ekran+başlangıç onarma almak
Bilgisayarı henüz 1 saat önce kapatmıştım tekrar açmak için açma tuşuna tıkladım açılırken fan birşeylere takılıyormuşçasına garip bir ses geldi ekranı açtığımda ise mavi ekran almıştım

< Resime gitmek için tıklayın >

ardından reset tuşuna bastım bilgisayar açılırken güvenli mod veya normal modda başlatın şeysi geldi normal mod seçtim sonra herzaman ki win7 yükleme ekranı yerine vistanın ki geldi

< Resime gitmek için tıklayın >

ilerlediğimde ise başlangıç onarma sihirbazı ile karşılaştım ileri ileri dedim birşeyler yapmaya başladı, aradan 10dk geçtikten sonra bir arkadaşa sorudm bana win cd sini tak biostan cd ayarla başlat cd den onarırsın dedi.ben de cd yi takıp reset attım açılırken del'e abandım ama asus bilmem ne ez bios ekranı geldi hiçbirşey alnlamadım zaten fare de takıldığı için zor yönetiyordum en baştakine bastım (doğru olana) sonra windows is loading bilmem ne diyodu direkt windows kurulumuna geçti ben de gene reset attım bu sefer normal olarak pc açıldı sizce sorun ne olabilir?

Bileşenlerin ısı seviyeleri bu şekilde:

< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
LEVEL\u0027dan herkes League of Legends Türkçe beta kodu!
Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan League of Legends'ın Türkçe kapalı betasına katılmak isteyenlere LEVEL'dan müjde!

Riot Games'in Türkiye ofisini açar açmaz çalışmalarına hız verdiği League of Legends'ın Türkçe versiyonu için geri sayım sürüyor. Önümüzdeki haftalarda kapalı betası başlayacak olan Türkçe versiyona sizleri de dahil etmek isteyen Riot Games ile yaptığımız ortak çalışma neticesinde, LEVEL'ın Ağustos sayısını alan herkese Türkçe kapalı betaya katılmak için gereken kodlardan hediye ediyoruz. Siz de Türkçe metinli ve Türkçe seslendirmeli League of Legends'ın kapalı betasına katılmak istiyorsanız, LEVEL'ın Ağustos sayısını alıp beklemeye başlayabilirsiniz. Dergide yer alan kodları, Türkçe kapalı betanın başlayacağı tarihten itibarenwww.level.com.tr/lol adresine girerek kullanabileceksiniz.

Kaynak:http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9577-leveldan-herkes-league-of-legends-tuerkce-beta-kodu
A
12 yıl
Best gank 2012
Pro as heck guide to spawn karthus videosunu hazırlayan arkadaş gene döktürmüş
Videoyu izlemek için tıklayınız
A
12 yıl
Ekran kartı sürücüsünden güncelleme kaldırma?
Merhaba arkadaşlar ben dün ATI'ın son güncellemesi olan 12.3 ü yükledim ama yükledikten sonra oyuna(skyrim) girdiğimde garip garip şeyler oluyordu.misal nehrin kenarından yürürken kaplamalar kayboluyor, sağda solda mavi mavi büyük kareler oluşuyor bir evin içindeyken kapıya doğru baktığımda dışarıdaki bulutlar görünüyor vs. bende bunun son güncellemeden dolayı olduğunu düşünüyorum acaba ekran kartı sürücüsündeki son güncellemeyi nasıl kaldırabilirim bilen varsa anlatabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.