A

Çavuş
15 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Para Kazanmak İsteyen Gelsin
A
7 yıl
Sodexo Bozdurabileceğim Bir Yer Bilen Var Mı?
Herkese selamlar İstanbul içinde sodexo bozdurabileceğim güvenilir bir yer var ise tavsiye eder misiniz arkadaşlar
A
8 yıl
Şu 2 soruya yarımcı olacak arkadaş var mı
Yapan arkadaş olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
FİYAT BİLGİSİ OLANLAR İÇERİ GELSİN
Arkadaşlar bilgisayarımı satacağım fakat fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz sistem özellikleri ve bilgisayarın görüntüsü aşağıdadır.

İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz, 3301 Mhz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
ANAKART:PEGATRON IPXSB-H61
RAM: 4GB @ DDR3-1333 (667 MHz)
HARDDİSK: 1 TB
EKRAN KARTI:AMD READON HD 5500 SERİSİ @ 1 GB
MONİTÖR: CASPER 21421 @ 23 inc @ 170 MHZ
KASA: PİANO BLACK CASPER KASA
İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS 8 PRO

< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
asdsad
Konu kilit
A
10 yıl
Bunu bilen var mı ?
Merhaba arkadaşlar birşey arıyordumda tam anlatamayabilirim yani bazı filmlerde böyle bir mekanı veya saat tarih vs olsun altlarda yazı olur ya hani harfleri tek tek yazılır onu nasıl nerden yapabilirim acaba veya elinde kaynak olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkür ederim
A
10 yıl
Youtube izlenme sayısı #Yardım#
Arkadaşlar youtubede ki bir videomun hittini arttırmak için bir öneriniz var mı acaba ? Birde şöyle birşey mümkün mü kendimize ait bir sitenin başlangıcına videomuzu koyarak siteye giren kişinin karşısına otomatik olarak çıkacak böylece izlenme artar mı ?
A
10 yıl
Ameliyat olucamda birşeyi merak ettim
Arkadaşlar burnumdaki kemik kırıkmış eğrilik ve biraz uzunluk var acaba o eğrilik falan düzelicek mi yani doktor sadece ameliyat olman gerek dedi ameliyatı kabul edersem sadece kırık kemiğe mi müdahale yapılıcak ?
A
10 yıl
Acil bu soruları çözecek arkadaşlar konuya lütfen
1- bir asansör 11 hplik motora sahiptir. düzgün bir hızla 2 dakikada 36 m yüksekliğe kaldırabileceği ağırlık ne kadardır?

2 - 2,8 hp güçle çalışmakta olan bir elektronik motoru 50 kg'lık bir yükü 15 metrelik yüksekliğe kaldırmakta kullanılmaktadır. bu yükü kaldırmak için gerekli olan zaman nedir?

3 - Bir işçi 50 kg ağırlığındaki çimento torbasını 40 basamaklı bir merdivenden yukarı çıkarıyor. İşçi 4000 joule'lik iş yapıyor. Buna göre bir basamağın yüksekliği ne kadardır. işçi bu işi 2.5 saatte yapmış olsaydı ne kadar güç harcardı.

4 - motorlu bir kayık 24 m/sn'lik bir hızla hareket etmek için 150 hp güç harcıyor. bu hızda suyun neden olduğu direnç kuvveti nedir?

5 - bir deniz motorunun hızı 18km/s iken pompanın gücü 40 hp dir. motor bu hızla durdurulmak istenirse bağlı olduğu ipte kaç N luk gerilme oluşur.

6- yukarıya doğru 4/sn fırlatılan 2 kg lik cisim kaç metre yukarı çıkar?

7- 5 kg lik cisim 6m/sn hızla giderken sürtünmeli yola giriyor. bu yolda en fazla ne kadar ilerleyebilir.?
A
11 yıl
Part Time İş Arıyorum (Destekk)
Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum okulum bitti haftasonu + pazartesi çalışabileceğim part time iş arıyorum dershane masraflarımı çıkartmak için çalışmalıyım yardım edecek arkadaş var mı acaba daha önceden destek eleman olarak mağazada satış elemanı olarak çalışmışlığım var.. Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.