D

Yarbay
14 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Bütçe 2500 TL Arayış Hifi Ev sinema sistemi
Arkadaşlar hepinize merhaba zamanında z5500 zamanında özellikle burada çok sabahladim tabi yıllar geçti üstünden çıkan teknolojiler vs ardı arkası kesilmez.

Sormak istediğim bir kaç soru var bilmeyen herkes gibi markaya bağlı haraket etmek maalesef en içgüdüsel yaptığımız haraket oluyor.

Evimin salonu yaklaşık 25m2 kullandığım ses sistemi ilk evlenirken almıştık Samsung un hf5500 serisi Blue Ray li her neyse iyi diye söylemiyorum hiç memnun değilim

Şimdi bu aralar arkadaşlar ses sistemlerine bakarken internetten Bide acouistimas 10 serisi bassa sahip olan series iii modelini buldum arkadaşta nedense fiyatı 1500 TL idi senin eski seri bir amfi ile 2250 TL ye verebileceğini söyledi tabi hiç anlamıyorum merak ettim baktım ki bu hoparlör un tizleri tekli normal leri çift li imiş ve direk düşüncem değişti

Sonra internette özellikle hepsi burada.com da harman kardon hkts5 avr 151 setini gördüm heh dedim ki tamam kesin bu işimi görür fiyatta cazip sonrasında kullanan kullanıcı yorumu bulmak için çok çaba gösterdim insan merak ediyor sorunları nedir sıkıntı yaşayan varmı vs vs bunu kullanan kim var ise 2 sene sonra cihazın sorun çıkardığını söyleyip duruyor buda beni çok endişelendirdi açıkçası.


Şimdi arkadaşlar ben sizden öyle bir ricada bulunacağım ki gerçekten nokta atışı yapabileyim sizin sayenizde.

Ben sürekli Netflix izlerim PC den film atayım vs belki çok elzem film ler olacak ki ancak yapayım. Ama izlediğim film de inanılmaz bir ses kalitesi veriyorum beklenti yüksek ama maalesef bütçe kısıtlı

Kurşun düşme sesi mermi sesi bunları geçiyorum ben insan nefes aldığı zaman boğazında oluşan arada bir o yutkunma sesini dahil aynı zamanda en ince hissiyatı verebilecek sesleri dahil duymak istiyorum

Yardımcı olursanız tavsiyede öneride bulunursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar
D
9 yıl
Yeni Oyun Kanalım \" GameLife Club \" Herkesi beklerim.
Merhaba arkadaşlar 3 - 4 aylık açmış olduğum bir oyun kanalım mevcut. Zamanla daha da profesyonel olmak için elimden geleni yapıyorum işten fırsat kaldıkça.

Oyun kanalımı sizler ile paylaşmak istedim.

Önerileriniz vs var ise hepsini dikkate alacağım.

Şu an biliyorum çok fazla eksiğim var internet sitesi yeniden düzenlenecek Sosyal medya daha iyi oluşturulacak. Sürekli güncel oyun takipleri yapılıp paylaşılacak vs vs.

Bunların farkındayım sizde kanalları takip ediyorsanız ve ilgileniyorsanız sizleri de kanalım a davet ediyorum arkadaşlar.

Hepinize iyi seyirler ve hoş geldiniz diyorum...

Not bundan sonra yüklenen her video yu bu konu altında paylaşacağım arkadaşlar.


GameLife Club

D
9 yıl
Canon 7D Body + Lens Yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.

Kısacası şu şekilde bir özet geçeyim.

Açmış olduğum youtube oyun kanalım bulunmakta ve sürekli video upload edip duruyorum ama biraz daha profesyonelleşmek için birazda heves mi desek bilmiyorum ama kullanmakta olduğum facecam yani logitech c310 webcam yerine diyorum ki videolarda beni sağ üstte gösteren çerçeve de daha kaliteli bir makine kullansam gidip Canon 7D alsammı diye aklımı kurcalıyor bu fikirler açgözlülük mü yoksa başka birşeymi bilmiyorum bu yaptığım.

Ev içerisinde ben bilgisayar karşısında oyun oynarken benim 30 - 40 dk video mu çeksin bende onu oyun ile birleştireyim sol altta yada üstte bir yerde ufak bir kare olarak beni göstersin diye düşünüyorum. Bundan dolayı arkadaşımda var olan Canon 7D Body ve Lens i 1.85 mi ne öyle birşey 1900 TL ye vereyim sana dedi kendisini tanırım ihtiyaçtan dolayı satıyor shooter ömrünü bilmiyorum o yüzden bir resmini upload ettim aşağıda linke bilgi verirseniz sevinirim...

Sizce arkadaşlar ne yapayım alayım mı yoksa olduğu şekilde devammı edeyim. ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler dilerim...

http://i.hizliresim.com/oZ2kn7.jpg

Bu arada fotoğraf makinelerinden falan hiç anlamam ama işte dediğim gibi bir heves benimki belki yada aç gözlülük işte o yüzden sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar.

Kanalım da bu burada kullandığım kamera çekimi webcam e ait işte bunu makine ile değiştirsemmi düşünüyorum. Kanalım
D
10 yıl
ÖNERİRMİSİNİZ ?
D
10 yıl
2 ISP 1 PORT
Arkadaşlar olay çok basit böyle birşeye ihtiyacım var 3 G/E li bir PC oluşturup FreeBSD den de yapabilirim ama stabilitesinden şüphe duyduğum için bunu yapabilecek 100$ lık falan bir Router arıyorum. Ne önerirsiniz ?

Uydunet ve TTnet Her iki modemden çektiğimiz kabloları RJ45 leri Router'a bağlayıp Load Balance yapıp tek bir kablo çıkarıp Switch e vermek e ikisinin aynı anda çalışmasını sağlamak istiyorum ne önerirsiniz deneyen arkadaşlar varmı aranızda ?
D
10 yıl
KALAN 3 AY SORU YGS - 1
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ama emin olamıyorum ben 2004 yılında en son üni ye başlamıştım yani aradan 10 yıl geçti ve tekrardan üni okumam gerekiyor istediğim bölüm YGS - 1 istiyor ve Topmlamda 240 Puan gerekli yani 240 YGS - 1 Puanı gerekiyor girebilmem için.

Şu anda hiç bir bilgim yok Mart ayında sınav olacak mış ama ben gene emin olamıyorum bu olmaz ise bile seneye düşünüyorum ama sormak istediğim soru şu Tüm YGS - 1 Konu anlatımlı kitapları alıp 3 ay çalışsam YGS - 1 den istediğim puanı tutturabilirmiyim ?

Ayrıca ben Anadolu Tic. Lisesi Mevzunuyum. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Birşey daha var bana Kültür Dershanesinin Konu anlatımlı kitaplarını önerdiler arayıp fiyat sordum toplamda 6 adet YGS 1 Kitabı almanız gerekiyor ve bunların fiyatları toplamda 60 TL dediler siz ne dersiniz bilmiyorum 3 Ay süre bu kitapları okuyup sınava hazırlanmam için yeterli bir süremidir sizce ?

Ben daha önceden öğrense idim sınav tarihini çok daha iyi olacaktı ama malesef şimdi öğrendim.

Diyelim ki bu kitapları aldım bu kitaplar ile önümüzde ki seneye kadar demiyeyim Ağustos ayı sınavına kadar çalışsam gene işime yararmı şimdiden almak ?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 10 sene geçti aradan bundan dolayı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
D
10 yıl
1000 TL ye öneriniz nedir arkadaşlar ?
Arkadaşlar konuyu tekrar düzenlemek istedim. Yıllardır Logitech Z5500 kullanıyordum çok memnun dum fakat artık yıpranma payını göze alarak sattım. 25m2 lik bir salonum var para olmadığı içinde evlilik hediyesi bekonun 40 inç lik led tv sini kullanıyorum. Dark ın multimedia ürünü aldım ama her film i izleyemiyorum bazen altyazı sıkıntısı oluyor vs vs neyse arkadaşlar uzun lafın kısası 1000 tlye kadar ssağlam ve çok güçlü bass ve tizz olan bir ürün almak istiyorum yani film izlerken beni derinden etkileyecek bit sistem aklımda samsung blueray player lı sistemler var ht3530 a baktımama bbeğenmedim siz ne önerirsiniz diye sormakiistiyorum
D
11 yıl
Warlock Demon. Spell Rotation ?
Glyph , Minor, ve Spell Rotation bekliyorum arkadaşlar oynamayalı uzun zaman oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.

85 de bırakmıştım 90'a tamamlamaya çalışayım...
D
11 yıl
lolskins.net
Arkadaşlar Skins.be ye girdiğimde neden farklı site açılıyor ben bu lol skin lerini nasıl kullanabilirim yapabilen varmı hala ?

Birde bu geçenki turnuvalardan Graves ve Mafya kostümü kazanmama rağmen hesabıma gelmedi henüz katılan veya bilgisi olan varmı ?
D
11 yıl
Eskiler Nerede ?
Arkadaşlar zamanında burası bilge kişiler ile doluydu ve kendimi alamıyordum buradan yıllar geçti bende dahil olmak üzere kimileri evlendi kimileri oyunu bıraktı. Ama özledim herkezi hepinize selam olsun. Darklau olurda okursan bana dönüşyap izzet aynı zamanda sende...


Kalın sağlıcakla eski dostlarım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.