M

Yüzbaşı
28 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
iPhone X\u0027den daha ucuz 9 araba
M
7 yıl
Asgari ücret ile Londra\u0027da yaşıyorum, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar, 1,5 seneden fazla bir süredir asgari ücret ile Londra'da yaşıyorum.

Pasaport/Vize harici konularda merak ettikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Bir kaç fotoğraf;

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >







M
8 yıl
Bu kasa (2. el) ne kadar eder?
Arkadaşlar merhaba, yurt dışına çıkacağım için laptop alma amacıyla geçen sene Vatan'dan toplanan bilgisayar kasasını satmak istiyorum.

Donanımdan anlamadığım için kaç para edebileceği konusunda pek bir fikrim yok açıkcası o yüzden yardımınızı isteyeceğim.

Kasa ve içindeki tüm parçalar 31.8.14 tarihinde alınmıştır. Oyun olarak sadece 2 hafta kadar gta5 oynadım, onun haricinde internet vs. şeklinde kullanıldı.

Faturada yazdığı şekilde parça isimleri;

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32Nm işlemci

Seagate 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

GIGABYTE IF-233 700W MidT ATX SİYAH KASA

970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart



Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
M
9 yıl
Cevap: Agar.io Oynuyoruzz!
silinsin......
M
9 yıl
Mıknatıslı araç içi tutacakları zararlı mı?
Merhaba arkadaşlar,

Aracımda kullanmak için tablet ve telefon tutucu ararken, bildiğimiz uzak doğu web sitesinde son zamanlarda bayağı satmakta olan mıknatıslı tutacaklar çok ilgimi çekti.

Önceki konulara baktım fakat tam olarak bir sonuç çıkaramadım. Kaldı ki eski konularda genellikle mıknatıslı kılıfın mıknatısı konuşulmuş ancak bu üründeki mıknatıslar farklı ve daha kuvvetli diye biliyorum.

Peki bu mıknatıslar telefon veya tablete uzun vadede bir zarar verir mi?




Mıknatıslı aparat araçta sabit olacak, yanında da 2 adet metal plaka geliyor biri telefon biri tablet için. Örnek aşağıda;

< Resime gitmek için tıklayın >




Almak istediğim cd girişine monte edilen model ve çalışma mantığı;

< Resime gitmek için tıklayın >

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler
M
9 yıl
Citroen C3 ? Yardım lütfen
Merhabalar,

- Beğendiğimiz araç 2011 model, attraction, 53.000 km, 1.4 benzin + 2000 lira değerinde Lavato marka lpg mevcut
- Boya veya değişen parçası yok servis bakımlı, lastiklerin durumu orta-iyi, satıcı rutin bakımlarını+lpg bakımını yeni yaptırmış.
- Fiyat olarak son 28.000 veya 27.750 olacak gibi

Senede 12.000 - 15.000 km yaparım tahmini. Allah kaza bela göstermez ise maksimum 3-4 sene içerisinde daha donanımlı üst segment bir araç almak istiyorum.

Son 5-6 ayda gerek sıfır, gerek 2. el piyasası bir tırmanıştır gidiyor. Sizce bahsi geçen araç için fiyat nasıl arkadaşlar?

Yardımcı olursanız çok sevinirim, selamlar
M
10 yıl
Çözümünü bulamadığımız donma sorunu
Arkadaşlar merhaba, ben bu sorunu bulana kadar bilgisayar eskidi valla, 2 sene olacak neredeyse artık buraya yazmanın vakti geldi sanırım. Sorun basitçe donma diyebilirim, ama her yerde donuyor açılışta bios ekranında bile. Donunca ekranda ne varsa o kalıyor mause kaybolmuyor caps lock ışıkları falan çalışmıyor, alttan herhangi bir ses geliyor ise o ses takılıyor yada hiç ses çıkmıyor. Ram, ekran kartı, güç kaynağını denedim evdeki topraklamayı sıfırlattım düzelmedi. Geçen sene sıkıntısız bir ara 7 8 ay kullandım bu arada sonra tekrar yapmaya başladı. Birde açıp bırakıyorum bir işlem yapmadığında donmuyor biraz kurcalıyım gidiyor. Bazen 5 dakkada bazen 2 saatte. Yardımcı olursanız çok sevinirim, selamlar
M
10 yıl
Ingiltere\u0027de kisa sureli araba sigortasi (EU cover)
Arkadaslar merhaba, konu basligindaki gibi bir sorunum var. Ingiltere'de borc karsiligi bir araba aldik, arac babamin uzerine oldu kafa kagidini bekliyoruz, kafa kagidi geldikden sonra bulgaristana gidecegiz, cift vatandasiz arac bulgaristan plaka olacak ve orada kalacak. sorun suki kisa sureli avrupa cover i olan bir sigorta sirketi bulamadim internetten.

Normal bir kisa sureli UK insurance yaptirsak yolda sikinti yasarmiyiz? bildiginiz bir sigorta sirketi var mi? bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim, bir an once donmekistiyorum, selamlar
M
10 yıl
Fotoğraf çoklu sayfalar halinde kaydetme
Arkadaşlar merhaba, 2 saattir arıyorum deniyorum ama bir sonuç alamadım sorunum ile ilgili. Bilgisayarımdaki bir fotoğrafı dikeyde 7 adet a4, yatayda artık kaç tane a4'e denk gelecekse bastırmak istiyorum. Amacım siyah beyaz olan fotoğrafı duvara yerleştirip taslağını alıp duvarı boyamak. Portre olduğundan kocaman duvarda vakit harcamak istemiyorum aklıma böyle bir çözüm geldi.

Kendim dikeyde 7 adet a4 olacak şekilde kaydedip baskı merkezinde bastırmak istiyorum, sözde var olan photoshop bilgim gecenin bu vaktinde sıfırlandı, bununla ilgili bir opsiyon var mı açıkcası bilmiyorum. Bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar...
M
12 yıl
Amerika\u0027dan D-SLR Makina
Merhabalar, site üzerinde arama yaptım fakat bulamadım soruma yanıt, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın.

Önümüzdeki hafta work and travel programı ile Amerika'ya gideceğim. Para biriktirdiğimde ilk işim bütçeme uyan en iyi makinayı alıp, bol bol fotoğraf çekmek ve döndüğümde bu uğraşa devam etmek.

Makinalar ve lensler konusunda hiç bir bilgim yok şimdiye kadar sadece arkadaşlarımdakileri amatörce kullandım.

Özel olarak bir ilgim yok makro veya portre fotoğrafları gibi. Gözüme hoş görünen herşeyi çekebileceğim bir lens ile makina öneriniz var mı acaba? Maksimum bütçem 700 Dolar.

Saygılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.