*

Binbaşı
25 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
*
5 yıl
Arçelik Lokum Türk kahve makinesi
Merhaba,

Arçelik Türk kahve makinesi olarak telve modelinden sonra lokum modelini çıkarmış. (Arçelik 3940, Beko 2940, Altus 797). Fiyatı telveye kıyasla gayet uygun.

Telve modeline göre: Güç 650W'dan 500W'a düşmüş, fincan kapasitesini artırmışlar, ısıyı farklı şekilde alıyor (kettle'daki gibi).

Telveyi meşhur eden tüm özellikleri buna da koymuşlar gibi görünüyor. Ürün hakkında bilgisi olan var mı? Neden daha ucuz bir şekilde sürülmüş olabilir piyasaya?
*
5 yıl
Satın alınan TVnin teşhir çıkması durumunda değişim hakkı
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba, yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
N11'den geçen hafta 5370TL'ye LG Full HD 100Hz Oled TV(55EG910V) aldık. Servisle kurulum aşamasında ekran yanıklarını fark edip ve kullanım saatine baktırdık 1095 saat çıktı. Satıcı sıfır kapalı kutu demişti, aktardım olamaz orjinal bandı bile açılmamıştı onun diyor.

1) Resmini koyduğum servis raporuna göre değişim talep edebilir miyiz bu teşhir TV için? Bu rapora kullanıcının iade ediyorum yazması bir değişim talep edemeyeceği anlamına gelir mi? Öyleyse servise giderek iade yerine değişim istiyorum şeklinde yazmamız gerek sanırım.

2) N11'den iade prosedürünü başlattım. İade ürün kodu ile yarın kargoya teslim edeceğim. Acaba ürünü gönderiyor olmam benim haklarımı aramama mani olur mu? Yoksa THH sonuçlanana kadar dahi TVnin evde beklemesi mi gerekir?

3) N11'den iade talebi yapmıştım. Ayıplı üründe 4 tane hakkımız var(tamir, indirim, değişim iade). Bu haklarımı hangi kanaldan bildirmem gerekir?

4) 5377TL için il tüketici hakem heyeti nihai kararı veriyor sanırım. O zamana kadar satıcı para iadesi bile yapsa THH kararına uyması gerekir sanırım?

5) Son olarak ayıp üretici ve ithalatçıyı kapsamadığı için (sonuçta sorunsuz mal teshire konmuş), satıcıya misli ile değişim istediğimi belirteceğim. Ancak TV3 sene öncesine ait ve FHD OLED piyasada sıfır kalmadı gibi bir şey. Satıcı ürün yok deyip para iadesini seçebilir mi yoksa ben kabul edene kadar muadil ürünler sunmak zorunda mi? Zira 4k oledler çok pahali FHD'ye göre
*
6 yıl
World 26 Ocak - 4 Şubat giyim alışverişlerinde her 100TLye 10, toplamda 30 WorldPuan
26 Ocak - 4 Şubat 2018 tarihleri arasında giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplam 30 TL Worldpuan hediye!


Kampanyaya katılmak için;

- KAZAN yazın, bir boşluk bırakarak müşteri numaranızı 4454'e gönderin.

- Ya da Yapı Kredi Cüzdan uygulamasını indirin ve kampanyaya katılın.


• Kampanya 26 Ocak - 4 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerlidir.



Kampanyaya dahil sektör ve üye işyerleri

• Giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.



Kampanyaya dahil kartlar

• Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir, TEB ve Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.



Kampanyaya dahil harcamalar

• Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler dahildir.

• Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

• Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

• Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.

• Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.



Kampanya katılım kanalları

• Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile veya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.



Kampanya faydası

• Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir. • Kampanya kapsamında tek seferde yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL Worldpuan kazanılacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.



Puan yükleme ve geri alım tarihleri

• Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 08 Şubat 2018 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 19 Şubat 2018’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 20 Şubat 2018'de geri alınacaktır.

• Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara 08 Şubat 2018 tarihine kadar yüklenecektir. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir. Puan yükleme esnasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard’ının açık olması durumunda kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 19 Şubat 2018’dir. Kullanılmayan puanlar 20 Şubat 2018'de geri alınacaktır.



SMS ile Katılım detayları

• Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri gerekmektedir.

• Müşterilerin SMS katılımı yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının veya bireysel TLcard’larının olması gerekmektedir.

• Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanya katılımı yapılırsa SMS ile katılım yapılması gerekmemektedir.

• Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için KAZAN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.

• Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için KAZAN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermeleri gerekmektedir.



SMS Maliyetleri

• SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Türk Telekom hatlı numaralar için 0,65 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,410 TL'dir. Operatörler SMS gönderim bedellerinde değişiklik yapma yetkisine sahiptir.



Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapılma detayları

• Müşterilerin Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.

• Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.



Diğer Detaylar

• Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

• Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.

• Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.

• Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

• Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.


Seçili internet siteleri
Kampanyaya dahil sektörlerin altında yer alan markaların kampanya koşullarına uygun online satış siteleri ve aşağıda belirtilen siteler kampanyaya dahildir.

1V1Y.COM
BEE GODDESS
E-BEBEK
LEONARDİNİ
LİDYANA
MORHİPO
SHOPİGO.COM
TRENDYOL
UNNADO.COM
ZİZİGO
N11
DÖDEME-ALTINCI CADDE
*
7 yıl
Arçelik tamirat sonrası eve ücretsiz teslimat yapmıyor
Herkese merhaba,
İl merkezindeki servise elden Telve kahve makinasını teslim ettim tamir için(Bulunduğum ilçe merkeze 60km mesafede).
Tamir sonrası nasıl teslim edileceğini sorduğumda 30TL kargo ücretini karşıladığım takdirde eve geleceğini söylediler. 80 liraya aldığım makine için 30TL kargo parası çok geldiği için kalsın işim olduğu zaman gelir alırım dedim.
Ayrıca haftada birkaç kez ilçeye gelen servis getirsin ben istenilen yerden gider teslim alırım dedim. Ancak servis küçük ev aletlerini teslim etmez cevabını aldım.

Sitesinde ya da forumlarda bu konuda bilgi edinemedim. Kargo ücreti çok pahalı değil mi? Enayi yerine koyuyorlar insanı. Ya da servisin eve ya da ilçenin herhangi bir yerine bırakması gerekmez mi? Tamir edildi 2 haftadır gidip alamadım. Farklı şehirlerdeki servisin teslimatıyla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

edit: Cihazın garantisi devam etmektedir.
*
9 yıl
Güncel Saç Kurutma ve Ekmek Kızartma Makinesi Önerileriniz
Bu iki ev aleti için fazla bilgi yok forumda, mevcut konular da birkaç sene öncesine ait genelde.
Saç kurutmada Philips-Braun iyi sanırım. Ekmek kızartmada da Philips HD2598 hoşuma gitti.
Her ikisi ev aleti için de güncel model tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
*
9 yıl
Bosch BSF 1103 süpürge için uygun filtre
Arkadaşlar belki kullanan vardır sorayım dedim.
Bosch BSF 1103 1600W / Ultra Silence 11 linkteki ürün:
http://www.tocmai.ro/aspirator-bosch-ultra-11-silence-1600w-14609415.html

Hava çıkış kısmında bildiğimiz sünger çıktı yaklaşık 7cmx14cm ebatlarında. Süpürgemarkette sünger filtreye 29TL fiyat çekmiş bu miktara hepa filtre alınabiliyor. Bosch köpük filtreye 16lira demiş. Bu süpürgeyi kullanan varsa ne tür filtre kullanıyorlar acaba?. Süngerden daha iyi bir filtre takabilirmiyiz buna?
Yok sünger kullanılacaksa evde kendim keserim inşaattan kalan tonla sünger var. Ya da keçe falan koysak daha mı iyi olur?

Teşekkürler...
*
9 yıl
HP 417441 PS/2 mouse ile aynı usbli model lazım
< Resime gitmek için tıklayın >

İyi gunler. Resimdeki HP 417441 PS/2 mouse için PS/2=>USB converter aldım fakat scroll tuşu tam uyumlu çalışmadı(sağ-sol tuşlarda sorun yok, scroll bazen farklı tepkiler veriyor).
Sorunu çözecek usb converter ya da en iyisi bu farenin aynısının USB'li modeli varsa yazabilirseniz sevinirim.
Bu fare elime tam oturmuştu kullanımı çok rahattı, aynen devam etmek istiyorum laptopta.
HP-390938 modelini buldum amazonda refurbished olarak fakat TRye göndermiyor satıcılar.
Hiç olmadı bu fareye yakın boyut ve ergonomide bir model önerirseniz sevinirim.
teşekkürler...
*
9 yıl
tamirciye giderken cihaza uygun power jack almalimiyim?
iyi gunler. Samsung n150 netbook`um var ve sarj girisinde temassizlik vardi uzun suredir. Giris yerinde kabloyu saga sola oynatip sabitleyerek idare ediyodum. Artik hic sarj olmuyor. Prize sokunca yanan isik sabit kalmiyor yanip sonuyor surekli. Sanirim power jack ile ilgili sikinti var yeni aldigim sarj aleti ile de 10gun sonra basliyor sorun.

Soruma gelince netbookuma ozel bir power jack modeli almalimiyim yoksa tamircide varmidir uygun benzer modeller? Bi tane siparis etmistim bulamadim. Simdi gidip te uygun power jack yok demesinden korkuyorum. Tesekkurler...
*
10 yıl
Belirli numaralar tarafindan aranmak isteniyorum(engelledigimi bilmemeli)
iyi gunler. Rehberimde kayitli olmayan kisiler tarafindan arandigimda ya da bazi kayitli numaralar tarafindan arandigimda ulasilamamasini istiyorum. Herhangi biri isimi gorur.
Call-sms filtera baktim tek tek blokluyorsunuz numaralari ve beni aradiginda mesgule dusuruyor karsiyi. Karsi taraf engellendigini anlar esek degilse:)

Simdi aveada yada lumia 525te sectigim kisilerin bana ulasabildigi(digerleri kapali zannedecek) ya da sectigim kisiler aradiginda kapali gorecek(digerleri ulasabilecek) bir ozellik uygulama varmi?

Eger boyle bisey yoksa telefonun arama sms ozelliklerini kapatmanin yolu var mi 1-2 gunlugune(internet ve diger seyleraacik kalacak)
Yani bazi zamanlar gercekten ihtiyacim oluyor. Yardimci olanlara simdiden tesekkurler....
*
10 yıl
avea hat devir islem ucreti 56TL
Arkadaslar hattimi kendi uzerime almak istedim fakat 56tl cok degilmi gercekten. Ben 30 civari hatirliyordum sanki vergileri. 56tl nasil cikiyor hesaplamasi nasil acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.