K

Çavuş
26 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
Gazi Kamu Yönetimi
Arkadaşlar ikinci plan olarak düşünüyorum, okuyanı veya tavsiye edeni var mıdır??
K
9 yıl
Casper TW9 Klavye Değişimi
Casper TW9 laptopa sahibim, acaba klavyesi nasıl değişiyor arkadaşlar? Klavye aldım fakat eski klavyeyi yerinden sökemiyorum.
K
10 yıl
Ankara CORT KX5
Daha üst seviye bir gitar almak için satıyorum. Temiz kullanılmıştır ancak askıdan düştüğü için kenarında küçük bir kırık oluşmuştur. Ankara içi. İsteyen deneyebilir. Fiyatı 400 TL'dir, pazarlık payı vardır. Diğer herşey için lütfen PM.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-temiz-cort-kx5-151650997/detay/
K
11 yıl
YARDIM! Avea InTouch 2 vs. Galaxy Ace?
Arkadaşlar, bir kampanya ile bu ikisinden birini alacağım. Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
K
11 yıl
Elektro Gitar İnternetten Akora Bakarak Çalma YARDIM!
Merhaba arkadaşlar, birşey soracağım.
am f e
gidiyorum gözüm arkada )
am f e )
kaçamadık burdan başbaşa x2
am f e am )
hangi oje yakışmaz ki kız sana )
e am
ver elini bana

am f e
gel yanıma gir koynumaa ) x2
am f e
doyamadım dönüp bakmaya
am f e
nede güzel durmuş yanyana
am f e am
hangi oje yakışmaz ki kız sana
e am
ver ayağı bana
am f e am f e am
gel çök oynaşmaa kaykıl son defaa
am f e
gel yanıma gir koynuma )x2

(Alıntı yaptım, bilinen siteden. Yasak mı değil mi bilmiyorum, adını yazmıyorum.)

Bunun solosunu çalıyorum sıkıntı yok, tabını, (internette olanı) bu kısmı ne yaparak çalacağım. Normalde akorlar direk tüm tellere vurularak çalınıyor diye biliyorum ( akorlarla hiç aram yoktur. Ritim, solo sorun değil fakat akorun nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Bana söyler misiniz, nasıl çalacağım burayı? Teşekkür ederim, anlamayan arkadaşlar yazsın cidden çok ihtiyacım var buna ne gelirse yapabilirim anlatmak için elimden.
K
11 yıl
11. sınıfa geçtim, bakar mısınız?
Merhaba,
Bu yıl yeni 11'e geçtim. MF bölümündeyim fakat hukuk fakültesi istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu yıldan başlamalı mıyım çalışmalara, önerilerinizi dinlemek isterim, teşekkürler.
K
11 yıl
Samsung Galaxy Y download moda girmiyor?
Merhaba arkadaşlar,
Samsung galaxy y telefonuma jelly bean rom yükledim, resimlerde felan gözüktüğü gibi olmadığı için odinle tekrar eski haline döndürmeyi amaçlıyorum fakat tuş kombinasyonumu yaptığımda telefon açılırken onaylama ( hani bu yukarı veya aşağı basın ses tuşunu ) yapılan yer gelmeden direk recovery moda giriyor. Bundan dolayı da download moda alamıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Nasıl halledebilirim?
K
12 yıl
Ankara\u0027yı bilen birisi yardım edebilir mi?
Kızılay Avm den Bargelloya nasıl gidebilirim? Lütfen yazar misiniz, bilmiyorsaniz siresinden bakip söyleyebilir misiniz lütfen? Acil ihtiyacım var, teşekkürler.
K
12 yıl
Çok güçsüzüm :(
Ya şınav desen zor zor 10 tane çekiyorum, mekik en fazla 15 tane Nefesim iyidir ama fazla dayanmaz o kadarda hafif iyidir, idare edecek kadar. 1.74 boy 66 kilo var. Lise 2' ye gidiyorum. (Evet, lise 2). Bir kulüpte oynadığım için kendimi geliştirmek istiyorum, zar zor adamların sol açığını kontrol edebiliyorum. (Sağ bekim.) Ev şartları ve aletsiz sizce ne yapabilirim? Bir ara air alert yaptım ama en fazla 1,5 ay sürdü onu da setsiz yanlış yapmışım Lütfen yardım
K
12 yıl
c2 \u0027 de sorulabilesi sorular
c2'de ne soruyosunuz ki kızlara, ben 1 2 soruyu getiriyorum, 1 2 güldürüyorum ardından neyse oruç vs. vs. diyip yüzlerine kapatıyorum. Konu dışını keşfettiğimden beri kızlara olan yeteneğimi kaybettim beyler yardım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.