J

Binbaşı
23 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
40 üye
Görüntülenme (?)
165 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
Acer Laptop Şarj Kesme Problemi Hk.
Selamlar arkadaşlar. 2016 model acer markalı laptopumu sorunsuz olarak 4 yıldır kullanıyorum. Pandemi dönemi ile birlikte can sıkıntısından oyun oynamaya başlayınca bilgisayarımda bir sorun ortaya çıktı.
Oyun oynamaya başladıktan 10-15 dakika sonra bilgisayar aşırı ısınıyor, fanlardan gelen ses artıyor ve makine şarj kesiyor. Kabloyu takıp çıkardığım zaman tekrar şarj almaya başlıyor ancak 2 dakika içinde tekrar şarj kesiyor ve böyle bir döngüye girerek beni çileden çıkartıyor :)
Bilgisayar soğuyana kadar da bu problem devam ediyor. Makine sıcak olduğu sürece şarj kesiyor, pilden yiyor. Böyle olunca da aşırı yavaşlıyor. Bataryayı çıkarıp oyun oynamayı da denedim. Böyle oyuna girince de makine ısındıktan sonra şarj kesiyor ve direkt kapanıyor.
Bu sorunun bir çözümü var mıdır ? Tavsiyelerinizi beklemekteyim. Teşekkürler.
J
6 yıl
Acer Laptop Kablosuz Bağlantı Problemi.
Merhaba arkadaşlar. Acer Aspire E-15 laptop kullanmaktayım. Sorunum bilgisayarımın wifi ağlarına bağlanmakta yaşadığı sorun.
Acer'in kendi sitesinden makineye uyumlu tüm driverları indirip kurmama rağmen wifiye bağlandığım zaman 2 dakikada bir bağlantı kopuyor ve sorun giderme yapmadan tekrar bağlantı kurmuyor. Bu kısır döngü sürekli böyle devam ediyor.
Modem ile alakalı bir sorun yok çünkü yan odadaki arkadaşım modem ona daha uzak olmasına rağmen böyle bir sorun yaşamıyor. ( Dell marka laptop kullanıyor )
Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.