F

Yarbay
14 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
358328 Gün Cezalı
356380 gün 9 s. 6 dk.
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
Iriver H10 Arıyorum. Yedek parçalık
Bozuk veya çalışır farketmez. Yedek parça olarak kullanmak üzere İriver h10 arıyorum. Elinde olup satmak isteyenler lütfen iletişim kursunlar. Acil ihtiyacım var. Ne yazık ki yedek parça da yok piyasada.
F
8 yıl
...
F
8 yıl
IPS ekranlı notebook
IPS ekranı olan notebook tavsiyesi istiyorum. bütçe 1500 civarında. İkinci elini bulursam alabilirim. Lenovo Yoga var ama kasa klavye kalitesine güvenmiyorum. Bir kaç kez inceledim. Macbook Pro Retina da güzel ama çok pahalı. n550jk bilgisayarım vardı ağırlığı fazlaydı sattım. Şimdi hafif IPS ekranı olan bir çalışma bilgisayarı arıyorum. Oyun için değil. MSATA olmazsa iyi olur çünkü kullandığım SSD Sata girişli ve boşa çıkmasını hiç istemiyorum. Genelde IPS ekranlı cihazları Msata olarak üretiyorlar o yüzden söyledim. Aklınızdakileri paylaşırsanız çok memnun olurum.
F
8 yıl
Dizüstü Hiçbir Ayarı Kaydetmiyor
Bilgisayar Oyunlar, intel ekran kartı arayüz ayarları, ses ayarları dahil yaptığım hiçbir ayar kaydetmiyor. Cihazı yeniden açınca hepsi sıfırlanıyor. Bunun nedeni konusunda yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
F
8 yıl
İntel ekran kartı ayarları
İntel ekran kartı ayarlarından yenileme hızını 40 hz'den 60 hz yapıyorum kaydedip çıkıyorum ama bilgisayarı kapatıp açınca yine 40 hz'ye düşüyor. Bunun nedeni bilen yardımcı olabilecek var mı?

Sistem:

i5 4200H

hd 4000

Asus x550jk bilgisayar.

Teşekkür ederim.
F
8 yıl
Dizüstü Önerisi İstiyorum
İPS ekranı olan klavyesi aydınlatmalı sağlamlık ve kalite sunan bir cihaz arıyorum. Ortalama bir sistem olması yeterli. Kullanıcı deneyimi yüksek bir cihaz arıyorum. Batarya ömrü de iyi olmalı. Var mı bildiğiniz böyle bir notebook? Teşekkür ederim şimdiden.
F
9 yıl
Asus X550JK USB 3.0 ÇALIŞMIYOR
Ne yapmamız gerekiyor usb 3.0 girişleri çalışmıyor. Usb 2.0 olarak çalışıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Ne denediysem olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
F
9 yıl
Ipad uygulama silme
Ipad de uygulama silmeye şifre koymanın bir yolu var mı? Cihazı kullanması için verdiğim kişiler uygulama silmesin istiyorum.
F
9 yıl
Ipad mini 2 klavye sorunu
Ipad mini 2 iOS 8.1.2'de klavye tuş basmalarının neden görünmediğini bilen var mı? Beni deli ediyor. Tuşa basıp basmadığımı anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
F
9 yıl
Türksat Kablo TV Adını Hatırlamadığım Belgesel
Geçen ay KAbloTV'de izlediğim bir belgeselin adını bulmaya çalışıyorum. Belgesel Mısır uygarlığından binlerce kilometre uzakta olan başka uygarlıklar arasındaki çok belirgin benzerlikleri dile getiren bir yapımdı. Ama adını öğrenemeden bir kez izledim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.