A

Teğmen
19 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Konu silinsin
Silinsin
A
6 yıl
Uzlaşı, liyakat, Adelet diyen CHP kendi içerisinde bunu sağlayabiliyor mu?
Cidden üzülüyorum, bu ülkenin bu hale gelmesinde iktidara alternatif olamayan muhalefet partilerinde çok büyük emeği var.
A
6 yıl
Ülkenin bu hale gelmesinde desteklediğim partinin yanında muhalefetin hiç mi suçu yok?
Ülkenin ekonomisinin bozulmasını iktidarı destekleyen biri olarak görüyorum,. Bizi iktidarı desteklemeye iten muhalefet partilerinde suç yokmu? Muhalefete neden güvenemiyorum.
A
6 yıl
Muhalefet liderleri iktidar tarafından dizayn ediliyor olabilir mi?
Oyumu, iktidarın yanlışlarını göre göre reis e veriyorum bunun sebebi de ne kadar yanlış yasada şu anda ondan başka ülkeyi yönetebilecek kabiliyette muhalefet görememden kaynaklanıyor. Daha dün istifa eden meral hanım ın tekrar partimin başındayım demesi 17 yıl önce istifa eden Devlet bey i aklıma getirdi.
Baştaki kurucu reis muhalefet liderlerini de kendisi gizliden atıyor izlenimi yaptı bende. Hangi muhalefet liderine güveneyim ben?
A
6 yıl
Seçimden sonra sesi kısılan muhalefet cenabının, tekrar iktidarı aşağılayan konuları açması
Seçim bitti, ülkedeki sorunları muhalefet kadar az çok iktidar yanlıları da biliyor. Bu ülke muhalefete güvense idi onu geçirirdi başa.
A
6 yıl
M. İnce nin seçim gecesi Fox TV attığı, \"adam kazandı\" twiti olmasaymış CHP parti teşkilatı seçimlerde usulsuzluk oldu yaygarası yapacakmış.
Fox TV haberlerini tarafsız olduğu için severek izlerim. 2gündür fox TV sunucuları ince nin gece yarısı attığı mesaj yüzünden CHP teşkilatı tarafından baskı altında.
A
6 yıl
Halk TV, HDP kanalımı?
Şu an halk TV yi izliyorum, sunucu Türkiye haritasında doğu illerini göstererek bizi dışlayamassınız diyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Parlamenter sisteme dönülecekmi şimdi?
Öyle bir ihtimal kaldımı? 🙂
A
6 yıl
İnce, türbanla ilgili şimdiye kadar hiçbir sorunum olmadı, okullara, kamu kurumlarına türbanlı bacılarım gidebilir ve çalışabilir
??
A
6 yıl
İnce kazanırsa, fındık 15 TL olacak.
Şu an fındık fiyatı nekadar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.