B

Yüzbaşı
27 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Bizim kulüp taraftarının cahil kesimden oluşması
Bilmiyorum fark ettiniz mi ama özellikle sosyal medyada en kuru gürültücü taraftar olarak görüyorum. Tamamı değil ama büyük bir bölüm böyle.
Yok Burak gelmesin efendi değil, yok Fabri gelmesin çöp Yok Babel kim arkadaş , şimdi de arda gelmesinciler çıktı. Onlara Şenol Güneş'in bi lafı var ya "oldu , başka bi arzunuz" öyle cevap vermek lazım.
Bir de bu arkadaşların genel bir özelliği var ki quaresma ile ilgili mantıklı bir eleştiri yaptığımızda argüman bulamayınca hemen "ayağının dışı canımızın içi tmm mı" demeleri.
Elindekinin kıymetini pek bilmez yani , cenk kendini parçalar 10 maçın 7si Harika oynar 2sinde normal 1 inde kötü oynayınca "ya bu adam anca yedek olur yazıklar olsun gomez nerdesin" ki bu cenk benim diğer takımlı arkadaşlarımın baya kıskandığı takımlarında görmek istediği bi adam ama bizimkilerde kafa Yok işte.
Neyse uzun lafın kısası diğer takım taraftarlarına hak vermiyor değilim bazen , Allah'a şükür bir bölüm taraftar akıllı da onlar sayesinde ayaktayız yoksa şimdiye ne Şenol Güneş kalırdı ne başka bir şey . Quaresma hem td hem Oyuncu olmuştu şimdiye onlara kalsa.
B
6 yıl
Lucescunun Shaktar maçını izlemesi
7 yerli oyuncu oyuncu oynatan Beşiktaş varken bu adamın gidip shaktar maçını izlemesi tam anlamıyla Türk halkının yüzüne tükürmektir. zaten sadece bir kukla olduğunu düşünüyordum ama şu hareketinden sonra kovulmazsa yazıklar olsun.
B
7 yıl
Mehmet topalı beğeniyor musunuz
Benim Fenerbahçeli arkadaşlarım bile beğenmezken , lig liderinin stoperi yerine bu adam stoper oynuyor sizin düşünceleriniz neler ?
B
7 yıl
Caner Erkin 7 maç 5 asist 🔥🔥🔥
Oyun stilini sevmesem de sol beki bırakmayacak gibi.7 resmî Maçtan 5 asist çok iyi. Adriano sağda caner solda çok güzel oldu , Gökhan Gönül adriano ile rotasyona girer dönünce bu gidişle.
B
7 yıl
BEŞİKTAŞ\u0027ın şampiyonlar liginde gruptan çıkmadı yalanı
Arkadaşlar neden bilmem ama Beşiktaş tarihinde hiç şampiyonalar liginde gruptan çıkmadı algısı var ve çoğu beşiktaşlı da bunu bilmeden araştırmadan inanıyor.

Aslında gercek olan şu Beşiktaş 1986-1987 sezonunda şampiyonalar liginde çeyrek finale çıkmayı başardı fakat bir sezon öncesinin kupa Galipleri kupası ve Ukrayna şampiyonu olan Dinamo Kiev'e deplasmanda 5-0 evinde 2-0 yenilerek çeyrek finalde veda etti. Artık alınan skorlardan mıdır statüden midir bilmem Beşiktaş sanki bu arenada hiç gruptan çıkmadı algısı yaratıldı.

Ayrıca o şampiyonalar ligi değil diyen arkadaşlar olursa Real Madrid bu kupayı 12. Kez kazandı diyoruz mesela gidip 3 kere şampiyonlar ligi 4 kere bilmemnekupası diye ayırılmıyor . Ya da Galatasaray Avrupa ligi kupasına biz bu kupayı kazanmadık demiyor yani.

Kısacası arkadaşlar eğer size daha gruplardan çıkamadınız diyen olursa 1986-1987 sezonunu söyleyin malum onlar zaten geçmişten bahsetmeyi çok severler. İyi forumlar .
B
7 yıl
stoper yerine sosa alınsın
ben tosice razıyım talisca ile 10 kişi oynamak yerine . Talisca takımı 10 kişi bırakıyosun tamam ama ekstra gol atmazsan 10 kişi bırakmanın hiç bi anlamı kalmıyor.Tosic ile idare edilebiliyor açıkları kapatılıyor ama talisca ile oynarken sadece taliscaya bel bağlıyoruz.
B
7 yıl
Caner Erkin geri döndü
3 maç 3 asist ve oynadığı maçlarda atak olsun savunma olsun çok diri. bazen fazla uzun topla oyun kursada şu an takımdaki en iyi oyuncu diyebilirim. böyle devam ederse adrianoya forma zor gözüküyor toparlanana kadar.
B
7 yıl
pozisyon vermeden puan kaybettik
evet arkadaşlar pozisyon vermeden maç kaybettik şaka gibi 2 gol atmışsın ama noluyor ediyor 2 tane uzaktan şut gol oluyor. Fabrinin bu uzaktan yediği 7 ya da 8. gol
B
7 yıl
Kayserispor\u0027un verilmeyen penaltısı
https://twitter.com/a_aslan80/status/897250285801877505

Arkadaşlar dün Beşiktaş forumunda 4-5 tane konu açıldı basında filan baya konuşuldu bizim cenkin pozisyonu , hani sanki penaltıyla kazanmışız gibi, demirkol penaltı dedi ama genel olarak penaltı değil dendi. Neyse o konuya çok girmeye gerek Yok da . Bu pozisyon neden hiç konuşulmadı , maçı hak etmediniz demiyorum ama bizim çoğu hak ettiğimiz Maçta en ufak hakem hatası konuşulurken bunu kimsenin konuşmaması çok garip.
B
7 yıl
FİFA 17 3 büyükler transferleri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.