V

Yüzbaşı
09 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
4 hafta
Yeter yahu bu seçim çalışmalarından bıktım.
Bıktım yahu ofisim ana cadde üzerinde . Zırt pırt son ses araçlar geçiyor. Çalışılmıyor yahu. Yarın bitiyordu sanırım kurtulacağım.

Seçimlerde illallah ettiriyorlar adama ya.
V
12 ay
Google işletme karşılıklı yorum.
İşletme hesabım için karşılıklı olarak yorum yapabiliriz. Yorum için özel mesaj olarak işletme linkinizi verin.
V
9 yıl
Rönesans krallıkları oynayan kaldı mı?
2008 civari falan oynuyordum.sonrasında bıraktım şimdi tekrar oynamaya başladım.var mı oynayacak veya oynayan?
V
9 yıl
Ataşehir migrosa kadıköyden nasıl gidilir
Soru başlıkta açık.Yardımcı olursanız sevinirim.
V
11 yıl
İngilizce hazırlık için ders anlatım videoları.
Evet arkadaşlar hazırlık okumak istemiyorum.1 ay çalışıp geçmeye çalışacağım.Peki bildiğiniz konu anlatım siteleri var mı?.0 değilim ingilizcede.sadece kuralları unuttum tekrar amaçlı.
V
11 yıl
Edb-coğrafya hakkında.
Tmyim.Edebiyattan bitirdiğim kaynaklar;

Pianalitik edebiyat soru bankası, Esen Edebiyat Soru Bankası, Sınavın Dershane Serisi Soru bankası ve elimde zaferin edebiyat soru bankası var.Bunların haricinde bir de güvender çözmeli miyim yoksa bu kadarı kafi denemelere mi başlasam?.

Coğrafyadan ise;

Gene pianalitik coğrafya soru bankası,Uğur coğrafya soru bankası ve fem coğrafya soru bankası bitirdim.Coğrafyadan başka kaynak alıp çözmeyi düşünmüyorum.Deneme alır çözerim diyorum?.Yoksa bir kitap daha mı çözmeliyim?.
V
11 yıl
İnternetteders.com hakkında bilgi.
Bu siteden çalışmayı düşünüyorum limit-türev-integrali.Fakat integral 12 kredi diyor.12 krediye içindeki tüm dersleri izleyebiliyor muyum.Veya bi kere izledim tekrar integrali dinlemek istersem gene 12 kredi mi gidiyor?.Yardımcı olursanız sevinirim.
V
11 yıl
Yol gösterici birini arıyorum.TM Hakkında..
Öncelikle kendimden bahsedeyim.Üniversiteyi dondurmştum sene başı tekrar gireceğim bu nedenle puanım kırılıyor.18 puan gelicek okuldan.

Hedefim tm1 de 90-100 bin civari.

YGS'de 89 bindeyim.Lys adına ise suanda eksik olduğum konular;

Edebiyat - Batı edebiyatı ve Akımlar (2 günü var bunun)

Mat2 - Limit Türev İntegral.

Coğrafyam tamam.

Geometrim ise 0.


Evet öneri istiyorum bu saatten sonra napmalıyım.Mat2 de önceki konularda tamam hissedemiyorum bir türlü kendimi.Tekrar etmeye kalkarsam diğer konular eksik kalıcak.

Mat2 de fem ve kartezyen Q serisini (Mavi) çözüyorum.Bu ikisi yeterli diye düşünüyorum ama...

Edebiyatta ise 1-2 kitap bitirdim.Suan eseni çözüyorum o da biter yakında.Sonrasında ise denemeye mi başlayayım yoksa güvender-palme alıp bunları da mı çözmeliyim?.

Coğrafyada ise dershanenin verdiği kitabı bitirmiştim.Sene başında ygs-lys coğrafya femin bitirdim.Simdi de uğuru çözüyorum.Uğuru bitirdikten sonra başka bir coğrafya kaynağına gerek var mı?.Yoksa denemelere mi başlamalıyım?
.


Okuyan yardımcı olan arkadaşlara simdiden teşekkürler.
V
11 yıl
Tm\u0027yim geometri yapmam lazım.
Malum baya az kaldı.Geometrim 0.Diğer derslerde sıkıntım yok.Hedefim de 10 net geometriden.Fakat nasıl yapacağım hakkında bilgin yok.Nasıl çalışayım?.Karekök 0 geometi aldım o da işe yaramadı. :(
V
11 yıl
Gececi tayfadan akıl istiyorum.
Geçen sene bir üniversiteye yerleştim.fakat memnun değildim.ve dondurdum tekrar hazırlanıyorum.ama okul puanım 18 gelicek.

ygs5 te 89 bindeyim lys konusunda ise geometride sıkıntılarım var.Hiç bilgim yok denilebilir. açı sorusunu bile yapamayabiliyorum bazen.Okul puanımdan dolayı bir türlü kafam da rahat değil.

Hedefim de lys1 de 100k.Olur mu dersiniz geometrisiz?.Yoksa olmaz yapabileceğin konular şunlardır deyip bana öneri verirseniz en azından onlara bakayım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.