T

Teğmen
10 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
Yeni pc alıcaktım office programı 700 tl dendi
Ama internetten 50 tl ye key satanlar var bunlar yasal mı ve çalışıyor mu bilen var mı?Office programlarını çok nadiren kullanan birisiyim sadece gerekli olduğu zaman kullanıyorum.700 tl vermek saçmalık geldi bana bu konuda bilgisi olan var mı acaba?Ne yapmalıyım
T
5 yıl
4000-5000 tl bandında laptop önerisi
ablam için laptop bakıyorum da.hafif kolay taşınabilir f/p ürünü laptop olarak hangisini öneririrsiniz?Oyun vs oynanmayacak excel vs kullandığı için macbook istemiyor.
T
6 yıl
Genetik,Psikoloji Gibi Tuzak Bölümlere Sakın Aldanmayın
Bu uğurda çok heba olan arkadaşım var o yüzden uyarıyorum arkadaşlar.Bu tarz bölümlerin Türkiye de karşılığı yok.Psikoloji bitirirseniz 1500 liraya evet asgari ücrete köpek gibi çalıştırılırsınız bir yerde.Psikiyatri ile karşılaştırmayın sakın.Para kazanan psikologlar işin kurnazlığında emin olun şaklaban hepsi.Asıl mezunların çoğu işsiz ve atamaları da oldukça az.

Bakın vakıf üniversitelerine hepsi açmış Psikoloji.Neden?Tam bir tuzak da ondan.

Psikoloji yi küçümsediğimden yazmıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.Türkiyedeki durum bu.Hiç düzelir diye de ümitlenmeyin.Emekleriniz heba olmasın.

Ablam yüksek lisans bile yapmasına rağmen hiçbir yerde iş bulamıyor.En fazla para veren yer 2000 lira o da gece gündüz çalış diyor resmen.Malesef durum hiç iç açıcı değil.Yazacaklar defalarca düşünsün sorsun soruştursun yanlış bir söylemim varsa gelsin yazsın.

Moleküler biyoloji diye süslenen bölümse bildiğimiz Biyoloji bölümü.Ambalajı kutusu güzel ama içinde hıyar var öyle söyliim siz anlayın
T
6 yıl
Iphone u macbook a bağlayınca tüm mobil internetimi tüketiyor
Çıldırmak üzereyim 7 gb internetimin hepsi bitti.sadece kablo ile iPhone u macbook a bağlıyorum.bilgisayar tünet wifi a bağlı ama durup dururken internet kullanımınız bitti diyip ek 1 gb tanımlıyor faturam şimdiden 100 lirayı geçti.nedir çözümü

pc ye bağlayınca fotoğrafları sanki
T
7 yıl
Iphone u macbook a bağlayınca tüm mobil internetimi tüketiyor
Çıldırmak üzereyim 7 gb internetimin hepsi bitti.sadece kablo ile iPhone u macbook a bağlıyorum.bilgisayar tünet wifi a bağlı ama durup dururken internet kullanımınız bitti diyip ek 1 gb tanımlıyor faturam şimdiden 100 lirayı geçti.nedir çözümü

pc ye bağlayınca fotoğrafları sanki mobil veri üzerinden atıyor böyle bişey olabilir mi?
T
7 yıl
\"EV FİYATLARI DÜŞECEK\" BALONU
evet git gide artan bir balon bu.nasıl dayanıklıysa bir türlü patlamıyor ev fiyatları 2 katına çıksa da dayanıyor.Asla patlamaz bu balon kiracının can dostudur."

Altın fiyatları düşecek" balonu vardı bi ara o patladı şimdi bu kaldı bakalım nereye kadar dayanacak
T
7 yıl
600binlik eve 480 binlik ekspertiz raporu
alacağım evin fiyatı 600 bin ama ekspertiz bu değeri biçti tabii ben de gerekli kredi miktarını çekemiyorum doğal olarak.Ne yapmam lazım? Ekspertiz mi doğru söylüyor yani anlamadım ki çevrede o fiyata daire yok benim ev triplex.
T
7 yıl
Bu kablonun adı nedir arkadaşlar?
< Resime gitmek için tıklayın >

Bir tarafı normal usb diğer tarafı bu girişte bir kablo arıyorum.Ama adını bilmediğim için bulamadım.Hp laserjet p1102 yazıcımın kablosu normalde.
T
7 yıl
Tıp Fakültesi İle İlgili Soruları Olanlar İçeri
Ciddi bir şekilde sorularını sorarsanız vakit buldukça yanıtlayacağım.Doktor olarak tüm sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz arkadaşlar.
T
8 yıl
Masaüstü Pc de SESİN PCNİN İÇİNDEKİ HOPARLÖRDEN GELME SORUNU
Kulaklık bağlıyorum ama sesi pcnin içinde dandik bi hoparlör olur ya oradan veriyor ve tabii çok kötü bir kaliteyle.bunu nasıl düzeltebilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.