O

Teğmen
26 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
O
6 ay
THY mi SUNEXPRESS mi ?
Arkadaşlar bu konu çok kafama takılmış durumda ve yeteri kadar bilgi kaynağım yok. Sektörle ilgili "gerçekten" bilgisi olan arkadaşlarım yardım edebilir mi?

Siz olsanız yetiştirilmek üzere pilot ilanlarında başarılı olduktan sonra THY ve Sunexpress arasından hangisini seçerdiniz ve neden ?

Şimdiden teşekkürler.
O
2 yıl
İnternet, video vb. için kullanılacak \"UZUN ŞARJLI\" laptop önerisi
Merhabalar, oyun bilgisayarı almak istiyordum fakat fiyatlar çok uçuk(muş).
Ben de başlıktaki gibi şarjı uzun giden basit bir bilgisayar(Max. 10K) ve Xbox series X almaya karar verdim.
Şu anki bilgisayarım 11 senelik bir msi oyun bilgisayarı olduğu için piyasadan uzak kaldım.

Önerileri bekliyorum :)
O
4 yıl
150 bine kadar araç tavsiyesi
Arkadaşlar selam,

Sportif görünümlü, genç arabası diyebileceğimiz tarzda 150bin liraya kadar "otomatik" ikinci el araç arıyorum, piyasa çok kötü olduğu ve ben de çok bilgili olmadığım için tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkürler.
O
8 yıl
Sony Kulaklık Başka Telefonda Çalışır mı ?
Merhaba arkadaşlar,

http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-xb70ap-mikrofonlu-kulak-ici-kulaklik-p-BDSONYCNMDRXB70SYH

Bunu veya yine Sony'den başka bir model kulaklığı almak istiyorum fakat birkaç yerde denk geldiğim yorumlarda bu kulaklıklar sony telefonlarda çalışır gibi şeyler duydum, bu doğru mudur ? bende note 5 var ve çalışmazsa boşa bu kadar para vermek istemiyorum...
O
9 yıl
Saçlarım Dökülüyor.
Arkadaşlar bu senenin başında unutkanlık şikayetiyle doktora gittim ve B12 vitamini eksikliği ve kansızlık olduğu çıktı, haplar verdiler onları kullandım 5-6 ay sonra tekrar tahlil yaptırdım geçtiğini söylediler ama şu son 4-5 ayda saçlarım çok fazla dökülmeye başladı ve hatta en çok saçlarımın önlerinin orta kısımlarında dökülme var şu anda bildiğiniz açılmaya başladı, sizce genetik midir yoksa vitamin eksikliği ve kansızlıkla falan alakası olabilir mi ?

not olarak :20 yaşındayım, 1-2 senedir saç dökülmesi hafiften vardı ve saçlarım küçüklüğümden beri seyrek.
O
10 yıl
Sevgilime sürpriz kutu........
Arkadaşlar önce ahşap bi kutu alıp içini dışını iyice boyadım , kutunun altının kenarlarına küçük taşlarla çerçeve türü birşey yaptım ortasına da ikimizin fotoğrafını çıkardım onu yapıştırıcam bu arada kutunun kapağının altına da kalp şeklindeki sözlerden beğendiklerimi yapıştırdım ...

Şimdi benim sorum kutunun içindeki taş çerçeveli ve fotoğraflı kısmın üstüne ne yapabilirim ?


Not : Kuzenimin önerisi fotoğrafın üstüne altını tamamen kapatacak şekilde bi kartonun üstüne şarkı sözü yazmam , o kartonun üzerine de yine kartonu kapatacak sayıda gül almam ve güllerin her birinin üzerine de bir tane çikolata koymam , böylece güllerin çikolatanın ambalajı gibi olması ve çikolataları yedikçe alttaki şarkı sözünün görünmesiydi .
O
10 yıl
Dolgum çok kötü görünüyor..
Arkadaşlar bundan 1-2 ay kadar önce memleketimde özel bi kliniğe gittim doktor köpek dişinin arkasındaki iki dişte çürük var dolgu yapılması lazım dedi , birini yaptırdım çok da güzel oldu normal dişten farkı yok.

İkincisini yaptıracakken okuduğum şehre geldim hem de para harcamayayım diyerek bugün devlet hastanesinde dolgu yaptırdım ama kadın amalgam dolgu yapmış dişin hayatını ..... resmen , sanki dişe alttan kuş mıçmış gibi görünüyor , sorum şudur ki ben özel kliniğe gitsem bu dolguyu değiştirip ilk dolgum gibi beyaz yaptırabilir miyim ? gerçekten çok kötü görünüyor çünkü.
O
10 yıl
Konuştuğum kızın eski erkek arkadaşı geldi ...
Arkadaşlar 1 aya yakın süredir faceden bir kızla konuşuyorum bu hafta 2 kere buluştuk , canın cicim olaylarındayız , iş sevgililiğe gidiyo orası kesin ..

bu kızın benden önce 3.5 senelik bi çıktığı varmış adam başka şehirde öğretmenlik yapıyor , ayrıldıkları zamandan beri arayıp rahatsız falan ediyomuş kız numarasını değiştirdi , her fırsatta istemiyorum dedi adam ona rağmen çıkmış bugün şehrimize gelmiş kızı arıyomuş konuşmak için ... ne yapayım bi akıl verin .. ona da hak vericem 3.5 sene olmuş diye ama kız numarasını değiştirdi hala peşini bırakmıyor , gidip dalsam da rezillik çıkacak kafam karıştı ...

Edit : konuyu açtıktan sonra kendimi kavgaya hazırlayarak kızın yanına gittim bütün gün beraberdik , sonrasında da nolur nolmaz diyerek evine kadar bıraktım bi sorun da olmadı bakalım önümüzdeki günlerde nolucak
O
10 yıl
EFSANE GÖREVİ BIRAKTI :(
Arkadaşlar canımız San Marino'muzun yaşayan efsanesi kurt hocamız , imparatorumuz , kıymetlimiz Giampaolo Mazza görevinden resmi olarak ayrılmıştır. Metanetli olmaya çalışalım
O
11 yıl
PES 2013 sıkıntı var :)
dostlar ben bir arkadaşımın pcsinden pes 2013 ün dosyalarını kurulmuş haliyle bilgisayarıma kopyaladım ama simgesine tıkladığımda açılmıyor bunun nedeni ne olabilir acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.