S

Yarbay
24 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
197 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
24.08.2013 Karantina başlangıcım
Gün gelip tüm dünyanın ne yaşadığımı anlayacağını empati kuracağını düşünmezdim.

Doğuştan kas hastası olarak (dmd) ağır Zatürre(Pnömoni) atlattım sıradan grip bile olmam yasak o yüzden tıpkı bu korona gibi izole hayat yaşıyorum. umarım bazıları empati yoksunluğunu artık çekmez
S
4 yıl
Selçuk KESKİNGÖZ giydiği tişört nedir?
ışıkta belirgin olan yıldırım gibi baskılı bu tişört markası nedir bilen var mı?
video aşağıda

Videoyu izlemek için tıklayınız
https://www.youtube.com/watch?v=Cdj4fYvOgQw
S
5 yıl
Dükkan kapısı için reklam tasarımından anlayan var mı
Dükkan kapısı için reklam tasarımcısına ihtiyacımız var yapılacak iş görselde ki örnek gibi olacaktır fakat farklı konuda yapılacaktır.
profesyonel beklentimiz yok ilgilenen kişiler iletişime geçebilir

Samet İmer
0 531 890 95 08

< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Sandık tipi derin dondurucu (UYGUN FİYAT)
Uygun fiyatlı, sandık tipli, hacmi geniş, beyaz renkli derin dondurucu ne alabilirim?
S
6 yıl
Ağustos ayı balayı tavsiyesi yardım lütfen
8 ağustos giriş 5 gün veya 1 hafta sürecek
Yurtiçi olursa kişi başı 2 bin geçmeyen
Yurt dışı olursa kişi başı 3500 geçmeyen
Denizi olan balayı için yer tavsiyesine acil ihtiyacım var
S
6 yıl
Snapdragon 845 \u0026 Exynos 9810
Snapdragon 845'li S9 Plus'ın Performans ve Pil Testleri Yayınlandı
http://www.webtekno.com/snapdragon-845-li-s9-plus-in-performans-ve-pil-testleri-yayinlandi-h43808.html

Şahsi görüşüm farklı farklı testlerin farklı farklı sonuçları yerli ve yabancı sitelerde dönüp duruyor
Bakmamız gereken esas mesele
qualcomm snapdragon 845 üzerinde ne kadar kafa yoruldu ne kadar optimize edildi
samsung Exynos 9810 üzerinde ne kadar gelişme sağladı kaç cihazda kullanılacak

Bunları ele aldığımızda diğer markaların büyük çoğunluğu Snapdragon 845 kullanacak uygulamalar, oyunlar, buna daha fazla optimize edileceği için kullanıcı deneyiminde daha akıcı daha stabil işler çıkartacaktır.
Tıpkı apple kendi işlemcisine optimize edilmiş uygulama yaptığı için kusursuz deneyim sunması gibi.

Bazı yabancı kaynaklarda samsung'da üst düzey göreve sahip kişilerden alınan cevaplar 9810 biraz aceleye geldiği note 9 veya adı 10 olarak mı çıkar bilinmez sıradaki note ile bu sorunları giderip yazılımsal biraz daha zorlayıp eksik kaldığı yönlerde de 845 önüne geçmek, hedefleri bu şekilde olduğuna dair bir çok kaynak mevcut.

Sentetik testlerde 9810 pili daha iyi gittiği yönünde çıksa da kullanıcı deneyiminde 845 batarya kullanımı daha başarılı olduğu yönünde görüşler hakim.

Sonuç olarak isteyen istediğini alsın güle güle kullansın
S
6 yıl
Uzun Batarya Ömrü için Dikkat Edilmesi Gerekenler
Batarya ömrü konusunda gerçek anlamda ömür açısından tavsiye arıyorsanız dikkatlice okuyunuz.

Telefonu en az 2 yıl kullanırım bu sürede bataryam en az nasıl yıpranır diyorsanız dikkat etmeniz gereken 3 şey var

1. Acil bir durum yoksa hızlı şarj modunda kullanmayın bataryaya ilk 30dk 9v şoku vererek anı kurtarmak adına şarj işlemi gerçekleşir bu durumda normal şartlara göre batarya daha çok yıpranır

2. kablosuz şarj kullanmayın, kablosuz şarj yapısı gereği ısı açığa çıkmakta ılıman bile olsa bataryanız gereksiz ısıya maruz kalmaktadır bu yüzden bazı şarj cihazlarına fan konmaktadır ama bu çözüm değildir

3. 5v 1a gücünde şarj cihazı edinin apple standart adaptörü de olabilir, veya usb 3.0 çıkışlı bilgisayara sahipseniz o çıkış üzerinden bir kaç kez şarj ediniz emin olunuz hem şarj esnasında batarya ısınmadığı için 2 3 yıl çok az yıpranma sayesinde bataryanızın kondisyonu yerinde olacak. hemde ani şoklanmadan şarj ettiğiniz için gün içinde şarjınız daha uzun dayanacaktır.

denemesi uygulaması bedava deneyin görün gün içinde bataryanız daha uzun süre dayandığını göreceksiniz.

zaten yıl olmadan telefon değişen biriyseniz bu önerilerin sizin için bir anlamı yok. teknik konulara girip kafanızı karıştırmamak adına bu şekilde özetliyorum
S
6 yıl
Samsung s9 iphone 8 deneyimlerim
Her zaman bir inceleme yaparken, kendi tecrübelerimi yazmadan geçmişte neler kullandığımı kısaca belirten biriyimdir yine öyle yapacağım

Akıllı telefon dünyasına nokia n8 ile girip, Note 1, Note 2, Note 5 dolu dolu uzun yıllar kullandıktan sonra, son 1 yıldır sosyal hesap kullanmayı bıraktığım için büyük ekranlı telefon kullanmak gereksinimim kalmadı ve pratikte tek el kullanmak zor gelmeye başladı.

Keskin bir dönüşle note 5 bırakıp iphone se aldım 4” ekrana düşünce klavyede bir süre alışamasam da en rahat kullanıp beğendiğim telefon oldu.
Fakat ois olmayışı ve ön kamera durumundan dolayı 2 ay kullanıp iphone 8 aldım boyut, kamera, klavye, seve seve kullandım apple sisteminde ekran kapalıyken pili çok az tüketmesi sayesinde 2 3 gün sonra şarj ettiğim günler çok oldu (sosyal medya pil düşmanı) olduğunun en basit örneklerinden biri olduğunu görüyoruz. Hep sosyal medya diyorum gündem takibi için twitter, forum, sözlükleri takip ediyorum, köşe yazıları okuyorum telefondan.
iphone 8 maceram 4 nisan günü son buldu, sebebi şimdiye kadar başıma ilk kez gelen ekranı çizildi, kılcal küçük bir göze batmayan alan olsa da takıntılı biri olduğum için satıp Samsung Galaxy S9 SM-G9600 kodlu dual sim 845 li işlemciye sahip siyah renk cihazı aldım
Bu arada birçok telefon deneme amaçlı bazısı 30dk bazısı birkaç saat kendime göre deneyimlerim var piyasa takibim iyidir.

Şahsi olarak s9 kullanmaya başladıktan sonra kısa zamanda deneyimlerim
1. Ekran zaten herkes tarafından bilinen şahane bir kaliteye sahip note 5 den sonra amoled çok yol kat etmiş, uyarlanabilir ekran modu hiç oynanmadan gözüme hoş geldi o şekilde kullanıyorum, ilk kez bir telefonu %50 seviyesinde auto mod da kullanıyorum genelde note kullanırken %75 civarı seviyede kullanırdım.

2. Kullanılan malzeme kalite hissiyatı şimdiye kadar kullandığım en çok kalite hissi veren cihaz diyebilirim, uzunca kontrol ettim birleşme yerleri, tuş hissiyatı, ön kamera lens montajı, ahize duruşu kusur bulamadım, yada bana gelen montaj sıkıntısız yapılmıştı bilemiyorum. Normalde kılıf kullanmayı sevmem ama iphone 8 çizilme olayından sonra kutudan çıkan şeffaf kılıfı kullanmaya başladım şıklığı çok da bozmadı ele daha sağlam oturuyor.

3. Kamera becerisi akşam olsun gündüz olsun bence şuan piyasanın en iyisi ve note 5 den sonra bu sürede kamera menüsü çok güzel hale getirilmiş, otomatik mod becerisi bana göre kat kat geliştirilmiş, anında ortama, ışığa ve çekilen görselin mesafesini iyi seçip bir sonuç çıkarıyor bunun üstüne çok da bir şey söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum. iphone ile akşam performansını mukayese etmek iphone'yi ezmek olur

4. Çift hoparlör oluşunu bazı yerlerde yapmış olmak için yapılmış, ahize zorlanarak bir şeyler yapmışlar benzeri videoları izledikten sonra bende ön yargıyla Dolby atmos aktif ederek youtube müzik kanallarına girdim abartısız şimdiye kadar yüksek ses ve temiz bass etkisi verebilen en iyi sese sahip, şuan evde note 5 iphone 7 ipad var kendim 4 ay iphone 8 kullandım tamam onlarda temiz ses veriyor ama bu kadar yüksek ve eko etkisi asla onlarda yok. Şunu net diyebilirim ki zorlama işi olmamış hakkını vermişler bu sesi beğenmeyip diğer amiral gemileri daha üstün diyen biri fanboydur o net.

5. Batarya konusu için bir şeyler söylemek için henüz çok erken zamanla detaylı tecrübelerimi paylaşırım fakat kısa zamanda gözlemlediğim kadarıyla apple gibi ekran kapalıyken pil tüketimini çok iyi kontrol ediyor artık, benim çok şikayet ettiğim bir konuydu telefona gündüz 2 3 saat dokunmadığımda gece uyuduğumda durduğu yerde %4 %5 pil düşüşleri görmek cihaza duyulan güveni düşürüyor çünkü şarj %30 %40 diyor ama bu ne kadar dayanır konusu muamma kalıyordu. Ben bu durumu 845 işlemci olmasına bağlıyorum bir süre 835 li mi 6 denediğimde o da aynı şekildeydi durduğu yerde pil hızla azalmıyordu. Bakalım en az 10 15 doldur boşalt yaptıktan sonra düşüş eğilimi ne yönde olacak.

Rahatlığından dolayı Airpods kullanan biriyim uyum konusunda çok iyi çalışıyor kulaklığı kulağa taktığın an devreye girişi kullanan bilir kulaklık kulaktayken cihaz sesi kulaklığa aktarır çıkarıp masaya koyduğunuzda telefon hoparlörü aktif olur yani telefon çaldığında kulaklık neredeydi endişesi olmaz kulağında takılıysa zaten o aktiftir. apple eko sisteminden farksız sadece siri doğal olarak artık olmadığı için kulaklık komutları pasif.
Hemen gear s2 de tanıttım şimdilik her şey yolunda
Zaman geçtikçe farklı tecrübeler paylaşıyor olacağım

--------------------------


10 günlük aradan sonra tekrar batarya ile ilgili tecrübelerimi aktaracağım
İlk 2 gün kamera video emoji uygulama kurulumları derken her gün şarj ederek kullandım tam günü çıkarmaya yetti.
Standart kullanmaya başlayınca 48 55 saat arası bataryası dayandı 6 6.5 saat arası ekran süreleri elde ettim.
Kullanım detayları
Whatsapp web tam gün
Twitter
Yazar oku
Ekşi sözlük
Donanım haber (web üzerinden)
N11 mağaza yönetimi
Yandex disk (sürekli senkron)
E posta uygulaması (otomatik senkron)
Tinder + Connected2.me
Broadlink ev otomasyonu kumanda uygulaması e control, avize, prizler, köşe lambalarını açıp kapamaya yarıyor.
Samsung ks9500 tv kontrol etmek için smart view (genelde kumanda yerine telefondan kontrol ederim mouse işlevi gördüğü için)
Gear s2 bluetooth üzerinden sürekli bağlı
Clash of clans oyun
Gün içinde kısa telefon görüşmeleri
Nova launcher prime (çift dokunuş ile ekran kapatmak alışkanlığım olduğu için kullanıyorum) iphone ile yapamadığım için en çok aradığım özellik el alışkanlığı.
Ekran parlaklığı %50 otomatik
Always on display 19:00 00:00 arası programlı açık
İphone 8 ile Always on display hariç aynı işleri yaptığımda 40 48 saat arası kullanabiliyordum o yüzden batarya performansları hemen hemen s9 ile aynı, s9 biraz daha iyi ama fark atmıyor.
S9 daha büyük ekran, çözünürlük farkını batarya büyüklüğü ile dengelemiş gözüküyor
İphone 7 ve 8 modellerinin şarjından memnunsanız s9 da benzer hatta biraz daha fazla şarj ömrü sunuyor bu kesin
Bu testler %100 %5 şarj aralığında yapıldı batarya bitip kapanana kadar kullanılmamıştır.
S
6 yıl
Direk dansı yapan kedim
S
6 yıl
Selanik göçmeni olanlar Ana Konu
anne tarafım selanik göçmeni olduğunu biliyordum ama doğum yeri bilgilerine sahip değildim, büyük dedelerim oralarda ünlü şekerciymişler çoğu akraba ile iletişimler kopmuş soyu aynı memlekette çıkanlar bilgi paylaşımı yaparsa değişik bilgiler çıkabilir

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.bursaselanikgocmenleri.com/2015/10/kayalar-ptolemaida_3.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.