C

Onbaşı
20 Mayıs 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
2 USB\u0027li klavye mouse seti var mıdır?
Selamlar, 2 adet usb girişi olan klavye mouse seti var mı diye merak ediyorum, bir USB girişini televizyona takıp orada bırakmak istiyorum, diğeri de bilgisayarımda kalsın, SMART TV açıkken onunla kullanmak istiyorum, bilgisayar açıkken ise bilgisayarla..

Var mı böyle bir şansımmm??
C
17 yıl
250 gb lık 127 görünüyo, sp2 ile hallolur dediniz, olmadı.. oysaki guwenmiştim size :)
Bilgisayara aldığım yeni 250 gb’ lık dahili harddisk ile ilgili problem yaşıyorum. Problemim şudur:

Harddisk’ I takıp yeni harddiskime windows XP kurmak için restart ettim, yalnız windows setup menüsünde harddiskimin boyutu 250 yerine 127 gb gorünüyordu, forumdan araştırdığım üzere windows u kurduktan sonra service pack 2 yi update ettiğimde sorunun çözüleceği yazıyordu, bende öyle yaptım ve sorun çözüldü, geriye kalan 120 gb lık kısımda algılandı, yalnız hard diskim 2 partition şeklinde görünüyor, 127 we 120 gb lık şeklinde. Ben ise bütün harddisk I tek partition olarak 250 gb görmek istiyorum, eski 80 gb lık harddisk imide 2. Disk olarak göstermek istiyorum, şu anda 3 disk görünüyo, 250 gb lık disk 2 partititon halinde, 80 gb lık disk ise tek partition şeklinde.

Tıkandığım nokta şudur, eğer ben 250 gb lık diske yeniden windows kurmak için bilisayara reset atıp windows setup diskinden boot edersem, bu disk yeniden 127 gb ve 120 gb lık 2 partition şeklinde görünecek, ben ise 2 partition I silip tek partition yani 250 gb lık bütün olarak formatlarsam diski, setup yine 250 yerine 127 gb görünecek ve 120 lik kısım kaybolacak ve yine windows kurulacak, service pack 2 yi yeniden update center dan download edersem kalan 120 gb lık kısım görünecek ve sonuçta diskim yine 2 partition şeklinde olmuş olacak. Bunu engellemek için windows setup cd sini takıp 250 gb lık diski formatladıgımda, diskin tamamını 250 gb şekilde görmem gerekiyo, bununda nasıl olacagını bilmiyorum. Konu hakkında yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Durum çok karışık

nerden çıktı başımıza büyük büyük harddiskler, eskiden ne guzel 300 - 500 mb takılıoduk oyle, oyunlar disketlerden yüklenirdi falan.. heyy heyyy

Teşekkürler.
C
17 yıl
kredi karti problemi (ACIL)
Arkadaşlar selamlar.
Birazdan Hepsiburada.com dan babamın kredi kartıyla bişeyler alıcam, yalnız bi sorunum war babam kıbrısta, ben ankaradayım, sipariş tesliminde illaki babamın kimligi we kredi kartını gostermem gerekiyo mu?
Kargo kapıdan donerse kafayı yerim çünkü
Teşekkurler.
C
20 yıl
ram\u0027 lere overclock??
İşlemci hızımı arttırdığımda ramlerin hızıda otomatik olarak artıyomu ya uf çok cahilim ya bilen birileri warsa detaylıca anlatabilir mi bu işi? bide hızlarının artığını nerden gorebilirim?
C
20 yıl
SerialATA yardımı
Bişiy danışıcam; seagate in 7200.7 serisinden 80GB lık serial ata hard disk im war model numarası ST380013AS. Diyorum ki acaba bu hard disk i serial ata dır bu şeklinde tanıtmam lazım mı bilgisayara yoksa normal ATA gibi takıp kullanıcam mı anlayamadım. Pc-Wizard 2004 te fln ATA olarak goruyo HDD yi merak ettim. Bilen biri wardır heralde bu işi?[type]
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.