A

Yüzbaşı
17 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Türk Telekom Yalın internet kurnazlığı.
Merhaba arkadaşlar size de böyle bir uygulama yapıldımı açıkçası merak etmekteyim.

15 Aralık 2018’de TurkTelekom ile devam etmekte ve bitmeye yakın olan taahhüt’ümü müşteri hizmetleri ile telefonda konuşarak +2 yıl daha taahhüt vererek 72.90 tl’ye anlaştım. Dün anlaşmanın 78.90 tl olarak devam ettiğini öğrendim ve telefon kayıtlarının dinlenmesini istedim.

Telefon konuşmaları dinlenip geri dönüş yapıldı. Ve haklı olduğumu öğrendim tabii beklendiği üzere 72.90 tl üzerinden devam edeceğimi düşünürken yine müşteri hizmeteri çalışanı bana arkadaşının eski bir kampanyayı uyguladığını bunun geçersiz olduğunu iletti.

İsterseniz 5 gün içinde üyelik iptal işlemi yapabileceğimi iletti. 5 gün içinde iptal işlemi başlatmazsam 78.90 tl üzerinden fiyatlandırmanın devam ettirileceğini söyleyip telefonu kapattı. Nereye başvurduysam bu soygunu durdurmadım.

Meblağ büyük değil 6 tl aylık ama bunu ilerde 78.90 değil 109.90 ‘a çıkarmayacağını nereden bilebiliriz?
A
8 yıl
Hasar kaydının yüksek çıkması
İyi forumlar,
Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.
Ben hanım ve ufaklık 35-40 la giderken bir kaza geçirdik.
Arkamda ki araba sol arka çamurluğuma vurunca benim araba dönüp kaldırıma çıktı servise çektirdim aracı. Sol arka kapı ve çamurluk değişti, direksiyon mil'i değişti sol ön kapı ön tampon düzeltildi ve amortisor işlem gördü bunun üzerine araba 1 ay kadar serviste kaldı. 16 bin tl kadar bir para (hasar) çıktı kaskodan yapıldı benimde anlamayacağım üzere ilk etapta 5 binlerden bahsederken. Arabanın kasko değeri zaten 34 bin aracı teslim aldım bir sıkıntı yok bayada sürdüm yani eskisinden daha iyi. Ama internette bakınca bazılarının araçlarının perte çıkarıldığını ama söylenmediğini falan okudum bir bilgisi olan varsa söylerseniz sevinirim. Bir yere başvurmalımıyım? Saygılar...
A
8 yıl
Arka Sileceğin Olmaması Muayeneye engel mi?
Benim arka sileceği mahallede ki çocuklar söküp koparmış bende sipariş verdim boyu biraz uzun geldi. Bende zaten kullanmıyorum diye takmadım. Muayenede sıkıntı olur mu? Yeri var belli duruyor. Acaba ilk geleni alıp taksam mı? Ne dersiniz iyi forumlar...
A
9 yıl
Fenerbahçe Orobüsüne Silahlı saldırı
Arkadaş bu nasıl bir kindir nasıl bir insanlıktır bu nedir arkadaş neyin derdi bu? Adamlar Fenerbahçe takımını taşıyan otobüse pompalı silah ile saldırmış takım oyuncularında birşey yok ancak polis vurulmuş malesef.
A
9 yıl
FB-GS maçı hakemi açıklandı!
Cüneyt Çakır yönetecek maçı yorum sizin.
A
9 yıl
Kaybolan Fatura ve garanti sorunu?
Hanımın telefonu LG P895 VU arıza ana kartta imei ye göre 2014 kasımda telefonun garantisi bitmiş görünüyor ancak bu üretim tarihi baz alınarak hesaplanıyormuş telefon da ilk aldığımızda çektiğimiz foto duruyor, 10 şubat kredi kartı özetinide çıkarttık 8 şubat görünüyor işlem. Başarı Ticaret sitesinde ise imei sorgulamada teşefonunuz başarı iletişim güvencesi altındadır ancak lg servis illa ki fatura diyor evde bulamıyorum maalesef aldığım yerde cuma bulamadı ptesi ye kaldı ben servise 6 şubatta verdim baz alınan tarih o olacak biliyorum lakin faturayı bulamazsam ne yapacağım bilmiyorum bir fikri olan?
A
9 yıl
27-32 bin TL ye araç tavsiyesi
İyi forumlar arkadaşlar öncelikle kafamda ki seçenekleri sunayım diğer mantıklı tekliflerede açığım.
1- Mitsubishi COLT 1.3 Otomatik
2- Renault Clio 3 1.5 dizel otomatik
3- Golf 4 1.6 Hitler Otomatik artı LPG (130-150 K km)
Görünümü ile beni en çok cezbeden Golf 4 birtnae buldum sol çamurluk değişmiş 148 binde 6-7 bin hasar kaydı var tek kaza ile değil tabii ki aracı eşimde kullanacak ve yakıt az yakmasını istiyoruz Özellikle Golf hakkında bilgisi tecrübesi olanlardan da yorum almak isterim. Herkese selamlar...
A
9 yıl
Bu fotoğrafa baktığınızda ne hissediyorsunuz?
Evet beyler bu tip görüntülerle Afganistan da askerlik yaparken çok karşılaşmıştım çok yıpranmıştım o zamanlarda. Konu dışı genelde geyik makamıdır ancak içinizde merhamet besleyen insanlarda çoğunlukta Dünya nereye gidiyor milyonlarca çocuk neden ne için öldürülüyor yada sakat bırakılıyor yada neden yetim kalıyor? Sadece sizinle bir nevi dertleşmek istedim selamlar...
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Honda Civic 3K mi Audi 1.6 102 hp 3K mi?
Arkadaslar iyi forumlar.
Bayadir arac bakiyorum cok araba baktim eledim eldim son bir kac model kaldi aklimda sizce,
Honda Civic sport mu almaliyim 2004_2005 model yoksa Audi a3 Sportback 1.6 102 hp 2004 model mi almaliyim?
Modellerin ikiside 3 kapili Honda Typer gibi duruyor.
Bu arada performan hususunda Audo nin o motoru hakkinda cok olumsuz seyler okudum. Gercekten o kadar kotumudur? Performansi severim ancak oncelik tabii kide guvenlik.
Herkese saygilar...
A
10 yıl
24-26 bin tl araç tavsiyesi.
Bu sabah malum siteye otomatik Getz 1.4 doch start aracımı koydum öğleden sonra satıldı yarın sanırım satışı olacak.

üstüne fazla koyacak param yok bana lazım olan;
az yakan otomatik kronik sorunu olmayan bir araç tavsiyesi verirseniz sevinirim.
araç max 26 bin tl olmalı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.