B

Yüzbaşı
18 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Bir bekçinin nasıl bu kadar yetkisi olablir?
İçişleri Bakanlığı twitter sayfasından aldım. < Resime gitmek için tıklayın >
B
4 yıl
Rölantide gelen ses
Bu ne sesi olabilir arkadaşlar? Bugün farkettim daha yeni. Gaza basınca kesiliyor. Araç chevrolet cruze OV 2012 model. Ses videoda ekli.

rölantide gelen ses
B
4 yıl
Tahmini masraf
Yüksek kasa kamyonetin demirine sürttüm çıkarken ve sağ kapı ilkten açılmıştı ama şimdi açılmıyor. Ne kadar tutar acaba?

Araç Cruze 2012 hb, usta yapacak, kasko değil.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
4 yıl
Rami civarı ekspertiz önerisi
Beyler ve bayanlar yeşiloto uzak ve trafik var. Nereye gitmek lazım rami Eyüp civarı?
B
4 yıl
Samsung 55 Nu 8000 altyazı problemi
En sevdiğim serilerden biri olan Witcher, muhtemelen sizin de farkında olduğunuz gibi yakında yayınlandı. Kitapları tekrar okudum; işlerimi hallettim; köpeğimi gezdirdim; perdeleri kapattım ve geldim oturdum TV başına. İll 10 dakikada zaten tüyler diken diken...

Her neyse konuya gelirsek,
Renfri ve Geralt'ın dere başında konuştukları sahnede
karanlık olmasından dolayı altyazılar çıktığında tüm ekran aydınlanmaya başlıyor. O kadar irite edici ki. İnternette bakındım hemen ama bir kesin çözüm yok. MH'yi aradım; servis yönlendirdiler.

Bir şey yapabileceklerini hiç sanmıyorum Ne önerirsiniz arkadaşlar?

Not: Üst kısımda çok hafif spoiler sayılabilecek bir bölüm var. Kitapları okuduysanız açabilirsiniz.
B
4 yıl
Mercedes Benz B 180\u0027i nasıl bilirsiniz?
2013-2014 yarı ya da tam otomatik alayım diyorum da 100 bin civarına. İlk arabam olacak. Önerir misiniz acaba? Şehir içi haftada 1-2 ayda 1 de uzun yol kullanılacak. 2 kişi kullanılacak çoğunlukla. Bütçeyi belirttim eğer başka öneri olursa açığım. Boyum uzun onu da dikkate alın lütfen.
B
5 yıl
İmamoğlun\u0027dan efsane geri dönüş
Onaylanması lazım tabi ama güzel 😁👌

Dün Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirilen, Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanlarını kabulünde yaşanan 'kırılan sandalye' polemiğinin detayları belli oldu. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yaşanan konuşmayı anlattı ve İmamoğlu'nun sandalyesinin iki kez değiştirildiğini söyledi.
________

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığında; 29 büyükşehir belediye başkanını ağırladı. Toplantıda ilginç bir olay da yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan salona girerken tüm belediye başkanları daha önceden hazırlanmış üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu sandalyelerden ayağa kalktılar.
İMAMOĞLU DÜŞTÜ!
Erdoğan’dan sonra yerlerine oturan başkanlardan Ekrem imamoğlu’nun oturduğu sandalyenin ayağı kırıldı. İmamoğlu yere düştü.
“İKİNCİ KEZ OTURDUĞUMDA DAHA SAĞLAM OTURUYORUM”
Hemen düştüğü yerden kalkan İmamoğlu’na, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Biz bir şey yapmadık sen sandalyeyi kırdın. Bu israfa girer.” diye seslendi. Gülüşmelerden sonra İmamoğlu yeni getirilen sandalyeye otururken bu sözlere “ikinci kez oturduğumda daha sağlam oturuyorum” diye yanıt verdi.




link
B
5 yıl
Yeni VW logosu
Ne düşünüyorsunuz? Güzel gibi duruyor. Artık ilanlarda yeni kasa yerine yeni logo görürüz gibi

< Resime gitmek için tıklayın >logo
B
5 yıl
İlân düzeni hk.
Bu tarz yazımlı ilanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir? < Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
Boy ve araç arasındaki bağlantı
Beyler boyum 1.93 ve temiz, ikinci el, otomatik ve benzinli, çok yakmayan B-C sınıfı araçlar bakıyorum. Fiyatı 100bin lira civarında bir kerr satın alıp yıllarca kullanabileceğim içindeyken ve inerken dev gibi görünmeyeceğim araç tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bir ara motosiklet bakıyordum ve onda da sırf üzerinde at uzvu gibi görünmemek için 200-250lik racing modellere bakamamıştım.

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.