W

Er
24 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
45 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
10 yıl
www.724tikla.com’dan Maximiles veya Maximum Kart\u0027a 100 TL INDIRIM
İş Bankası Kampanyası

KAMPANYA ŞARTLARI



Kampanya referans numarası 3 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında İş Bankası İnternet Şubesi’nden alınabilir.


Kampanyadan yararlanmak için kullanacağınız referans numarasını İş Bankası İnternet Şubesi ana sayfasında “Bildirimler” alanında yer alan kampanya teklif görselinin altındaki “İstiyorum” butonuna basarak alabilirsiniz.


Referans numaranızıwww.724tikla.com’dan Maximiles veya Maximum Kart ile yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizde kullanarak anında 100 TL indirim kazanabilirsiniz.


Referans numaranız 15 Nisan 2014 tarihine kadar geçerli olacaktır.


Kampanya referans numarası tek kullanımlıktır.


Kampanya cep telefonuna lira yükleme ve altın/ziynet kategorisinde geçerli değildir.


Kampanyadan yararlananlar 724lira kazanamazlar.


Kampanya döneminde referans numarasını kullanarak bir kerede yaptığı alışveriş tutarı en yüksek olan müşteriye, 1-22 Temmuz 2014 tarihleri arasında Ürgüp-Nevşehir Fresco Otel’de, Superior Odalarda, 2 Kişilik 2 Gece oda+kahvaltı Konaklama Hediye edilecektir. Ulaşım ve diğer hizmet bedelleri müşteriye aittir.


Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.


İş Bankası ve 724tikla.com kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Resime gitmek için tıklayın >
W
11 yıl
FACEBOOK\u0027A TOPLU RESIM YUKLIYEBILECEGIM TELEFON.
Arkadaslar Merhaba;

Bazı Özelliklerde Telefon Arıyorum.Bilginiz Dahilinde Önerilerde Bulunursanız Memnun Olurum.
Yapmak İstediğim işlem şu şekilde.Gmail yada vb mail hesabında içerisinde 100-200 tane resim bulunan *zip,*rar dosyalarını telefona indirerek.Daha Sonra Facebook Hesabımda Bir Album Oluşturup (Aynen Pc de Oluştutu Gibi) İçerisine İndirmiş olduğum zipyada rar dosyasını acarak içinde bulunan 150 adet resmi tek seferde secerek yükliyip vede paylaşabileceğim bir telefon arıyorum.Galaxy Note Dusunuyordum Ama bu işlmei yapamadım.

Bu işlemi yapabıleceğim Bildiğiniz Bir Telefon Modelı varmıdır.Önerileriniz bekliyorum.Resim adedi 10 20 30 40 50 de olabılır.Yardımcı olursanız Memnun olurum.

Saygılarımla
W
12 yıl
Hepsiburada \u0026 Pepsi Kargo Kampanyası
W
12 yıl
MORHİPODAN AVEA LILARA EXTRA %25 INDIRIM
MORHİPODAN AVEALILARA EXTRA %25 INDIRIM


Kampanya 15 Haziran - 15 Temmuz 2012 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Avea müşterilerine özel tüm ürünlerde ekstra %25 indirim faydası sunulacaktır. Kuponlar 22 Temmuz 2012 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanyadan faydalanılabilinmesi için MORHIPO yazıp 5060'a sms gönderilmesi ve indirim kodu alınması gerekmektedir. Kampanyaya ulaşmak içinwww.morhipo.com/avea sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyadan her müşteri 2 defa yararlanabilmektedir. Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Avea İletişim Hizmetleri’nde saklıdır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve OIV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. Morhipo.com’un "Koşulsuz Müşteri Mutluluğu" kapsamında satın aldığınız ürünü kullanılmamış olması şartıyla, 30 gün içerisinde hiçbir neden belirtmeden iade edebilirsiniz. Siparişinizin size teslim edileceği tarih sipariş sayfasında, siparişiniz esnasında belirtilmektedir. İade ve diğer uzak mesafeli satış prosedürleri ile ilgili tüm detaylarawww.morhipo.com/avea adresinden ulaşabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.