B

Yarbay
08 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
GOLF 6 ARACIM HAKKINDA
Merhaba arkadaşlar, siyah renk Golf 6 2012 model benzinli düz vites highline sahibiyim. Aracımda bisiklet taşımak istiyorum 2 adet, bunun için araca zarar vermeyecek bir aparat tavsiye eder misiniz?

Bir de aracımı maddi nedenlerden dolayı istemesem de satmak durumunda kalabilirim. Aracım 31 bin km'de, bu yaz yapılan son bakım hariç tüm bakımları serviste yapıldı. Aracın 2. sahibiyim. Benden önceki sahibinin park etme ve şehir içi kullanımda sakarlığından dolayı araçta arka tampon, benzin kapağı, sağ veya sol (ikisinden biri emin değilim) ön çamurluk değişmiş ve muhtelif yerlerde boya var. Bende iken de köpeğe çarpma sonucu ön tampon altı ızgara ve klima radyatörü değişti. Araçta boya ve değişimler sadece ama sadece doğuş otoda yaptırıldı. Araç siyah renk, iç döşemeler bej ve araç genel olarak tertemiz durumda. Bu şartlar doğrultusunda aracıma en az ne kadar istemeliyim acaba, lütfen bir fikir verebilir misiniz?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

Not: Bu arada ben aracı 25 binde 49.000 Lira'ya aldım.
B
10 yıl
CLIO 3 HAKKINDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
Merhaba arkadaşlar, zaman sıkışıklığı sebebiyle yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bir tane Clio 3 buldum özellikleri şöyle.
1.2 extreme edition
33.000 km
hasar kaydı yok
Temiz
Fiyat 28.000 TL

Sis farı, deri direksiyon, çelik jantlar ve hız sabitleyici gibi bu sınıf için iyi sayılabilecek ekstraları var.
Aracı eşime alacağım, kendisi biraz acemi şofördür

Sormak istediklerim:

-Fiyat bu araç için uygun mu, normal mi, yoksa pahalı mı?
-Bu aracı eşim rahat kullanabilir mi?
-Aracı nasıl test edebilirim, yani nerelerini test etmeliyim
-En önemlisi Bursa'da hangi ekspertize götürmeliyim, ortalama ekspertiz ücretleri nedir?

Satıcı bugün öğlene kadar haber bekliyor, ikinci el araba ile ilgili hiç tecrübem olmadığı için fena halde strese girdim, lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Çok teşekkür ederim.
B
10 yıl
Leon 2011 TDI DSG kullanan arkadaşlardan yardım
Arkadaşlar merhaba,
Sıfır olarak aldığım aracım 23000 Km'de. Alma aşamasında DSG hakkında çok çelişkili yorumlar okumuştum, bunlardan beni en çok korkutanı şanzımanın arıza yapıp 18-20 bin TL civarında masraf çıkması.
Şu an arabam daha yeni 3 yılını doldurdu, maşallah her şeyinden bilhassa DSG şanzımandan çok memnunum ama şu elimde kalır korkusu hala geçmedi.
Bununla ilgili bildiğiniz duyduğunuz veya bizzat yaşadığınız bir şeyler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Bunun dışında aracım ilk defa dün seyir esnasında lastik basınç uyarısı verdi, hemen ilk benzinciye çektim, yakıp deposunun kapağının arkasında yazan değerlere göre hava bastım, daha doğrusu benim değerler yazandan hep yüksek çıktığı için basıncı düşürmüş oldum. Bu arabaya Bursa doğuş oto dışında hiç bir yerine asla müdahale edilmedi. Uzun lafın kısası arabamın ideal basınç değerleri nedir, ya da siz hangi değerlerde kullanıyorsunuz?

Teşekkürler.
B
10 yıl
Nokia purity (MONSTER) WH-920 kulaklık
Arkadaşlar uzun zamandır kaliteli kulak içi kulaklık araştırıyorum ve az önce ekopasaj isimli siteden Nokia purity wh-920 Monster kulaklık siparişi verdim. Fiyat 139 lira ürün de genpa çıkışlı ama genpanın kendi sitesinde aynı ürünün fiyatı 249 lira. Nasıl iş anlamadım ama bekleyip göreceğiz bakalım. Hoş hepsiburada sitesinde şu anda büyük kampanya var 80 lira ama sadece pembe renk kalmış:)
Neyse benim sormak istediğim şey sizce iyi mi yaptım yoksa kötü mü yaptım? Kullanan ve kalitesi hakkında bilgi verebilecek kimse var mı?

Adres
B
10 yıl
Labrador yavrusunu vermek zorundayım
3 gün önce Bursa'da çiftlikten 3 aylık dişi labrador yavrumuzu aldık ancak eşimde alerji çıktı. Maliyetinin yarısına vereceğim.
B
11 yıl
PARK HALİNDEKİ ARACIMA ÇARPTILAR
Merhaba arkadaşlar,

Konuda bahsettiğim gibi biri kapımın önünde park halindeki aracıma çarpmış. Adam gibi davranıp ben sizin aracınıza çarptım falan demeden kaçıp gitmiş. Kamera görüntülerinden kim olduğu ortaya çıkacak ama sigorta işleri insanı çok uğraştırıyor, bu yüzden kaskomun mini hasar onarımından yaptırmam mümkün müdür acaba diye sormak istiyorum.

Aracım beyaz 2011 model leon.
Size hasardan biraz bahsedeyim.

Şoför kapısın tam orta bölgesinde yaklaşık 20-30 santim uzunluğunda kaporta göçüğü var. Aslında tam olarak göçük değil de çizgi gibi boya atması değil bildiğin metalde yamulma var. İnternetten bulduğum benim hasarıma yakın bir resim koydum. Benimki tam olarak böyle değil bir kağıdı ikiye katlayıp tekrar düzelttiğiniz zaman oluşan çizgi gibi düşünün.

Bu hasar sizce autoking'te tam olarak eski haline getirilebilir mi ve kaskomun mini hasar kapsamında bu tamiratı yaptırabilir miyim?

Teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
ACİL YARIMA İHTİYACIM VAR
Arkadaşlar itunes ile 4.3.3 olan sürümü (iphone 4) son sürüme yükseltmek istedik, backup aldı yazılımı indirdi sonra ekranda itunes ve usb resmi varken itunes birden durdu, telefonu retart etmemize rağmen açılmıyor. Telefon brick mi oldu nasıl kurtarabiliriz acaba?
Yardım edebilirseniz çok seviniriz.

Restart edince power+home 10 saniye basılı tutunca elma geliyor sonra tekrar itunes çıkıyor öyle kalıyor. Bilgisayarda itunes da artık cihazı görmüyor ne yapabiliriz?
B
11 yıl
IPHONE 5 İÇİN TAŞINABİLİR ŞARJ
Merhaba arkadaşlar.

Bu meretin pili çabuk bitiyor, taşınabilir ve iphone 5'in nazlanmadan şarj olabileceği taşınabilir bir cihaz arıyorum. Mümkünse en az 1,5 kez şar edebilecek kapasitede kolay taşınabilen bir cihaz önerisi alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.
B
11 yıl
Iphone 3GS batarya ve güç tuşu
Arkadaşlar vakti zamanında Turkcell'den kontratlı aldığım iphone 3GS'i son 1 yıldır hanım kullanıyor ama artık bataryası ölüyor ve güç (power) tuşu basmamaya başladı. Bunun dışında hala taş gibi telefon, eşim de severek kullandığı için Bursa'da bir serviste batarya ve tuş değişimi yaptırmak için fiyat aldım. Servis bana 3gs'lerde batarya değişimi sonrası iyi randıman alamadıklarını, 5 gün serviste kalması gerekeceğini söyledi. Güç tuşu ve batarya değişimi için toplam 150 TL ücret alacağını söyledi.
Benim sormak istediğim 150 Lira 3gs için yapılabilecek bir masraf ama bataryadan verim alamadığını söylüyor. Bu durumda da bu paraya değmez. Sonuç itibariyle 3g veya 3gs batarya değişimi yaptırıp da kullananların fikirlerini almak istiyorum.
Teşekkürler.
B
11 yıl
Apple\u0027dan orta direk telefon
Apple acaba orta segmente hitap eden bir telefon çıkarır mı merak ediyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.