Z

Yarbay
20 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
132 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Z
6 yıl
Oyunlarda kaplama yükleme sorunu (önceden yoktu yeni başladı)
Sistemim p6t ..i7 920..2*2 gb ram..Asus Gtx970. Arkadaşlar daha önceden oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyordum. Birkaç gündür özellikle multiplayer oyunlarda Bf1 pubg gibi oyunlarda kaplamalar yüklenmiyor fps 1-5 arası geziyor. Kaplamalar tam yüklenmeden çalışıyor oyunlar hata vermiyor ama normalde 80 fps aldığım ortamda 30 alıyorum. Sıcaklıklar normal. Kaplamaların yüklemesi sistem ram i ile mi ilgili yoksa gpu ram i ile mi ilgili?. Ben hangisinde arıza olduğunu nasıl anlarım? Ram ve ekran kartını nasıl test edebilirim arıza var mı diye?
Z
7 yıl
ASUS P6T LGA1366 anakart tek modül 8 gb ı destekliyor mu ?
Evet arkadaşlar lga1366 sistem i7 920 ile kullanıyorum.Bu işlemci 24gb ram e kadar destekliyor 6x4 şeklinde .Peki tek 8gb ram modülünü okuyabilir mi benim anakart ?
Z
7 yıl
Nvidia driver temiz bi şekilde nasıl kaldırabilirim ?
Arkadaşlar izlediğim vidyolarda program ekle kaldırdan driverları siliyorlar.Bazısı da aygıt yöneticisinden temizliyor . Sizin öneriniz ne display driver uninstaller diye de bi program var ? Sizce en temiz nasıl olur format atmadan ? gtx670 den gtx970 e değişicek kart.
Z
7 yıl
Xeon x5650 oyun performansı?
Arkadaşlar şuan hali hazırda p6t anakart ve i7 920 kullanmaktayım. Anakart değiştirmeden geleceğe yönelik upgrade yapmak istiyorum. Forumda 250 TL civari x5650 gördüm ikinci el. X5650 diyelim iki yıl sonra gtx1070 aldım onu taşıyabilir mi?

Ekstra bir soru olarak da.. Sizce elimdeki i7 920 Gtx970 i veya gtx780 ti taşıyabilir mi? Normal taşımazsa oc 4ghz de taşır mı?
Z
7 yıl
Win 10 uygun fiyatlı key
https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-10-professional/

Arkadaşlar windows 10 orjinal almak istiyorum da bu ürünü buldum 7 dolar .Güvenilir mi orjinal mi neden bu kadar ucuz ?Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim
Z
7 yıl
Gtx 670 sıcaklık değerleri
Arkadaşlar ekran kartı %100 yükte 2 saat testte 84 derece oluyo .maximum %62 fan kullanılmış.Sıcaklığa rağmen performans kaybı yok.Bu sıcaklık değerleri çok anormal mi dostlar ?
Z
7 yıl
PRO CLUB TAKIM ARIYORUM ( PC )
Arkadaşlar yaşım 21 CAM mevkisi için takım arıyorum.Maç başı gol ve asist istatistiklerim ortada arkadaşlar.3 kişilik arkadaş takımıyla div1 şampiyonluğumuz var bu sene fakat arkadaşlarım oyuna girmeye pek fırsat bulamıyorlar.Bu yüzden kendime takım arıyorum.Bencil futboldan uzak duran pas oyununu hızlı hücumla birleştirmeyi seven arkadaşlardan teklif bekliyorum.Oyunda en sevdiğim şey asist yapmaktır top dağıtmayı çok severim.Boş kaleye bile olsa yanımdaki arkadaşa pas atmak onun gol atmasını sağlamak benim için daha büyük bi keyiftir.Uzun ,kısa ,araya,havadan arkaya toplar konusunda oldukça kendime güveniyorum.Defansa yardım ederim her zaman.Duran toplarda da tecrübeliyim(tamamen pas odaklı duran toplar ,fifa 17 de freekick golü olmuyor çünkü).Elimden geldiğince kendimi anlatmaya çalıştım arkadaşlar.
Origin id : ahmetzalim

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Z
7 yıl
Çankırı da yaşayan il hakkında bilgi verecek birini arıyorum dostlar
Dostlar çankırıda yaşamış veya yaşayan birine bikaç bişey sormam gerekiyor şuan forumda varsa çankırılı pm atarsa sevinirim sohbet muhabbet de ederiz
Z
7 yıl
Bf1 Gtx670 görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti sorunu
Sistem : asus p6t. i7 920 . 4gb ram . gtx670 2 gb FTW. 700 watt psu
Dostlar bf 1 e kadar hem oyunları gayet stabil hem de iyi bi performansla oynayabiyordum.Hicbir sikinti yoktu.Bf1 de cok fps depoları.ve yaklasik 3 saatte bir driver sürücüsü yanit vermeyi kesti diye bir dx11 hatasi aliyorum.Daha once hicbur oyunda böyle sıkıntılar yoktu.Driverlarim güncel oyun en düşük ayarlarda yine de cozemedim oyundan atiyor driver yanit vermeyi kesti deyip .Oyun ici sicakliklari takip etmedim ama.oyun sonu hemen baktigimda 60 derece oluyor ekran karti islemci de max 45 derece yardim ederseniz sevinirim
Z
8 yıl
G35 ağırlık mevzusu
Arkadaşlar bu kulaklik için ses kalitesinin iyi olduğu ancak malzeme kalitesinden dolayı agir olduğu yönünde yorumlar var (370 gr ) bu çok rahatsiz edici bir durum mu ? 2-3 saat sonra boyun agrisi yapiyor mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.