L

Yüzbaşı
06 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
2500tl Bütçe
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2500 civarı bir bütçe var hangi telefonu önerirsiniz? Aklımda note 4, galaxy s5, iphone 6 ve iphone 5s var. Ama başka önerilere de acigim ya da bu seçenekleri de yorumlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
L
10 yıl
Sizce hangisi?
Nikon d3200
Canon 650d

Linkleri inceleyip fikir belirtirseniz sevinirim. Ayrıca bu fiyat aralığında(2000TL) başka tavsiyelerinize de açığım.
L
10 yıl
Sizce hangisi?
Nikon d3200
Canon 650d

Linkleri inceleyip fikir belirtirseniz sevinirim. Ayrıca bu fiyat aralığında(2000TL) başka tavsiyelerinize de açığım.
L
10 yıl
2000TL DSLR TAVSIYESI
Merhaba arkadaşlar 2000tl body+lens dslr fotoğraf makinası almayı düşünüyorum bu konuda tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim. Aklımdaki modeller Canon 650d, Canon 700d(ki 650dden pek farkı yok), Nikon d5200, Sony a58k. Modeller arasından Canon 650d en yakın gelen model. Net bir tarz belirtemem her tarz çalışıp anı yakalamayı planlıyorum.
Benim düşündüğüm modeller dışında da önerilerinize açığım.
Teşekkürler.
L
10 yıl
TOEFL ve IELTS
TOEFL ve IELTS ile ilgili bazı sorularım var.

http://forum.donanimhaber.com/m_93348845/tm.htm
L
10 yıl
TOEFL ve IELTS
Arkadaşlar TOEFL veya IELTS sınavına girmeyi düşünüyorum benim bu sınavlara giriş amacım CV'm de uluslararası nitelikte bir yeterlilik belgesine sahip olmak, İngilizcem ciddi anlamda iyi olduğu için sıkıntı yaşayacağım sınavlar değil. Benim sizden isteğim bu iki sınavdan hangisi daha önemli, sınav sonucunda alacağım belgelerin hangisi daha geçerli, bunun yanı sıra girenler varsa tecrübeleri konusunda bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. (internetten kendim de araştırma yaptım ancak ilk kaynaktan duymak en iyisi)
L
10 yıl
Harici Harddisk Güç Butonu Sorunu
Arkadaşlar bugün bir adet Western Digital Elements 2TB harici hard disk aldım gayet sorunsuz bağladım bilgisayara verilerimi attım içine ancak hard diskin arkasında güç butonu var açma kapama tuşu şeklinde ama bastığım zaman hiçbir şey olmuyor bu normal midir? Hard diski kapatmak için direk fişi çekiyorum zararlı mıdır?

http://www.hepsiburada.com/liste/wd-elements-2tb-35-usb-30-tasinabilir-disk-wdbwlg0020hbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd500800&categoryId=100225

aldığım ürün bu bu arada bimeksten aldım..
L
11 yıl
Elektro Gitar Önerisi Lazım
Arkadaşlar elektro gitara yeni başlayacağım dolayısıyla bir elektro gitar ve amfi almam lazım bunun için sizden öneri bekliyorum.

*Bütçe : 800tl max. (gitar+amfi)
*2. el düşünmüyorum.Ama yine de çok iyi tavsiyeler olursa gözden geçiririm.
*Tarz olarak epey değişken bir tarzım var Alternatif Rock, Indie Rock ve Blues çalmak istiyorum. Black Keys, RHCP. Aşırı sert tonlar istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler..
L
11 yıl
IP Çakışması
Arkadaşlar evde 2 notebook ve bir de kablosuz modem var. Zaman zaman iki notebook aynı anda internete bağlanmaya çalıştığımızda kablosuz ağ bağlantısı var olarak gözükse de notebooklardan birisi internete bağlanamıyor. Bazen de birinin bağlantısı kesiliyor. Buna IP çakışmasının neden olduğunu düşündüm ve bilgisayarlara statik IP vermeyi denedim ancak bu sefer de hiç bağlanamadım, ya sorunun kaynağı başka ya da ben bir yerde hata yapıyorum. Sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum...
L
11 yıl
Elektro Gitar Tavsiyesi
Arkadaşlar yakın zamanda bir elektro gitar ve amfi almayı düşünüyorum 600tl civarı bütçem var ne tavsiye edersiniz?

Tarz RHCP, Black Keys...Ve biraz daha sert olabilir...

Not: Bütçe 800e çıkabilir gerekirse.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.