T

Teğmen
01 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
267 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Ankara kızılaya yakın apart, yurt tavsiyesi
Ankaralı arkadaşlar veya ankarada okuyan brolar. Var mi tavsiyesi olan fiyatı uygun olması yeterli. Çok kriter yok ucuz olsun
T
4 yıl
Instagram takipçi kasma taktikleri
Ne yapsak beyler takipçi sayısını arttırmak icin
T
4 yıl
Bu hayatta ben vs kızlar ssli
T
4 yıl
askerliğin insana kazandırdıkları
Belki olumsuz olarak bir çok şey ile karşılaşmış olmussunuzdur. ama olumlu olarak askerliğin insana kazandırdıkları nelerdir? askerliğini yapmış tecrübeli abilerin yorumlarını merak ediyorum.
T
4 yıl
Coğrafya kadermidir?
T
4 yıl
Trnin en güzel kızı. Gif
T
4 yıl
Sevgiliniz nasıl giyinmesini isterdiniz? Ssli
< Resime gitmek için tıklayın >
Şu tarz giyinmesini isterdim. Çok hoş
T
5 yıl
Okul müdürüyüm sigara içen öğrencime tutanak
Her sabah olduğu gibi bu sabah ta odamda poğaça çay yapıyorum. Okulun güzeller güzeli beden hocası ile lafliyoruz alttan alta hocaya yürüyorum keyifler yerinde. Bir yandan bedenciye okuldan spor parası toplayalım top vs alıcaz diye ama almayalım parayı cepe atalim diye tartışıyoruz. Aniden kapı çaldı. Gelen sinirli bir polis ve okulumuzun sivilceli ergeni. Bu ergen okul dışında sigara içerken yakalanmış. Yok efendim 19 yaşındayım, yok efendim ailemin haberi var. Polis bunun kimliginide istemiş annemde demiş velet. Neyse ergeni polis okula bıraktı gitti. Cekmeceden permatik ile kopuk çıkardım dedim git su tüy bıyıklarını tuvalette kes gel. Tabi bu odadan çıkınca tutanak vs tuttum buna bide disiplin kurulunu toplayıp 3 gün uzaklaştırma kitliyecem velete aklı başına gelsin.
T
5 yıl
Şişeden su icemedigim için dalga geçiyorlar
Arkadaşlar küçüklükten beri alışkanlık şişeden asla su içemem. Her zaman çantamda babaannemin haciliktan getirdigi besmele çeken bardağım ile gezerim. Mesala kantinde su icicem, suyu besmele çeken bardağıma döküp içerim. Bardağı kaldırdığımda besmele çektiği için bütün kantin bana ve bardağıma bakıp gülüyor. Hele suyu içtikten sonra indirirken elhamdulillah diyen bardağımın sesini duyan herkes gülmekten yerlere düşüyor.

Ne yapmalıyım, su içme demeyin susuzda durulmuyor bütün gün.?
T
5 yıl
Dış görünüşü önemli olmasaydı,
Dış görünüşü önemli olmasaydı, uğur böceğini sevdiğin gibi, hamam böceğini de severdin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.